Ben bagırırsa tutamam kendimi gözlerim dolar hemen. Ağlarsam sarılsın bana isterim.. inadı bırakıp ☺ Hele birde kavganın ortasında öperse o an tüm sinirim geçer :) ya siz? :D
Ben ağlayanı görünce daha çok dövüyom :D :D :D :D :D sus ağlama sus ! :D :D kimsenin ağlamasına dayanamadığım için bunu yapıyorum tabikide. yüreğim çok yufkadır dayanamam gözden akan yaşlara
Anliyorum herkea hata yapar degmeyecek kisilere deger verir bazen eldw degil onemli olan bunun farkina varmak ve birdaha ayni hatayi yapmamak degilmi hayattaki en buyuk basari bence insanlara hemem baglanip guvenmemektir tabi bunu cogu insan basaramaz bende dahil :)
Bazı kadınlar sol göğsünün altında mayın taşır beyler. Ve oraya ilk ayak basan adam, ayağını çekip gitmeye kalkışırsa eğer; mayın patlar, kadın dağılır, adam ölür, kadının sol göğsünde. Sonra bir daha kim gelip giderse gitsin sol göğsün altındaki kente, asla aynı etki yaşanmaz. Bir mayın bir defa patlar beyler. Bir kadın, gerçekten, bir defa sever. Ve sevgilim, sana gelince:Eğer bir gün uğrarsan sol göğsümün altındaki kente, hüzünlü bir sesle:”Buralar bir zamanlar hep benimdi” diyeceksin kendine. buralar benim demek istemem bir kızda..
Benim balık. Sevgilim vardı o koçtu. Sinirliyken kesinlikle dokunma bana derdi bende kavga ortasına sarılmayı ve ya öpmeyi öpülmeyi isterim o tam tersiydi. Kesinlikle dokunma hatta iteklemişliği var o yüzden sordum kimi insan dokunulmasın istiyor kimisi de dokunsal olarak rahatlıyor
Evet sarilirsa onun omuzunda aglarim sakinlesirim bilmeiyorum ne icin kavga ettigimize bagli gurur da yapip odama kacabilirim.. veya operse cok hosuma gider ben yapsam o ne yapar bilemiyorum.. :)
En İyi Cevaplar