Rüyada mezarlığa gidiyodum bir sürü yeni kömülmüş insanlar vardı ve ailelerine sordum ne kadar çok cenaze var diye evet dedi. Sonra bende ağlamaya başladım. Bu rüyanın sonuna hatırlamıyorum başka bir rüyaya geçtiğimde bir evdeydim ve adamın biri kafama masaj yapıyodu sende hastalık var diye. Rüyada ağlamak ne anlama gelir arkadaşlar?rüyada ağlamak
Rüyada gördüğümüz şeylerin birçok anlamı olabilir yani kesin kötü diye yorumlamamak lazım. Ağladığınız rüyalar, varlığından bile haberdar olmadığınız duyguları açığa çıkarabilir ve bu olumlu bir şey. Rüyada ağlamak, gerçek hayatta kabullenemediğiniz ya da yok saydığınız bazı şeylerin açığa vurumu olabilir. Rüyada ağlamak ve kendini durduramamak, bir konuda kendini çaresiz hissettiğini ve üzgün olduğunu gösterebilir. Rüyalar bizden genelde bir şeyleri depolamayı değil, çözmeyi ister. Yani sorunu gösterir; bilinçaltı normalde neyle ilgileniyor? Bunu bilmeni istiyor.
Rüyada ağlamak nedir?
rüyada ağlamak
- Eğer kendinin ağladığını görüyorsan, stresli olduğun bir konu olma ihtimali yüksektir. - Ağlayan yabancı görmek, ufukta yeni bir başlangıç yapılması muhtemel hayal kırıklığını içerebilir. - Sevdiğiniz birini ağlarken görüyorsanız, bu başkalarını da düşünmeniz gerek anlamına gelebilir. - Ağlayan bir düşman görmekse, intikam ve öfke gibi duygularınızın aklınızı kurcaladığı anlamına gelebilir. - Rüyada cok ağlamak ve gözyaşlarında bile uyanmak kendi kendimize güven gücümüzle doğrudan bir ilişkidir. Buradaki mesaj, daha pozitif düşünmeye çalışmak ve kimsenin sizin yaptığınız gibi şeylere yaklaşamayacağını veya sizin gibi başarılı olamayacağını hatırlamaktır. - Aptal ve anlamsız bir şeyle ilgili rüyanda ağlıyor olsaydın, çok fazla ufak tefek gereksiz şeyle kendini meşgul ettiğini düşünebilirdin. - Ağlayan bir hayvan veya nesne (oyuncak bebek gibi) varsa, duygularınızın geçersiz veya değersiz olduğunu hissediyorsunuzdur. Sinirlisiniz, çünkü duygularınızı birileriyle ifade etmeye çalıştığınızda, sizi küçümsüyor ya da endişelerinizi anlamsız ya da geçersiz gibi hissettiriyorsunuz.
Uyanmak ve hala rüyamdaki olumsuz bir deneyim yüzünden ağlamak, yaşamda küçük stresler yaşadığınızı gösterebilir. O nedenle kendinizi dinleyin ve çare olmaya çalışın.
En İyi Cevaplar