evli iseniz evlilikten en çok ne ararsınız karşı tarafta ya da bekar iseniz hayatınızı şekillendiren faktörler nelerdir?

evli iseniz evlilikten en çok ne ararsınız karşı tarafta ya da bekar iseniz hayatınızı şekillendiren faktörler nelerdir?

Cevap
1Cevap
kendime ve sevdiklerime
Karakter
nasıl biri olsun mesala
Yani mesela kötü amaçla dalga geçen birisi olmayacak, kendini beğenmiş olmayacak düzgün birisi olacak yani
daha önce olumsuz bir tavırla yaklaşan birisi oldu mu sana
Evet oldu
ne gibi mesala
Söylemesem daha güzel olur
saygı duyarım anlıyor gibiyim sanırım , ya beraber olmak ya da buna yakkın şeyler ama günümüzde çooğu erkek bunun peşinde üzgünüm , sebebi arkadaş olmaktan çok başka oldğu için ama emin ol hepsi öyle değili.
Anladım
burcun nedir
erkeklere güvenin kalmadı mı
İkizler sen?
yengeç
erkeklere güvenin kalmadı mı Yani evet kalmadı
neden öyle düşündün
Yani hepsi değil ama bazı erkeklerin amacının sadece cinsellik ve sapıklık olduğunu düşünüyorum bu yüzden
sence neden öyleler sanki hepsi seninle yatmak mı yoksa içlerini bastırdığı için mi
Bilmiyorum bence içlerini bastırdığı içindir
haklısın temel sebeb de bu işte aslında sorun sen veya onlar değil duygılarının yönetilmemesi
nerelisin bu arada
Kayseri sen?
kayseriler çok zengin ve uyanık olur düşünlerinden anlamış olmalıydım
okuyormusun
Lise mezunuyum sınava hazırlanıyorum sen?
28 yaşındayımn memurum , galiba bir çok konuda senden deneyimliyim asdf
olgun erkek severmisin , erkeklerde ne gibi özellik ararsın mesela başkaaa
Olgun erkek severim evet mesela saygı benim için öncelikli gelir
yani , kadınların coğu bunu arar bir erkekte sevgi ve kadının isteğini vermek onu mutlu eder seni çok iyi anlıyorum.. mesala nelerden hoşlanırsın saygı derken örnek vermek istermisin
kapalımısın açık mı
Konuşurken konu ne olursa olsun saygılı konuşması gerekir bir erkeğin
Açık
önemli olan bu değil önemli olan iletişimde kadını anlamak onun bağ kurmak gerekir
senin gibi iki kızla bereber oldum biliyormusun hemde isteyerek verdi neden onun anladım yanında oldum oda mutlu oldu ,
yaşı 20 sanırım onlarında
Seni ürküttüm mü
Ürküttüm mü derken?
Yaşadıklarımı anlattım ya sanki korkuttum gibi hissettim
Anlıyorum
Sana açıkca bunu söyleyen teklif eden oldu mu
Evet oldu yani
Dediğim seninle seks yapması yani doğru anladın değil mi
Evet doğru anladım
Sen ne dedin peki? Şüpheci mi yaklaştın o an duyunca ne hissettin
Yani bilmiyorum ama bana mesela o kişi beni görmek istiyorsan yani Türkiyeye geliyim dedi yapmak istedi yani benimle işte ama bunu diyen kişiden de zamanla şüphelendim çünkü koreli bir hesabı yani ama bu kişi Türk bir erkek bile olabilir yani bana kendi resmini bile atmadı istediğim zaman yalan söylediği bile olmuştu zaten ben de engelledim sonradan onu
AA şaşardım , önden mi istedi , duygusal yaklaştı dimi
Şüphen neydi mesala , Türk erkek olabilir orada yaşayabilir bence
Güvenmeden resim atmaz ki kimse
Yani bana sormadan sen benim s. partnerimsin diyen birisiydi işte öyle duygusal şeyleri sevmiyormuş öyle dedi yani sadece amacı seks yapmak duygusal bağ olmadan ve cinsellikti ben de engelledim zaten artık konuşmuyorum
Bak seks normal kabul edilir ama bu sanki biraz böyle seni kullanmak istemiş yani , seks yapılır doğru insan ise buna kimse karışmaz ama duygusal güven vermemiş sana ne kadar uzun konuştun , resim attı mı yragını mesala , nasıl konuştun
Sen güvensizlik seni biraz yormuş, seni hak edecek biriside değil ayrıca
Konuşmak istemiyorum bu konuları
Ben seni anlıyorum, üzülmüşsün sen yaa ,
Ama yaşın çok ufak çok erkek tanıyyacaksın tecrübe bunlar
Hayır hiçte üzülmedim ben engellediğim de iyi oldu zaten
Ben seni tanısam , böyle davranmazdım en azından seni anlayarak adım atmak isterdim
Düşüncelerin devamlı değişir mi mesala
Evet kişiye göre düşüncelerim de değişir
Seni anlayarak adım atmak isterdim derken?
Bak şimdi kadınlar kendilerini anlayam yorum yapan ilgilenemedim erkeklere bayılır , sosyal anlamda yani özür dilerim gel seninle seks yapalım demekten ziyade onu anlamak duygusal olarak yanında olmak en iyisiddir dediğim gibi yapan erkek her zaman kazanır , mesala sende bunu gördüm bu olgunluğu arıyorsun, paraya önem versin verme aşkta kazanmak isteyenler bu hamleyi yapar
İlgilenen erkekler yani
Dobra erkekler coğu kadınlara değer verir 😉😊
Anladım iyi
Peki sana bir şey soracağım, önden mi istedi
Seni ilgilendirmez
Keşke deneseydin , gelseydi verirmiydin
Hani en azından içine sürtünse , sen sert seks den mi hoşlanırsın Nazik mi olmalı
Hayır vermezdim
Ağzına vermek istese
Hayır
O an değişir ya bir anda değişiyor ama istek duygusu emin olma
Susar mısınnnn
Sadece bu son soru olucaak bu konuda
Bence duygusal olarak sana yaklaşılmalı
Dürüstlük
başka ne olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nazikerkek28, sorduğun bu soru hepimizin hayatında dönüm noktası olabilir 🌿. Evlilikte bence en kıymetli şey huzur ve güven duygusu 🤍. Beraber yaşlanmak, hayatı paylaşmak çok güzel ama bunu sağlayan şey karşılıklı saygı, sevgi ve samimiyet 🍀. Maddi şeyler tabii ki önemli ama sonunda huzurlu bir kalp ve sıcak bir yuva çok daha değerli 💖. Para her zaman gelir geçer ama güzel bir paylaşımı hiçbir şey satın alamaz 😊. Senin için de anlamlı ve huzurlu bir yol dilerim!