Arkadaşlar aranızda yemek yapmayı pek bilmeyen ama yemek blogları ve sitelerinden yemek yapanlara sormak istiyorum. Bana önerebileceğiniz sizinde güvendiğiniz en iyi yemek blogları/en iyi yemek siteleri hangileri? Not: Portakal Ağacı dışında :)
Kolay ve pratik tarifler içeren en iyi yemek blogları hangileri? En iyi yemek sitesi hangisi?
Selam :) Yemek yapmayı çok seven biriyim. Yemek hakkında çoğu şeyi annemden öğrendiysem de internetten de fazlasıyla yardım aldım. Özellikle ödüllü yemek blogları ve siteleri evlendikten sonra çoğu zaman kurtarıcım oldu. Yemek yapmayı bilmeyen birçok arkadaşım da bu bloglardan yardım alarak kendilerini geliştirdiler. Takip ettiğim birçok yemek sitesi var. Bunlardan kendime göre en iyi yemek sitesi listesini sizlerle paylaşmak istiyorum.
En iyi yemek siteleri hangileri?
1- Yemek. com
en iyi yemek sitesi
Benim en çok ziyaret ettiğim yemek sitelerinden bir tanesi Yemek. com. Videolu, resimli birçok tarife bu siteden ulaşmak mümkün. Tatlılar, tuzlular, tencere yemekleri... Ne ararsanız bu sitede. Ayrıca sitede sizden gelen tariflere de yer veriyorlar. Bir tarife ihtiyacınız olduğunda ziyaret etmeniz gereken ilk sitelerden biri olmalı.
2- Nefisyemektarfileri. com
en iyi yemek sitesi
Tarif almayı en çok sevdiğim bir başka popüler yemek blogları arasında nefisyemektarfileri. com var. Bu sitedeki tariflerin çoğunluğu videolu içeriğe sahip. Çok ayrıntılı ve püf noktalarıyla anlatılmış. Yemek yapmayı bilmeyenler bile bu siteden yardım alarak kolaylıkla nefis yemekler çıkarabilir.
3- Lezzet. com. tr
en iyi yemek siteleri
Lezzet. com. tr kısa zaman önce keşfettiğim harika bir tarif sitesi. Bu sitenin en sevdiğim tarafı kullanıcıların da sitede tariflerini paylaşabilmesi. Bu yüzden çok çeşitli ve farklı tarifler mevcut. Birçok farklı kişinin bakış açısı ile farklılaşmış birbirinden lezzetli tarifler için bu siteyi kesinlikle ziyaret edin.
4- İdilyazar. com
yemek blogları
Youtube videoları ile tanıdığımız İdil Tatari'nin bir de İdilyazar. com adıyla bir blog sitesi bulunmakta. Youtube'da paylaştığı tariflerin yazılı halini bu blogta paylaşıyor. Tariflere modern bir bakış açısı kattığı için İdil Tatari'nin yemeklerini çok beğeniyorum. Bu yüzden en iyi yemek blogları arasında.
5- Tumayinmutfagı. com
en iyi yemek blogları
En iyi yemek blogları arasında sayılabilecek bir diğeri ise tumayinmutfagı. com. Tümay Öztürk tariflerini bu blogtan paylaşan bir şef. Evinde yaptığı tarifleri bizle paylaştığı için bloğu oldukça bizden tarifler içeriyor. Tatlılar, tuzlular, zeytinyağlılar... Bu blogta ne arasanız var.
6- Yemektarifi. blog
yemek blogları
Kolay ve pratik tarifler arayanların ziyaret etmesi gereken sitelerden biri yemektarifi. blog olmalı. Bu blogta birbirinden lezzetli tarifler var. Tarifler püf noktaları ile ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Yemek yapmayı bilmeyenler bile kolaylıkla buradan yardım alabilir.
7- Arda'nın Mutfağı
en iyi yemek sitesi
Arda Türkmen'i aranızda tanımayanlar yoktur bence. Listemi onunla bitirmek istiyorum. Harika bir şef ve harika tarifleri var. Kendisini televizyondan da takip ediyorum. Ancak tariflerine ayrıntılı olarak sitesinden ulaşıyorum. Ardaninmutfagi. com'da birbirinden çeşitli ve farklı tarif mevcut. Ziyaret etmenizi öneririm.
Bunlardan şaşmam. Ölçüler tam uyuyor. Bütün yemek tariflerini denedim ve tutmayan yok. Diğer yemek siteleri de iyi tarifler veriyor olabilir ama ben bu iki sitede her yemeği ve tatlıyı buluyorum.
mutfakyolu yemeğe dair ne varsa aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir site. hamur işi, tatlı, çorba dahil pilav ve makarna çeşitlerinin tariflerini bulabileceğiniz ayrıca yemekler hakkında güzel yazılar okuyabileceğiniz bir site.
Amatörlüğü luzüm yok, Refika’nın Mutfağı tastamam yemek ve mutfak laboratuvarı. Yemek yapmayı ve pratik bilgiler için her yemek sevdalısının takip etmesi gereken bir yer. :)
her tarifin videosu da lazımsa https://idilyazar.com/ kullanılabilir. Özellikle Dilara Koçak ile olan tarifleri evde deniyorum kurabiye gayet güzel oluyor.
Merhabalar, herkes bir çok blog ismi sıralamış ve gerçekten de hepsi birbirinden başarılı bloglar. Ben de yemek tarifleri paylaşıyorum. Bunun yanısıra sağlıklı yaşam ve diyet önerileri de paylaşıyorum. Bloğumu ziyaret etmenizi öneririm. Bloğum: https:// www. bilgisefi. net
Payaşılan fikirler benim için baya faydalı oldu, farklı bir öneri gerekirse www. mevzuyemek. com sitesini de beğeniyorum. Hem içerisindeki yemek tarifleri hem de bu tariflerin besin değerlerini içermesi açısından bence burada yer almalı.