Herkes görüşünü paylaşırsa sevinirim saygılar herkese...
Jandarma Özel Harekat
Polis Özel Harekat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardeş bence subaylıktan bordo bereliye git ordan oluyodu sanırım. Ama seçkin kişileri alıyorlar ve ailenden vazgeçiceksin. Jandarma özel harekat genelde doguda görev yapar fazlasıyla. Ama polis özel harekat tüm türkiyede etkindir. Bordo bereli ise genelde gizli ve dağ görevlerinde yer alır.
Bordo Bereli olamam kardeş üniversite okumadım subay olamadım ama saol
Biri şehirde ve ilçelerde diğeri çevresinde hizmet veriyor. Görev aynı değişen bişey yok.
ama jöh için daha amele işi diyorlar afedersiniz
doğru söylüyorsunuz aslında pkk da iyice şehire indi zaten... PÖH daha fazla iş yapar o zaman öyle mi
Cevap
1Cevap
JÖH sağlamlık açısından
ne gibi biraz açar mısınız
JÖH eğitimi ağır her türlü koşulda mücadeleye girebilir acıma duyguları yok genelde silahlı bir kişiyi hemen orada indirebilirler ama bazen ellerini kollarını bağlayan sebepler oluyor teknolojinin gelişmesi bile buna bir etken haklıyken haksız yere düşebiliyorlar polisle asker hiç bir zaman kıyaslanamaz asker her zaman daha sağlamdır.
polis ile polis özel harekat farklı ama kardeş PÖH lerde çok zorlu sınavlardan geçiyor görev açısından hangisi dersin hangisi daha faydalıdır
her ikisi de faydalı PÖH kötülemedim benim şahsi düşüncem hiç bir zaman asker polisi geçemez sağlamlık bakımından PÖH hafif silahlar kullanır genelde yaptığı yerde önemli , JÖH ler daha sağlam silahlar kullanır en basit örnek TSK kullandığı g3 bile 5 kişiyi ardarda koy delip geçer.
anladım kardeşim saol
ben pöh diyorm her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar