Ne yapsam ne etsem de kovsa beni... sonra ben hemen sevdiceğime kavuşsam :) :(
Cevabın nedir?
+1 yılbabanın seni kovmasını niye bekliyorsun git o zaman. Sonra çok pişman olacağın şeyler yaparsın. Baba evinden anne baba rızası almadan gidersen emin ol gittiğin yerde de mutlu olamazsın pişman olduğunda da çok geç olur. O yüzden onları karşına al ve ne istediğini ne için istediğini bunu yaptığında neler olacağını açıkla acizane tavsiyem...
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanca dinlese :(
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBabana sevdiğim var evlenmek istiyorum desen resmi bir şekilde kavuşsan? Herkes için daha iyi olur bence. Ve sorunun cevabı, evet baba kızını evden kovar ama nasıl olur bilemiyorum. Tanıdığım bir kızı babası eve almıyordu. Kavgacı okumayan ve erkeklerle fazlaca samimi olan bir kızdı. Karakoldan falan toplanırdı her gün. Öyle işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor sevgilimle evlenmemi :(
- +1 yıl
Evlenme o zaman. Milyonlarca erkek var sevgili bulursun ama baban 1 tane. Simdi kovulmak icin can attığın evine sevgilinle evlendikten sonra boşanmak istersen geri dönmek için can atabilirsin. Bence hayata atılmak sandığın gibi bir sey değil evlilik hic bir seyin çözümü değil. Herkes sevdiğiyle evleniyor ve herkes bosaniyor ailenin kiymetini bil. Rizalari olmadan is yapma derim ben. Yine de sen bilirsin. Kaçarsan kavuşursun sevdiğine.
Soran+1 yılMilyomlarca erkek var ama her erkeği nasıl gönlüm kabul etsin, saçma şeyler yazmasan önce bir düşünsen diyorum, sevince anlarsın
+1 yılErkek olsan kovardı da kızını kovacağını hiç sanmiyorum ve bence sen de babanı uzmeden sevdiğine kavuşabileceğin farkli bir yol bulmalisin , sevdigime kavusayim derken adami kahretme pisman olursun sonra
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNaparsan yap en son nokta bu
https://www.youtube.com/watch?v=G8LYucsgCqo07 Yorumla
Soran+1 yılŞu an açamam ne anlatıyor?
- +1 yıl
Kovmirem ilen kovmirem, yatırın şu iti falakaya. Şener şen (babanı temsilen) Çok iğrenç şeyler yapmadığın surece, ki yapacağını aklımdan geçirmiyorum. Nsparsan yap anne baba kolay kolay geçmez evladından.
Soran+1 yılÇekeceğim yani bir süre daha :(
- +1 yıl
Aynen. Ama benden sana bir sır. Bu anne babalar varya çocukları 50 sine gelse bile hep yerse yapıyorlar evlatlarına. Mesela sen sevgilimle tanışmıyor bile diyorsun ya. Onun kendince sebepleri vardır. Daha erken, kızım benden ayrı yasamasın bir sure daha, ne bilim benim uygun gorduğum bir adayla evlensin falan da filan.10 kere sorarsın hayır der kızar sinirlenir. Onu ikna etmelisin. Babanı bizlerden daha iyi tanırsın. Artık duzgın ciddi bir konuşmadan mı anlar, ağlamandan mı etkilenir, gider yaparsan ciddiyetinin farkınamı varacaktır? Nasıl biri bilmiyorum ama ne kadar ciddi olduğunu anlat. Ni şekilde ikna edebilirsin. Hatta sana soyle soylıyım 7 senelik bir ilişkisi olan bir şahıs var.4 senedir evlenmeye çalışıyor bunlar. Kız her seferinde ailesine soylediğini onlarında baban gibi çocukla tanışmak istememelerini belirtmesi gibi şeyler yaşsndı. En son çocuk evlenemiyoruz diye ayrıldı. Peşinden bu çocukla tanışmak dahi istemeyen baba ne dese beğenirsin? Boşver zaten niyeti ciddi olsaydı istemeye falan gelirler
Soran+1 yılAcıdım ya :( hayırlısı diyelim ama ben babamla konuşamam bu konuyu o birşey derse bana der ama ben gidip konuşamam :(
- +1 yıl
İşte o kızı da en son konusturunca en son kzı çocuğa vermeye razı oldular. O kız da4 sene boyunca çocukla cebelleşmiş. Çocuk buna çok cesaretsizsin yureksizsin falan deyip duruyormuş. kız konuşamam konussamda bişey değişmez bana bağırıp çağırıyorlar falan diyormuş. O yüzden bu örneği verdim seninki de aynı hesap konuşarak ikna edebilirsin. Sen bişeyin ciddi olduğunu gostermezsen onlarda hevestir geçer diyorlar. Zaten o kadar seviyorsa ciddiyse bana gösterir kararlılığını falan diyorlar emin ol.
Soran+1 yılBabamda böyle bağırıp çağırdı, annem konuşur ben konuşamam :( yine bağırır biliyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
47Cevap
+1 yılAa beni de kovacak ama istegim disinda :D faturam 30 yerine 140 lira gelmis, babam telefonu elden de alabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılAlsın
- +1 yıl
Kovsun daha iyi :)
Soran+1 yılİstiyor musun?
- +1 yıl
En az zararla kurtulmak istiyorum.
- Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Iki gunluk insan icin evden kovulmayi gozden aliosan babana direk sole hemen yol verir:D. Olamdi eline alir
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 günlük değil yavrum
+1 yılsacmalıyorsun bence neden kovulmak istiyorsun
onun yerine telli duvagınla kavus sevgiline01 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende istiyorum tabiki ama gel gör ki babam vermiyor
Ne olursa olsun ailene karşı saygın olmalı varsa problemler orta yol bulunmalı. Aileni silip atmakla birşeyler düzelmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim saygım var az çok ama onlarında benim fikirlerime saygı duymaları gerekmez mi?
- +1 yıl
Saygın varsa konuş anlat derdini saygılı bir şekilde. Seni anlayacaklardır sen anlatmasını bilirsen. Dik kafalı bir şekilde konuşmak saygılı düzgün bir şekilde konuşmak var sonuçta sen onun evladısın. Mutlaka orta yolu bul bulamıyorsan da aileni ne pahasına olursa olsun silme sonra pişman olursun.
+1 yılSimdi boyle diyosun ama icraata gelince canin cok yanacak bunu bil. Ki benim öz babam evlenirken beni evden kovmustu. Tabi manitasi onu birakinca mecbur kaldi bana. Cok zooor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın kovunca?
+1 yılYazık o anneye babaya acidim l*n ben diz acimadiniz mi
10 Yorumla
+1 yılahahahha sevdiceğin seni itin götüne soktuğunda gidebileceğin alternatifin var mı ahahahahahahahah.
00 YorumlaDelirmis olmalisin. Sevgili her zaman bulunur. Baban bir tane.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma babam sevdiğime vermiyor beni :(
+1 yılO sevdiceğinde bir gün seni kovarsa nereye gidecen onu düşün ne oldum değil ne olacağım demeli insan kal sağlıcakla
11 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü geri dönemeyeceğim bu eve ha öyle ha böyle
- Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBir kız namusunu hiçe saymadıktan babasının başını eğicek bir şey yapmadıktan sonra hiçbir baba yavrusunu baba evinden kovmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTühhhhhhh :(
+1 yılKovmaz baba o :/ sevdicegine kosucagina nikah masasina oturt yuregi varsa oturur :*
00 YorumlaToz lembe hayaller vardi pembesi gitti tozu kaldi...
00 Yorumlabir laf var bilirmisin? Bu kafayla gidersen askere çabuk alırsın tezkere ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılAskere gideyimde gerisini hallederiz :D
gençlik hevesi işte... 3-5 yıl sonra 2 çocukla çıkar esra erolda kendini acındırırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde evlenmek var ayrılmak yok canım
Baba ben verdim de ne verdin derse gonlumu de. Kovar belki :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
senın gıbı düşünen herkes ağlayarak baba ocağına gerı dönüyor bunu bılıyorsun degıl mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gidersem dönmem :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sen şu soruyu kendine şu şekilde sor bir kız bir erkek için babasının gözünden düşmek istermi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok detay var anlatmaya kalksam bitmez sadece şu cümleden dolayı çok kınanabilirim biliyorum, her şeyde biraz gerçeklik payı vardır ama çoooooooooookkkkkkkkkk yoruldummmmmmm :(
Bunun için evden kovulmana ne gerek var söyle sevdiceğine gelsin seni babandan istesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam istemiyor :(
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yazık o babaya ahh ahh seni nişanlayacağına taşı nişanlasaymış.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe nişanı, tanışmaya gelmelerine bile müsaade etmedi :(
Soran+1 yıl:D :D Ha o mu
sonra babanı arasan, baban geri istemese, sokaklara düşsen?
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman başka sevgili bulurum
+1 yılevlendirmezsen evden kaçarım diye tehdit et. mecburen evlendirir
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olduğunu soyle kovar zaten.. sizde kavusursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılKovmuyor :(
- +1 yıl
Yap birşeyler işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani bir piç kurusu baban kadar önem taşımıyor kız elat yetiştimiceksin abi
11 Yorumla
Soran+1 yılBabam bıktırdı kendisinden beni, çok kırdı beni biliyorum çokta seviyor ama böylede olmuyor :(
zekanı s i k iyim senin.. elin bebesi için babasının yüreğini yakacak..
00 Yorumlahe evlenince akar sen tuz isteyinceonun götü vızz ederse ekonomik dünya evlilik zor zananaa t
00 YorumlaHiçbi şekilde kovmaz :D boşuna deneme :D
08 Yorumla
Soran+1 yılTurşumu kuracak bu gidişle :)
Soran+1 yılNasıl bir düşkünlük anlamadım yav seviyorum diyorum yok yapamazsın yok edemzsin yok dengin değil sanane yani ben yaşayacağım o hayatı sen değil ki bıktım valla, günah olmasa intihar numarası bile yapardım birazcık beni anlasınlar diye, sanırım böyle gidecek ya sabır çekeceğim ve çektikçe çekeceğim :(
Soran+1 yılBen üni. okuyorum o okumuyor, dengim değilmiş
- +1 yıl
Buna benzer bir mevzu ben de yaşamıştım.. Hatta çocuk yediremedi bunu gitti asker oldu filan.. Ve okuyan benim ama ben atanamadım. ki atansam da o kadar kazanamıycam :D yani aslnda okumak para kazandırmıyor ev geçindirmiyor :D okumuşluk dünya görüşü açısından bir ortak payda sağlayabilir.. ki zaten bunu yakalayabilmişsinki evlenmek istiyosun bence sen. o yzden saçma bence :S
Soran+1 yılSiz ayrıldınız mı?
+1 yılbaba evi gibisi var mı bea...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ya ne demezsin
+1 yılEvlat olsan sevilmen. s
11 Yorumla
Soran+1 yılSevilmiyorum zaten :(
baba ben hamıleyım de sorun cozulur
00 Yorumla
+1 yılBabana smack cam yap 😄😄
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kullanayım sence?
- +1 yıl
Gerçekte de yapıcan mı 😄
+1 yılakıl akıl gel... takıl
02 Yorumla
Soran+1 yılNereye?
- +1 yıl
nereye istersen
Yok yav, abov çakal seni. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne oldu?
+1 yılAşk nasıl bir şey artık anlamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
acil bişey sorucam müsaitsen bir mesaj atar mısın
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Evet sor
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılNAMUSSUZLUK yaparsan kovar tabi niye kovmasın
00 Yorumla Baba bende beyin yok dersen kovabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmak at kesin kovar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAyıp ayıp
Cevap sahibi+1 yılayıbın yolu kayıp :D
+1 yılNe biçim insanlar var cidden..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle cidden
Hamileyim de ananıda kovar senide
02 Yorumla
Soran+1 yılVuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :(
Kovmasını bekleme kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçma son çare :(
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHamile olduğunu söyle.
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değillllllllll
- +1 yıl
Başka bir şey için kovmaz.
Soran+1 yılÖyle dersem öldürür
+1 yılSevdiceğinde kovarsa ne yapacaksın 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birini bulurum
- +1 yıl
😀😀elini sallayan ellisi yani , kötü yola düşmede
Soran+1 yılAllah korusun :(
- +1 yıl
Âmin
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılKowmaz kovsa napcn hem?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğime kavuşacağım :(
- +1 yıl
Sen cildirmisin ailem e hic kimseyi degismem !!! Sevdgmi bile
Soran+1 yılHepsi boşşşşş eğlen coşşşşşşş
- +1 yıl
Eglen benimle o zaman 😈
+1 yılşakamısın... ehehehe numaracı seni (:
00 Yorumlahamileyim de kesin kovar :D
00 Yorumla
+1 yılSevdiceğinden ayrılınca napıcan?
00 Yorumla
+1 yılKarşında evlatlıktan reddedilmiş bir insan var.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu?
- +1 yıl
Evden kaçtım.
Soran+1 yılKocaya mı :D yoksa?
- +1 yıl
Sayılır.
Soran+1 yılSonuç olarak ne tavsiye edersin?
- +1 yıl
Kafana göre yaşa kimseyi sikine takma.
Soran+1 yılÖyle bişeyim yok benim :D
+1 yılSevdiceğin ya terkederse
05 Yorumla
Soran+1 yılKendimi öldürürüm :(
- +1 yıl
İşte erkeklere güvenme baban kovmasın seni evden yoksa ne yaparsın
Soran+1 yılKovsada kovmasada aynı çünkü istemiyor gelinlikle çıksam bile bu evden değişen bir şey olmayacak
Soran+1 yılErkeklere güvenme diyorsun lakin sende erkeksin ne iş?
- +1 yıl
İşte erkek olduğum için biliyorum.
+1 yılyoh amna
13 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyeli ol evladım
- +1 yıl
neden deyzecim
Soran+1 yılÖyle gerekiyor çok soru sorma
+1 yılŞapkasına otur, havuzuna işe filan... :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEeeee başka?
et tırnak'tan ayrılır mı?
00 Yorumla
+1 yıldirek sevdicene kavus :))))
00 Yorumla
+1 yılahah konuşmak istermisin
02 Yorumla
Soran+1 yılKiminle?
- +1 yıl
benimle yanlı anlama lez ya da erkek değilim için dolmuş gibi ondan dedim
+1 yıl;) acıdım
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılönce kaç sonra sevdinle ol :D kovar sanırım
00 Yorumla* Baba ben evlendim.
04 Yorumla
Soran+1 yılDışarı çıkmıyorum nasıl evlendin, diyecek.
Soran+1 yılKapıdan bacadan :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç hem kavuşmş olursun hem kovulmuş
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 si bir arada diyosun :)
Cevap sahibi+1 yılyani
+1 yılMüsadenle beynini *
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz mahluk
+1 yılkovmaz :/
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılKovmaz bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir baba kızını evden kovar mı... beni kovmasını bekliyorum da :D :D :D?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler