Bu adamın içine cin girmiş olabilir bir hocaya gidin size rukiye yapsın yani kuranın bazı eyetlerini okusun cin ya ölecektir ya da adamın içinden çıkacaktır. Ciddiyim o saçma sapan hocalara giderseniz yok falcı bilmem ne başınız daha da büyük belaya girer. Cin o adamın beynine bile girmiş olabilir. Gidin bir rukiye yapan güvendiğiniz bir hocaya. İlki sadece karalama insanalrı kandırmak için ama ikincisi büyü bildiğim kadarıyla. Allah en doğrusunu bilir. Peygamber efendimiz bu durumda rukiye yapılmasını tavsiye ediyor. Başka bir çözümü yok bunun. Beni ciddiye alın size çok tehlikeli şeyler yapabilir. Ölüme kadr götürür. Birkaç insanı öldürdüğünü de biliyorum cinlerin.
çanta sahibine büyü yapılmış muhtemelen. arapça harflerle üçharflilerin isimleri konulur genelde.. bol bol nas felak sureleri okuyarak korunabilir o kişi..
Bu arapça değil daha çok süryanice gibi geldi bana. Süryanice yazmayı bilen çok az insan vardır ve o tarz muskalar pek hayırlı şeyler için kullanılmaz diye biliyorum... Düzeltmesi zordur bunu her hoca çözemez. Havas ilminden ciddi anlamda anlayan bir hocaya göster. Mümkünse mardinli bir hoca bul. Umarım düzelirsin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bildin süryanice. Normal dini bir hocaya götürdük oda bunu hoca yazmaz bu öylesine yazılmış kandırma amaçlı dedi bir etkisi yoka getirdi
Büyüde arapça yazı olurbdiye biliyorum bu öyle bisey değil gibi yani biri size buyu yaptırmak istediyse bile hoca öylesine şeyler yazıp kandırmış olabilir
sana önerim yakma ya da suya atma bu büyüleri insanlar yapmıyor sonuçta insanlar aracılığı ile cinler yapar yakman ya da suya atman halinde bunun dönüşü olmaz bilmiş ya da ermiş güvenebileceğin bir hoca da bozdurman gerekir ama sadece o kağıt yoktur vazo ve ya tablo gibi eşyaların arkasına bakmanı tavsiye ederim sadece o kağıtın olmasının imkanı yoktur.
2. de cinlerin size yapması gerekenler söylenmiş arka tarafa da koordinat kodlanmış kısa bir süre içinde cinler o koordinatları takip ederek sizi bulur ve musallat olur anında yak o kağıdı
muskanın yakılması halinde neler olur biliyomusun ya da suya atılması hadi atı ya da yaktı diyelim sadece muska dan ibaret olan birşey değil bir sürü kağıt olur vazo tablo gibi şeylere saklanarak domuz yağı üstüne dökerler ve sen bu muskayı yaktığın anda acayip kızarlar çünkü bunu insanlar yapmıyor cinler yapıyor başına gelirse sakın böyle birşey yapma güvenebileceğin bir hocaya git inşallah gelmez başına
Şimdi kardeş bu Arapça lakin Arapça'yı bilmeyen birisi yazmış. Arapça harfleri birleşik olur bu ayrı yazmış. Buna büyü müyü diyenlere aldırma şaka da olabilir yahut yarım hocanın hattıyla duada. Büyük ihtimal dua bence. Çünku sonunda amin yazıyor.
En İyi Cevaplar