ben bir kere trenle giderken basimdan gecti 50 yaslarinda adam genc kizin 20 - 25 yaslarinda kalcasini elmeye baslayinca kiz birden havaya firladi sonra amca kiza tolete gidelim dedi kiz babam yasinda adamsin diyince orda ben aya kalktim kizin elinden tutum ve yanima oturturdum münihe varana kadar yanimda oturdu kiz aglayip duruyordu ibo arkadasim trene binince sen kizin yaninda kal dedim o kizin yaninda kaldi bende gittim o amcaya iki tane yapistirdim münihe tren istasyona vardik ne göreyim amca polis cagirmis eger o italyan kizi demese bana trende taciz etti diye belki de ben icerdeydim ama tacizden dolayi amca girdi iceriye..
zaten görsem biri kizin etegin altini resim cektini yine de döverim..
bir çocuğu gördüm kıza elliyordu ama o kadar rahattı ki kız arkadaşı sandım. baktım ki kızın haberi yok, çocuğa usulca o eline hakim ol abisi kalbini kırarım dedim. kıza da sen böyle gel yer değiştirelim burası daha rahat dedim. böylece tacizciyi madara edicem derken kızı zor durumda bırakmadım
mini etek giiyip zaten götü başı malı ortaya sermişşim onu yapmam da yapmış olsam dahasına bişey demem çeksin ha otobüste bakmış ha eve gidince bakmış ne farkeder
BEN ERKEKLERİ anlıyorum ya haklısınız yanii @cheyim @AcemiÇpkn yani erkeklerin bakacağı aşikar bir durum ilgisini çekiyor biliyorsun bile bile lades diyip sonra ayy bu srfszz bunn annsi kardsi yk muu diye gezinirler
O ne ya senin gibi geri zekalı hemcinslerimiz olduğu sürece sapiklar olacaktır. İsteyen istediğini giyer kimse elleyemez dokunma taciz bu taciz inşallah senide bir güzel ederler. Sapıklık kara peçe anlamıyor kezbanim
@Haberver sapıklık bu ülkede damacana da anlamıyor ördekte anlamıyor güzelim. Ama bunları anlamadığının farkında varmanız gerek sizin. Açıyorsun g*t meydanda benim bile gözüme takılıyor bu mıçtığımın erkeklerii zaten bakmaya yer arıyor sizde açıyorsunuz. ben açıp gezerim demedim. ama sen o açan tayfaya mensupsun demek ki böyle bir savunma yapıyorsun. Ben gerektiği gibi giyiniyorum elleyen olmaz meraklanma sen
Maalesef bir çok genç kız utangaç olduklarından c seçeneği geçerli oluyor. Tabi a seçeneği olanlar da az değildir. Bence okullarda bununla ilgili eğitim verilmeli. Gerekirse bağır çağır şikayet et. Hatta elinden geliyorsa çak iki tane. b seçeneği olan kız varsa ona lafım yok :D
Salak mısın nesin be otobüste herkesin birine bakması lazım hatta dünyada tüm erkeklerin kızların dibinden ayrılmaması lazım o zaman abazalığına kılıf bulmayın.
En İyi Cevaplar