Diğer Bu poşetin içindeki şey büyü mü , başka bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ceketimin içinden çıktı , ne olduğunu anlayamadım bilen veya gören birileri söylerse sevinirim. Bu poşetin içindeki şey büyü mü , başka bir şey mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Banada böyle bişi yapılmıştı. mezar toprağından yapıyorlar umarım yeni yapmışlar sana etki etmedi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yani 1,5 ay olmuştur ama paketliydi , taşınma esnasında evi yerleştirirken farkettim Yorumla Soran 1 yıl Peki ayrılma büyüsü ise ayrılınca benim yeni ilişkim olduğunda ona da tesir eder mi yoksa ayrılınca amacına ulaşır konu kapanır mı, yaktık bir de duayla denize döktük annemle. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım eğer senin kısmetin için yapıldıysa başka ilişkide sorun yaşarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Banada böyle bişi yapılmıştı. mezar toprağından yapıyorlar umarım yeni yapmışlar sana etki etmedi.
Yani 1,5 ay olmuştur ama paketliydi , taşınma esnasında evi yerleştirirken farkettim
Peki ayrılma büyüsü ise ayrılınca benim yeni ilişkim olduğunda ona da tesir eder mi yoksa ayrılınca amacına ulaşır konu kapanır mı, yaktık bir de duayla denize döktük annemle.
Canım eğer senin kısmetin için yapıldıysa başka ilişkide sorun yaşarsın
B*Ka benziyor daha çok
Evet evet