Selam herkese. Dün gece rüyamda çok üzüldüm, sebebini inanın hatırlamıyorum. Ama böyle hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Rüyada üzülmek ne demek, rüyada üzülmek ne anlama gelir bilen var mı? :( Rüyada üzülmek ne demek araştırıyorum ama çok da emin olamadım.rüyada üzülmek
Rüyaları yorumlamak zordur çünkü kimi zaman bir anlamı olmazken kimi zaman bilinçaltının yansımasıdır. Kimi zaman bir kaçıştır, kimi zaman bir arzu. Rüyada üzülmek bence normalde gülmek falan değildir bu arada, o rüyalar tersine çıkar klişesine inanmam. Rüyada üzülmek ne demek, birkaç açıklama yapabilirim.
Bazı şeyler eksik kalmış olabilir.
Belki bıraktığın iş, eski sevgilin, lisedeki arkadaş grubun... Bir yerlerde özlem duyduğun bir şey varsa ve dün gün içinde farkında olarak ya da olmayarak bu özlemi tetiklediysen rüyana bu şekilde girmiş olabilir.
Başarısızlık/kayıp
Başarısızlık bizi mutsuz hissettirebilir. Gün içinde başaramadığın bir şeyler olduysa bu da rüyana yansımış olabilir.
Birinin üzüldüğünü görmüş olabilirsin.
Ben bazen üzücü videolara denk geliyorum örneğin. Benim için değil ama videodaki kişi ağlıyor. Ben de izleyip kapatıyorum ama rüyamda mutlaka üzülüyorum o videodan sonra. Başkasının üzüntüsü de rüyana girmiş olabilir.
Rüyanda ağladığını gördüysen
Duygularını kontrol etmek ve duygularını salmakla ilgili. Kendini çok kısıtlıyor olabilirsin günlük hayatında. Duygularını açamadığında ve beynin bunu gerçek hayatta yapamadığında rüyalarında açığa çıkarıyor olabilir.
Rüyada üzülmek ne anlama gelir birkaç maddeyle açıklamak istedim. Umarım biri sana uyuyordur. Üzülme ama, biz yanındayız :D <3
Merhaba, Rüyanı eğer tam olarak hatırlayamıyorsan o rüya sahih değildir tamamen bilinçaltının tetiklediği, zihninin derinliklerinde yatan bazı dataların zincirlemesidir. İtimat etmek, yorumlamaya çalışmak bile doğru değildir. Sahih rüya ise çok nettir. Her karesini tam olarak hatırlar her anını gerçekte yaşamış olarak uyanırsın. Detayları hafızanda günlerce kalabilir. Ancak bu tür rüyalar yorumlanabilir vasfa sahiplerdir.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
anladım hatırlamadığım için yorumlamaya gerek yok diyorsunuz, teşekkürler :)
Hayatında yaşayıpta unutamadığın, günler içerisinde bir çok kez anıp unut gitsin diyerek sürekli içine attıklarını yaşıyorsun. Bundan dolayı bilinçaltın seni en zayıf anında yakalıyor. Geçmişini affetmen gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hep tersı cıkarmıs oyle derler demekkı bol bol gulcen mutlu olcan bende gcen ruyamda handenın benı kestıgını gordum haykırarak uyandım babannem nısan kescenız dedı
En İyi Cevaplar