Babam bana şerefsiz dedi?

Evet arkadaslar.. bugün hasta uyandım okula gittim ateşim vardı ders bile dinleyemedim neyse babam kizmasin diye dolmusa bindim eve gittim o adamin icinden bir canavar cikti ve telefonlarima niye cevap vermiyorsun köpek dedi agzindan tukurukler sacarak. Alismistim aslinda... kendimi bildim bileli hep annemle beni ikisi döverler her gün kavga ederiz ve hakaret ederler ikisi birlikte. Ben bu cahil aileden biktim gercekten biktim dayak yemekten biktim ozguvenimi yikmalarindan biktim! Evden kacmak istiyorum nereye gitsem kendi ailemden daha iyidir agladim simdi de agliyorum herkesin icinde komsularin icinde agladim biraz once. Dayanamadim cunku herkes tip tip bakti kesin arkamdan deli diyorlardir kesin psikolojimin bozuk oldugunu dusunuyorlardir istemsizce agladim... babam neden agliyorsun diye bagirdi serefsiz dedi hep aynisini yapiyorsun dedi yillar once yaptigim hatalari anlatti bana. Hep yanlis anladi beni dayanamadim agladim. Atesim var halsiz hissediyorum biktim. Annem de simdi benimle ugrasiyor "hastaymis geber" diyor. 1 sene sonra ayri eve cikiyorum 1 sene daha nasil sabrederim? Psikiyatriste gidip icim disima cikana kadar aglamak istiyorum dalga geciyor benimle numara yapma diyor babana sikayet ederim diyor babam yuzunden agladigimi bilmeden.. ne yapicam ben? Nasil yasarim? En yakinlarim bana boyle davranirken disardaki insanlar ne yapmasin?
Babam bana şerefsiz dedi?