Kilolu oldugun icin sevilmemek?

Merhaba arkadaslar. Benim boyum 163 kilom 63tu daha once hic 56 nin ustunu gormemistim. Erkek arkadasim yurt disinda oldugu bir donem sinavlara hazirlanirken kilo aldim ve kafama hic takmadim. Erkek arkadasim dondugunde beni ailesiyle tanistirdi ve bir sonraki gun kilomla ilgili beni uyarip durdu. acik renk giydigim icinde dalga gecti sisko deyip durdu. Ben bunu kaldiramadim ve bir hafta boyunca kusturdum kendimi daha sonra yemeyi tamamen kestim cunku bogazim tahris olmustu artik kan kusar olmustum. Hic birsey yemeden tansiyonum surekli dusukken bile deli gibi dans ettim durdum. Iki ay sonunda arada bir ictigim sekerli cayla ayakta kalabildim. Sigarayi arttirdikca arttirdim tek besin maddem su ve sigara olmustu. Erkek arkadasim iki ay sonra tekrar geldi o sira 58 olmustum hala zayiflamadin mi sen gibisinden laflar etti daha da hirslandim bu kez aci cehre gibi bosaltimi hizlandiran seyler yutmaya basladim. Bes aydir bu sekilde hayatima devam ediyorum ve şu an 55 kiloyum. kendimi dunyanin en kilolu insani gibi hissediyorum. Erkek arkadasimin ailesi beni yemege davet etti ancak utaniyorum gidemiyorum. Erkek arkadasima kilolu oldugumu yine soylerler diye gidemiyorum. Cok kotuyum derslerime konsantre olamiyorum lutfen yardim edin 😭
Kilolu oldugun icin sevilmemek?