bi adam vardı büyükşehir otobüsünde en arkada oturuyordum 4lüde o da karsimda ayaktaydı. Biraz zaman geçince bana baktığını farkettim birkac defa göz göze geldik o gözlerini ayirmadi benim de kaldı göz biraz :)) sonra kafamı aşağıya eğip elimi koydum ve gülesim geldi çok utandım. Kafamı kaldırınca güldüğüm belli oldu sanırım o da güldü artık sürekli bakisip gülmeye başladık sonra yanımda arkadaşım vardı uyuyordu bakma dedim ağzımı oynatarak o da bakmayayim mi dedi kafa salladım bakmamaya çalıştı sonra göz göze gelince ileriki zamanda yine güldük😄 sonra önümde yer boşandı yine ayakta ama. Geldi tam o sırada telefon geldi bana onla konuşuyordum sonra indi karşıda bekledi otobüs gidene kadar, bakıştık ve bir daha karşılaşmadık onunlaaa aynı ilcedeyiz büyük bir şehirde acaba bir daha denk gelir miyizz ilk defa başıma böyle bir şey geliyor acaba beğendiği için mi yaptı her kıza yapan birisi mi ki bilemedim sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir böyle şeyler. Ama yüzde 89'u cinsellik için tanışmak isteyeceği partner arar
Sanmıyorum kapaliyim. Her adam da cinsellik için kapalıyı tercih etmez yani daha şeyler varken diye düşünüyorum tabiri caizse "verici gözüken" Adamın bakışlarında hani çocuğu mutlu edince o gözlerinde bı gülümseme olur ki içi parlar öyleydi sanmıyorum cinsellik için olduğunu
Türbanlı da zevkli olur diye bi algı var shdnsxhsb
Ah evet öyle bı algı da var da onu saymiyorum şu an sanmam o çocuk masumdu bakışlarından anlarım ben snxnksns
😎
Tanışma aşamasında herkes masumdur
Ya 😄😄cinsellik istendiği zaman bakışlar ve o an ki enerji hissettiriliyor karşı tarafa
Ben hissettiremiyom :D bende mi sorun var
Kız bana allahın güzel kulu iyi kulu diyor senin yanında insan iyi olur diyor isteğim Püf oluyor
😄😄sen belki de onu cinsel açıdan tam istemiyorsundur
Ahahjsjsj
Seni hınzır seniiiii
Nerden anladın
Her kıza değil de bazı kızlara yapan birisi olabilir
Ama hiç öyle birisine benzemiyordu o gün çok eglenmistim ve kendimi çok güzel hissediyordum enerjim de yüksekti ahahaha belki ondan olduu
Bugün banada boş otobüste kız arka beşlide yanıma oturdu
Direkt yanına mi
Evet
Uzun süre sonra böyle bir yakınlık olunca tuhafoldum bende
Nrmalde işten eve evden işe
Yani yanların boş ise oraya oturması daha doğru olurmuş aslında niye böyle yaptı kiii kizzzz😄😄
Üşüdüğüm için elim cebimdeydi
Oturunca haliyle kolum değdi utandım cebimden çıkarıp kendime çektim
Standart bir hayat yaşayan ben için çok aksiyonlu bir yolculuktu🙈
Olabiliyor böyle dikkatini cekmissindir bakıp kalmıştır 😅
Ama güzel bı anı demii bilmiyorum öyle geliyorr 😄😄
Ben tiksinirdim sahsen hayirdir ne bu cilve
Benim için mi onun için mi
Yani kim baslattiysa direkt yav*sak herhalde derim
Öyle düşünmemek lazım aslında biliyor musun, hayatında böyle şeyler sonuçta her zaman olmuyor ki bak bir daha göremedik belki de hiç göremeyeceğiz ama bu anı ikimizde unutmayacağız bence, komik ve güzel bir anıydi
Belki sevgilisi var veya evli. Veya senin sevgilin var belki bilmeden iş atiyor hic sevimli falan degil tatli da degil.
Peki saygı duyuyorum düşüncene 🤍
bence de yani
@Taciiiii basladi mesai
hehehehehe
Yaş kaç
Benim 20 o da bı 25 26 vardı
5 6 yaş çok be dkdlcov 22 ideal sana
Yok cano iyi 😄😄
Yani belki 23 24 tür bilemiyorum çocuğu 😄
Yakısıklı mıydı bari😂
Evet