Bana neye önem verdiğini söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.
Josê Ortega Y Gasset
Josê Ortega Y Gasset
vicdani özgürlüğüme.. hiçkimsenin hiçbişeyin yükünü taşımamaya.. bu yüzden coğu zaman yerde gördüğüm ters dönmüş böceği bile bi şeyler bulup düzeltirim. bu bile taşınılmaz bi ağırlık benim için..
ideallerıme,kendıme,sevdıklerıme ve benı sevenlere,işime,okuluma,hayatıma,bursaspora herseye deger ve onem verıyorum
KArşımdakini kendim gibi görüp davranırım . Ayrıca yanlış anlaşılmaktan korkarım cünkü karşı tarafın iyiligini isterken birden oklar terse döner ya o anlar kötüdür
fikirlerime ve değer verdiğim insanların fikirlerine..
ne demiş vendetta kardeşimiz ;
"Fikirler Kurşun Geçirmez!.."
teşekkürler maviyeşil :) unutmak mı alışmak mı sorusuna verdiğin cevapla hatırlayacam hep seni :)))
haha inşallah çoğalır bu hatıralar :D
Cevap
7Cevap
Çok doğru. Önem verdiğimiz şeyler aslında kişiliğimizi yansıtmıor mu ? Duyarlılık derecemiz de bu değil midir ?
Karşındakine açık olmak en çok dikkat ettiğim özellik.
Verdiğim kararlara önem verip arkasında dururum her zaman .
kendime ve sadece benim istediğim ailemin bu konuda hiç söz sahibi olmadığı ideallerime
insanlara insan oldukları için önem verirdim, ama şimdilerde bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum.
ölüme önem veririm.
kimmişim tahminde bulunabilirmisin?
peki.
yönetim bir önceki yorumu silmenize gerek yoktu. bir şeyler söylüyorsam bana söylenecekleri de dinlemeliyim.
bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyim diyen arkadas bu arkadasin aynisi mi acaba ?
Kendime , aileme , sevgilime , tüm canlılara , paraya.
İnancıma , aileme , işime .
dürüstlük,canın çok acır ama en önemlisi budur.
Aile sağlık saygı dostluk insanlık para
sahip olduğum herşey önemlidir...
aileme en çok önem veririm
kendime, ideallerime, dostlarıma
Arkadaşlarıma, düşüncelere ve içkilere.
aıleme durustluge kendıme:)
Kişilik gurur aile.
Namus, şeref, onur.
Saygi!
kendime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar