Bu Kürt çocuğunu x partisi adı altında Türklük adına önce dövülüp sonra bayrağa sarmak nasıl bir vicdandır?
Biz Türklüğü kabul ettik ama siz hala ne istiyorsunuz bu masumdan?
Yani siz böyle yapınca pkk'dan ne farkınız kalıyor?
Türklük bu mudur? Irkçılık yapmak Türklük müdür? Hani Müslümandınız? Hani Müslümanlık hoş görü diniydi? Biz Kürdüz Allah bizi böyle yarattı, ne yapalım, Allah'a Şirk mi koşalım?
Türklük bu mudur? (Irkçı Türkler için söylüyorum)?
Ne demek Türklüğü kabul ettik ya asla kabul etmeyeceksin asla bu ırkçı zihniyete esir olmayacaksınız. ! Herkes kendi milletindendir. Ancak millet olgusu zaten önemli bir şey değil mesela ben Türküm kimse bana Kürdüm dedirtemez ama bu ırkçılar yüzünden Türklüğümden utanır hale geldim ve insanlığı seçtim.
Benim için #İnsan olmak onurdur. #Türk olmak değil. Çünkü bazıları Türk olacaz şu olacaz bu olacağız derken insanlıktan çıkıyorlar haberleri yok.
Kabul edilecek tek şey Türkiyeliliktir. Tek bir ırk üst kimlik olmaz. ABD deki gibi olmalıdır.
Bunu yapanlar ise insan değil elbetteki yalnız ırkçıları Türkçüleri faşistleri falan muhatap almayın gördüğünüz yerde yüzlerine bakmadan bile geçin zeka seviyeleri düşük olduğunu için yapıyorlar bunu
Bu yüzden lütfen onları görünce önemsemeyin. Bu sitede görürseniz tartışmayın bile sonra değerli hissederler kendilerini engelleyin geçin. Muhatap bile olmasınlar. . Yalnız başlarına tek renk olarak ölmeye mahkum kalsınlar.. .
Oysa bu topraklar Roma ve Bizans dan hatta daha önceden beri çok seslidir. Osmanlı da bunu kısmen korumuştur.
Gücleri anca kücük cocuklara yetiyor Türklük bu değil ya Türklük bu değildi ! Türk olmak vatanını milletini korumaktı büyüklerine kücüklerine her zaman saygılı olmaktı bayragını korumaktı. Zorla türk yapmak ve ya ayrımcılık yapıp dövmek sövmek değildi !
Allah insanları kavim kavim yarattı yanı üstün ırk yoktur ırkçılık yapanlar müslüman değildir İlla üstün ırk birşey olsa kendilerinden peygamberler çıkmış olan kürtler , araplar , ve İsrailoğulları üstün ırk olurdu Allah nedir bilmeden kendine müslüman diyen insanların bu topraklarda yaşaması yüzünden hep bunlar
ben Türküm ama haklısın Kürt kardeşim bu yapılanı hiçbir vicdan kabul etmez bu çocuğa yapılan şerefsizlik faşistliktir hiç bir şekilde elle tutulur savunulur yanı yok bunun.. bu yapılan suçtur günahtır.. yahu daha çocuk ya belki konuşsan belki anlatarak yanlış yoldaysa dahi doğru yola yönlendirmeye çalışsan belki çocuk karakteri ve kişiliği bunu yapandan daha iyi olacaktır.. bu yapılanı hiçbir vicdan kabul edemez bu da bir nevi terör dür. kınıyorum.. ama böyle bir günde bizim kenetlenmemizden korkan dış mihraplar provakatörlerini devreye sokup sanki başka partinin üyesi gibi görünerek bunu yapmışta olabilir. fakat bu görüntüyü vicdanım kabul etmiyor.
unutmayalım ki bizi Yaradan bize ey kulum ne olarak doğmak istersin diye sormadı Türk mü Kürt mü Arap mı Çerkes mi vs. olacakmısın demiyor ve bizim gibi aciz kulların da bunu sorgulamaya hakkı yoktur. hiçbir ırkın başka ırka üstünlüğü yoktur üstünlük sadece takva iledir.
Ankara nalıhana bağlı sarıyar beldesınde calıştım çogunlugu mhpli insanlar akşam kahvede oturur kürt sorununu açıkça tartısırdık kimsede ters tepki vermezdi kimsede bunlar kürt dogulu diye kötü gözle bakmadı denizli inceler beldesınde çalıştım düğünmü var mevlitmi okutuluyor mutlaka çağırırlardı gitmezsek gelip niye gelmedınız dıye soruyorlardı yemek hazırlar çağırırlardı ya da bakardık bir amcanın ya da teyzenın elınde yemek getırırdı hepside samimi içten insanlardı şimdi tvde gördüğüm saldırganların türk olduguna inanmıyorum kesınlıkle anadolunun bütün kasabalarını köylerını gezın bu tv'lerdekı gibi insan bulamazsınız
Ne zaman herkes empati kurmaya başlar.. O zaman insanca bir dünyaya kavuşuruz..
Evet masum biri. Belki de değildir bilemem tanımıyorum.. Yazık ama. Karaktersizlik bu. Masum insanlara eziyet eden, öldüren herkesin yüzüne tükürmek gerekiyor..
Ha bomba vardır elinde ya da silahla yakalarsın öldürürsün o ayrı.. Çünkü masum insanları öldürmeye potansiyeli vardır.. Ve benim için ölmeyi hakeden gruptadır.
Doğu ve Güneydoğu'da PKK'nın bu kadar güçlü olmasının tek sebebi halktır. Halk'ın büyük çoğunluğu PKK yandaşıdır.. Evlerden ateş etmeler.. Masum insanların arkasına sığnmalar. PKK iğrenç bir terör örgütüdür.. PKK yandaşı olan veya azıcık bile sempati kuran herkesin ölmesi gerekir..
Bu askeri birlikler için de geçerlidir.. Bir asker çıkıpta masum birini öldürürse o da ölmelidir.. Türk Kürt olarak bakmıyorum olaya..
kardeşim bu faşizimdir bu alçaklıktır bu kafatasçı şovenist ruh hastası insan müsveddesi kılığındaki şeytanların gerçekleştirdiği bir olay. unutmayalım bir kadın bir çocuk asla bu tarz olaylara maruz kalamaz asla ne yaparsa yapsınlar asla bu kirli savaşın suçlusu bu masum çocuk değildir kan emici godamanlar ve sistemdir
Ya cidden çok sinirleniyorum şunları yapan ileri zekalılara. Gücün yetiyorsa git dağdakilere yap bunu. Masum insanlardan ne istiyorsunuz pis yaratıklar?
İşte kendini ülkücü zannedenler bunlar. Ülkücü ya da Türk ya da İnsan böyle olamaz ya Kimse ırkını seçemez ki? Ayrıca bu çocuk dağdaki terörist değil. Ne yapacaksanız ona yapın. Not düşeyim : Ziya Gökalp Türk milliyetçisidir ve Kürttür. Ahmet Dinç'in BozKÜRTLER kitabını okumalarını rica ediyorum.
ben diyorum ne kadar milliyetçiysen islamdan o kadar uzaklaşırsın, ben müslümanlığına laf ediyorum bu insanların diye hakaret yiyorum, "ne alakası var müslümanlıkla" diye soruyorlar, işte tam bu yüzden
@istanbulman5 islam ile müslümanlık ile ya da hanefilik ile sunnilik ile alakası olmayan temellendirilemeyecek bir olay, benim bütün akrabalarım sivaslı, dedem dünmüş gibi anlatır o günü, "Sivas küçük yerdi orada toplanan kimse sivastan değildi" der hep, siz bu olayı hala sunnilerin başına kakıp iftira atıyorsunuz
"Kürdüm" dersen; canımsın, kardeşimsin. Vatan geniş. Hepimize yeter. "Kürdistan" dersen; özerklik ister ve benim askerimi ve polisimi kalleşçe şehit edersen, o zaman işler değişir.
Bu vatan size dar gelir!!!
Aradaki çizgi işte bu kadar ince işte. Ama insanlar bunu anlamıyor. Daha doğrusu anlamak istemiyor. Başta yazdığım gibi... Canımsın, kardeşimsin. Çünkü PKK yanlısı değilsin, belli. Ve bunları koyu bir Türk Milliyetçisi olarak yazıyorum sana.
Vatanıma göz dikmeyen ve bu ülkenin vatandaşı olmayı kabul etmiş her ırk benim kardeşimdir. Senin gibi.
HER KÜRT pkk LI DEĞİLDİR !!! anlayın artık bunu bizler çinde ki uygur Türk'lerine yapılan zulümden dolayı ayaklanmadık mı bunun ne farkı var? Yapmayın etmeyin zaten amaçları bu bizi birbirimize düşürmek istiyorlar
keyfimizden ya da birileri rahatlık memurluk etcek diye dağa çıkmadık biz bunlar gibi bunların zülümünden bunların on katı gibi yapılanlar yüzünden kürtçeyi yasakladıkları için çıktık malesef. yazık ya türkün gücünü bize gösterdiler.
kürtce yasak diyemi insan vurmaya ciktiniz? yoksa sovyetler birliginin zamaninda kürt cahillerinin beynine yerlestirdigi marksist leninist kürt terör örgütü olarakmi? Türkiyede bu kadar baski varda, neden her parti icerisinde kürt bakan, milletvekili var ve ayrica pkk temsilcisi hdpkk terör örgütü nasil bukadar rahatlikla TBMM koltuklarda otorup tikir tikir maaslarini alarak Türkiye düsmanligi yapabiliyor...
Ablacim benim ya kiyamam ya terbiyemi bozmak istemiyorum ama ne serefsiz insanlar varya neyin kafasi kime neyi kanitliyorlar ya da kanitlafiklarini saniyorlar
IRKCI pkk sagolsun, son yillarda biz Türklere irkciligi cok iyi ögretti... Bu Ülkede Kürt Bakan olabiliyor, Doktor olabiliyor, Milletvekili olabiliyor, pkk neden bu Ülkenin Polisini Askerini, 18 yasinda tüyü bitmemis Mehmetcigi arkadan vuruyor?
Kürt vatandasi hastahaneye gidiyor sen kürtsün diye tedavimi olmuoyr, üniversiteyemi alinmiyor? herseyden her Türk Vatndasi gibi faydalaniyorsunuz, huzurmu batiyorda pkk pesinden gidiyorsunuz?
Her türlü irkciliga karsiyim, ama Türkiye pkk irkcilarinada teslim etme niyetim yok, yok öyle Türkiye topraklarini istila edip, irkci fasist bir kürdistan..
Sıkıntı işte bu abi Kürt ile teröristi ayırt edebilmek Adam pkknın intikamını kürt diye karşı komşusundan almaya çalışıyor Ve bu işten nemalanan insanların istediği de bu maalesef
Ben Türk'üm... Köken olarak ilk Türk boylarından geliyorum. Kafkas Türk'üyüm, oğuz boyundanım. Ama bu fotoğrafa alet olan herkese yazıklar olsun diyorum... Bu insanları düşman etmekten başka ne işe yarar? Kime yaranmaya çalışıyor bunlar? Neyin reklamı bu? Yazık ya gerçekten çok yazık. Bunlar milliyetçiliği, müslümanlığı çok yanlış anlamış. Bu çocuğu dövüp, Türk bayrağına sardılar diye sevecek öyle mi? Hangi akıl düşünüyor bunu ya?
Bundan bir kaç ay önce 20'li yaşlarında biri öldürüldü neymiş efendim kürt olduğu için ülkücüler öldürmüş. Olay ortaya çıktığında ölenin içkiyi içip içip ayyaş arkadaşları tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Kendi çocuklarını kendiniz dövüp, öldürüp ondan sonra da ülkücülere iftira atmaya kalkmayacaksınız. Provakatifler sizi. Demogoji yaparak insanları kandırmaya alıştınız. Amaç ülkücüleri ve Türk milliyetçilerini karalamak bu palavralarınızı siz saflara yutturursunuz.
kim türklüğü kabul etti kardeş? kendi adına konuş teslimiyetçi onursuzlardan olmadım hiçbir zaman. üstümüze geliyorlar diye teslim olacak değiliz. ben türküm dersem yalan söylemiş olurum beni yalan söylemediğim için düşman görecek bir devleti istemiyorum
l*n bunu yapan " A K P " dir. AKP nin osmanlı ocağı diye çoluk çocuk beyinli gerizekalıların toplandığı yerler var. Nasıl MHP nin ocakları var ya, aynı şey AMA bunu mhp yapmaz. Bunu akp yapar. Türklüğü ağzına almayana AKP şimdi neden Türk milliyetçiliğine büründü... Bunu yapanda şerefsiz haysiyetsizdir. Lanet olası pisliklerin gücü anca bunlara yeter, karakollara gitsinler, polise askere destek olsunlar doğuda pkk ya karşı mücadele versinler onları dövüp türk bayrağı ile poz versinler.
o çocuk pkk bayrağı açıp , önder Apo sloganları atmış ve sosyal medyada ağza alınmayacak hakaretler ederek Türk ırkının değerlerini zedelemiş biridir. Ben Türkçüyüm. Ayriyetten ıslamdan bahsetmişsiniz, şunu bilmenizde fayda var ; Türkçülük içinde din yoktur. Türkçülük Hristiyan , Müslüman ve daha nice dinleri bir arada barındıran bir düşünce sistemidir. Gayet haklılar... Burada duyar kasmadan önce diğer Kürt arkadaşlarımda bu olayı destekledi. X parti dediğinizde Türkçüler için bir anlam ifade etmez. Türkçülük partilere düşmandır. Mhp veya hdp'li olmak bizler için bir anlam ifade etmiyor.
Bir çocuğa davranış kabul edilemez asla ama ortada bir sorun var herkes bir iç savaş peşinde, nereden biliyorsun bunu bir pkklı provokasyon yapmıyor. Herkes diken üstün de güven bitti , bu tür paylaşımlar daha büyük sorunlar yaratıp uçurumu daha da büyütüyor.
Her gördüğümde kalbim sızımsızım sızlıyo. Atalarımın kanıyla olan bayrağa nasıl bir cocuğun kanı değdirilir ve bununla övünülür? Bunlar insan dahi olamaz.
Sorun Kürt olmanızda değil birader, Leyla İmret içsavaş sürdürüyoruz diyor, şimdi bırak Türkiyeyi dünyanın hiç bir ülkesinde böyle birini yaşatmazlar, resimdeki çocuğun ne yaptığını bilmiyorum haksız yere de dayak yemiş olabilir, bu hareketi yapan da Türk değil provakatör, ortalıkta cirit atıyorlar hatta o dereceki normal eylemcilerden bile daha fazlalar
olabilir dedim :/ olmayadabilir... olduysa Allah herkesin mükafatını verecek zaten bu dünyada olmadı öbür dünyada... Ayrıca ülkücü de değilim onları temize çıkarmak için söylemedim..
yaptığım yoruma alakasız bir şekilde saldırdığın için :/ ayrıca bu dediğim şey Türkiyede bir çok zıt grubu birbirine düşürmek için kullanılmıştır. Öyle olmayıp kendini öyle tanıtanlar vs. her neyse.. Bilen biliyor zaten
En İyi Cevaplar