arkadaşlar biliyorum hep biz çekiyoruz.. biz üzülüyoruz en çok :D erkekler neden bi kızla konuşurken (hoş konuşmasının hiçbi mantığı olmamasına rağmen) tanışmak maksatlıda olsa ''benim sevgilim var'' diyemezler ?
Cevabın nedir?
- Sorumluluk almayı öğrenememiş olmaları.
- Bir türlü büyüyememeleri. Annelerinin gereksiz korkularıyla her istediklerini önlerine koyarak yetiştirmelerinin lüksünü kaybetmemek için büyümeyi reddetmeleri.
- “Erkek adam çapkınlık yapar” hikayeleri ile büyütülmüş, hayatta en büyük başarının birlikte olunan kadın sayısının çokluğu olduğu zannıyla yetiştirilmiş olmaları.
- Aslında kendi içlerinde değer duygusundan, öz güvenden yoksun birer birey olmaları. Dolayısıyla, onların tabiriyle “tavladıkları” her kadınla kendilerini değerli hissetmeye ihtiyaç duymaları.
- Günümüzün güçlü, akıllı, başarılı kadınının altında ezilip, kendini yanında “daha güçlü”, “daha akıllı” hissedebilecekleri, yani genelde eşlerinden aslında daha alt nitelikte kadınlar aramaları.
- Hayatın merkezinde olduklarını ve her şeye hakları olduğunu zannetmeleri. Sinirlenince eşlerini dövmeye, canları isterse aldatmaya hakları olduğunu düşünmeleri.
- Erkek erkeğe sohbetlerde çapkınlık hikayeleriyle ilgili atıp tutarken aslında yalan söylüyor olmaları ve hayatlarında pek az kadın tanıyabilmiş olmaları…
Sonuçta sebep çok. Zaten sosyal ortamların son derece rahat, insanların daha sınırsız olduğu günümüzde, bu sebeplerin üzerine kaçamaklar kurmak çok kolay. Gözü dışarıda birçok erkek zaman zaman kaçamak yapmak derdinde, bazen de gerçekten duygu arayışında. Fakat her halükarda sonuç hayal kırıklığı ve travma. Üstelik sadece eşinin gözü dışarıda olan kadın için değil. Aslında erkek de yaralanıyor. Çünkü aldatabildiği kadına saygı duymuyor. Yanındayken başka kadınların aslında daha cazip olduğunu düşündüğü kadına sevgisi örselenmeye başlıyor. Kandırabildiğini hissettiği insanaı kendi içinde yükseklere oturtamıyor. Dolayısıyla duygularla beraber ilişki de örselenmeye başlıyor.
Hayatta içgüdülerle değil akıl ile ilerlemek lazım. Nasıl alerjimiz olan bir yiyeceği canımız çok çekse de yiyemiyoruz, sonuçlarını göze alamıyoruz. Yani seçim yapıyoruz. Yok akıl değil, temel içgüdüler sizi baştan çıkarttıysa o zaman gözünüz nerede ise ruhunuz ve bedeniniz de orada olsun. Cismi yuvada gözü dışarıda erkekler herkese zarar.
çok şey var dahaaaaa da neyse516 Yorumla
Soran+1 yılgriş gelişme sonuç tüm bölümler var :D çok beğendim vala çok doğru şeyler e en iyi cevap kategorisinde yer alan bu cevap dalından ''en iyi cevap''' hak etti bence :D
- +1 yıl
nerden buldun bu yazıyıda kopyalayıp yapıştırdın buraya :)
Soran+1 yıl:D rakiplerden beklenmedik bi cevap geliyoooorr :D
Soran+1 yılaslı yok zeynep var :D aeıioöuü sesli güldüm :D
Soran+1 yıl:D nyee :D
Soran+1 yılzeynep nye iç açıcı değil :D ?
- +1 yıl
Vay be. Böyle 3 senedir çözmeye çalıştığım bir sorundu bu.
Soran+1 yılolsun öyle bile olsa emek etmiş yapıştırmış :D yapıştırmamışsada yapıştırsada teşekkür ediyorum ben
- +1 yıl
sen erkeklerin yüz karasısın bunu anlında bir leke olarak ömür boyu taşicaksın.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer ki erkekler sadık ve sizin istediğiniz gibi olsaydı emin ol anamızı ağlatırdınız. en çirkininiz bile kendini prenses sanneden mahlukatlarsınız sizler, en basitinden kanıtlanmış bir tez, örneğin erkekler p*rno izlerken netten, sonra netten bir kızla tanışmaya gayaret gösterdiklerinde genelde yatma zihniyeti içinde olurlar ve mükemmeli aramazlar, kızlar ise okadar salaktırlar ki, netten tanışacakları çocukların bile p*rnoda izledikleri o kaslı yakışıklı fizikli adamlar gibi olmasını isterler, (yanni analiz ve sentez zekanız yok) ikinci olarak, güncel hayatta sevgiliniz yok örneğin arkadaşlıkk sitesinde erkek arkadaş edinirken bile, kendinizin 10 kat üzerinde tiplerler kariyerle işle ilgili insanlara bakarsınız ki bizim toplumun erkekleri sizin bu aç gözlüklerinizi tatmin edemedikleri için garibimlerin hepsi yabancı tiplerin fotoğraflarını kullanıyorlar. kıza bakıyorsun eğitimi yok, işi yok, geliri yok, aradığı adam, birinci yakışıklı olacak, (olmazsa olmaz) ikinci iyi bir üniversite üçüncü iyi bir gelir, dördüncü iyi bir iş, yani insanda akıl ve mantık olmalı ama üzgünüm sizde bu yok, erkeklerde sizin ne mal olduğunuzu bildiği için özele göre değil gele göre hareket eder ve kim düşerse mantığıyla hareket eder. erkeklerin en büyük avantajı hala sevgilileri olmalarına rağmen sevgili bulmaya çalışmalarıdır. zaten bunu yapmayan mallar genelde ilişkilerinde üzülür ve özgüvenleri olmaz. birde nekadar çok kadınla beraber olursa bir erkek sizin aslında nekadar basit olduğunuzu anlarlar. ve okadar sala yaratıklarsınız ki , sevgiyle ilgiyle samimiyetle yaklaşan erkekleri sevmez, nerde piç, ukala , kendine özgüvveni yüksek tiperede kendinizi verirsiniz. İşte tüm bunların üstesinden gelmeyi sağlayan şey erkeğin çapkınlığıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılzahmet edip yazmışsın sağol ama benim sorum hakaret nyetnde değildi.. elbet bahsettiğim şeyi yapan kızlarda vardr ama erkkekler çoğunlukta dye böyle bi genelleme yaptım.. kişinin sahip olduğu bireyle arasındaki ilişkinin soranlara söylenmemeinden ve bunun nedenlerinden bahsetmiştim konu biraz kaydı sanki ama saolun ynede bu saydığınız kişilik özellikleri her iki cins içinde geçerli
+1 yılerkekler kadınlar gibi değildir-kendimizi kandırmayalım...sevgilisi veya karısına aşık olduğu halde karı bafilemek isteyen çok herif var -iş gezisine veya bara felan giderken yüzükleri çıkarır - karıları bafiler sonra eve karısına sevgilisine döner. olan da arada bafilenen kızlara olur- bir süre musallat gibi yapışırlar adama- evini felan ararlar-tehdit şantaj felan derken en sonunda her oltadaki yeme atlamamayı öğrenirler. gerçi aşadıklarından hiçbir şey öğrenmeyip de kalan ömrünü de "musallat yaratık-yedek oyuncu" olarak yedek kulubesinde geçiren pek çok ezik kadın da "asıl aşkı benim" diye kendini kandırmaya devam ederek zombi gibi ömür ve ruh tüketirler
00 Yorumla
Birincisi durup dururken,bir insan birine neden sevgilisi olduğunu söylesin...
Yeni tanıştığım birine "Biliyor musun benim sevgilim var" demek kadar saçma bir şey var mı?
Sosyal hayatta,hem kadınlarla,hem erkeklerle pekala tanışırsın ve arkadaşlık edersin...Muhabbeti olursa bahsedersin.
Tabi yaklaşım amacın farklıysa zaten sevgilinin olduğunu söylemen anlamsız kaçıyor...:D47 Yorumla
Soran+1 yıldurup dururken yazsn dyen yok zaten sorduğunda bahsettm ben :D
- +1 yıl
Hiç.. :)
- +1 yıl
Sende benim cevabımı vermişsin benim gibi düşünüyosun.Durup dururken neden böyle birşeyi söylesin.Sanırım arkadaşın sorusu yanlış oldu ..
Soran+1 yılsorulduğunda söylenmeyenden bahsettm zaten arkadaşım tekrar belrtmeme gerek yok dye yazmadm ama :D
Soran+1 yılarkadaş sorduğum sorunun yanlışlığından bahsetmiş.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
55Cevap
kızlarında aynı şeyi yapacağını düşünemiyoruz. ki bende 1 sene önceye kadar düşünemiyordum kızın birinden yediğim boynuz bu hale getirdi beni aslında tam boynuz dememeliyim ona da erkeğin biri sormuş erkek arkadaşın var mı filan diye o da yok demiş yakalamıştım mesajlarını. işte aynı şeyi kızlarında yapabilme gücü olduğunu düşünemezler. eğer sevgilinizin böyle bi durumunu yakalarsanız ona hiç bişey demeyin ve aynı şeyi sizde yapın kızlar. zaten seviyosa hatasını anlar ve bi daha yapmaya cesaret edemez. ama ayrılırsa da boşverin gitsin çünkü aynı şeyi oda yapmıştı.
01 Yorumla
Soran+1 yılyapan kızlar vardır tabiki ama ben daha çok gördüğüm tarafın genellemesini yaptım
+1 yılBenim başıma böyle bir şey geldiği zaman karşı tarafı kırmadan nazikçe redderim. Yani kalkıp da ikili oynamam. "Aşk namaz kılmaya benzer niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz"
12 Yorumla
Soran+1 yılçok katııyorum arkadaşım bi insanın eli işte gözü başka yerde olmcak.. sevdmi adam gibi sevecek
- +1 yıl
Bende öyle.
+1 yılkanka23'e kesinlikle katılmıyorum. Şahsen benim bir sevgilim varken,bir kızla konuşursam sevgilim var diyemem çünkü acaba o kız benden hoşlanmış mıdır diye düşünürüm. Açıkçası biraz ego tatmin etmek söz konusu burda :D Fakat ne zaman kız senden hoşlanıyorum derse o zaman sevgilim var derim tabii ki. Aldatmam yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılsorulduğunda açıkça sevgilim var dye söylemeyenlere zaten benm sözüm durduk yere nye sevglm var desn ki :D
+1 yılTabi canım hep üzülen siz kızlar olursunuz.İnsanın kafasında fesatlık olduktan sonra kızı döve döve kovmuşuz çok mu? Hiç mi sevgilisi olan bi erkeğin kız arkadaşı olamaz.Zamanı gelince hangi devirde olduğumuzdan bahsedersiniz.Sonra araya cahillik,medeniyet girer.Way way .
08 Yorumla
Soran+1 yılanlatamadm galba.. ben sadece sorulduğunda sevgln varmı dye söylememekte ısrar edenlere böyle bi genelleme yaptım
- +1 yıl
Sorduğunuz soru ile yaptığınız yorum birbirini tutmuyor.Eğer bir kız sevgiliniz var mı diye sorarsa oda sevgilisi olduğunu söyler sadece bir kızla konuşurken benim sevgilim var demesi nekadar normal kaçar ?
Soran+1 yılben zaten sorulduğunda söylenmeyen durumdan bahsetmştm :D
- +1 yıl
İyide yukarda bu dujrumdan bahsetmemişsin.Bi kız erkek arkadaşına sevgilin var mı diye sormak ayrı bişey.Erkek arkadaşının kızın birisiyle sohbet ederken durup duruken benim sevgilim yazıl var demesi ayrı bişey.Ben yazılanlara çok dikkat ederim.Bir kız erkek arkadaşıma sevgilin varmı diye sordu ? Sizce erkek arkadaşım benim sevgilim var diye neden cevap vermedi? diye sorsan daha açık ve net olmaz mı ?
Soran+1 yılşuanki ruh halim bu yönde değil :D cevap vermek isterdm ama
- +1 yıl
Sorun değil.Ama birilerinin sana gerçekten yardımcı olabilmesi için doğru sorular yöneltmelisin.
Soran+1 yıldersimide aldım :D anlatm bozukluğuna alışmışım işte ynede çok saol
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBunu genel anlamda algılalamak lazım yani genele yayma,konusmak tanısmak isteyecek kişiyi sen tercih edersen bu sorun ortadan kalkar.
11 Yorumla
Soran+1 yılben zaten genel algıladım.. istisna kaide ilişkisi
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle saklı gizli yapılan her şey hjeyecan verir konuşmasının hiçbi mantığı yok diyosun ne yani şimdi sevgilim var diye başka hiçbi kadınla yanyana gelemiyecekmiyim konuşamıyacakmıyım arkadaş olmaya çalışsa bile sevgilim var deyince hemen suratınızın şekli değişiyo sizin niyetiniz farklı belki biz napalım
016 Yorumla
Soran+1 yılsevgilisi olduğu halde konuşmaya çalışan kızlar farklı grupta aynı keseye koymayalım ebnce.. tıpkı ''benm sevgilim var'' diyen istisna erkekler gbi
- +1 yıl
anlatmak istedğim şu ben senle tanışmak konuşmak istiyosam illaki arkasından sex mi gelecekki yada gelmeliki normal bi arkadaşlık kuramazmıyız
Soran+1 yılben şunu kastettm kız szi ekledi aşk varmı szce sevglnz var mı dedi siz gak guk kem küm mü yaparsınız yoksa adam gbi evet kardeşim benm sevgilim var dermsnz hepsi bu sorumun hepsi bundan ibaret
- +1 yıl
yine burda erkeğin kıza yaklaşımı ne amaçla yaklaştığı önemli aklındaki bu kızı ne yaparım nasıl ederimde yatağa atarım varsa söylemez bu benim içinde bir diğeri içinde geçerli bunu genellerim ama dediğim gibi normal arkadaşlık kurmaksa zaten sıkıntı olmaz
Soran+1 yılben normal arkadaşlığa bişey demedm zaten.. kız ekliyo ve soruyo sevgln var mı dye o da ağzında geveliyo net bşe söylemyo
- +1 yıl
valla dürütsçe cevap layım çoğu erkek sölemez seninde dediğin gibi istisnalar var arada ama durum bu
Soran+1 yılhep bi yedek ararlar dmi.. kızlardan da vardır illaki ama daha çok erkeklerde var dye böyle bşe söyledm
- +1 yıl
yedek ister her çiçekten bal almak isterler dediğin gibi erkeklerde daha çok ama yine dediğim gibi bin erkeğe sorsan bir çoğu söylerim der söyleyen bir elin parmağını geçmez
Soran+1 yılona görede karşılık alırlar ama sonunda
- +1 yıl
yok orda sana karşıyım %99,99 candan seven karşılığını alamaz kadın yada erkek farketmez mutlak açok seviyo diye biyerden darbe alırlar
Soran+1 yılsonu ayrılık manasında söledm :D
- +1 yıl
o zaman tamam aynı şeyi sölemişiz ama sevenin canı yanıyo işte
Soran+1 yılseven üzülür.. bu devran hep böle
- +1 yıl
aslında bunun farklı bi lafı varda burda sölenmez oda şimdi :)
Soran+1 yıl:D o kadar açık sözlülüğü ks kaldırmaz lütfen duruuun yapmayn :D
- +1 yıl
anladıysan sorun yok :)
Aç gözlüler çünkü bir tek kadının değerini anlamazlar bence en güzel şey bir kadınla bir ömür geçirmek çok harika olur
15 Yorumla
Soran+1 yılherkes böyle düşünse keşke..
- +1 yıl
Ya ben düşünüyorum erkekde kadında hiç bişey yaşamayacak evlenmeden evlendiklerinde hep ilklerini yaşayacaklar ilk defa öpecekler birbirini ilk defa bir vücut görecekler ilk cinselliği birbirinde yaşayacaklar benim hayallerimin en başında evlenmek var evlendiğimde karım yemek hazırlarken gizelice arkasından sarılıcam boynunu öpücem kokusunu içime çekicem ona sarılıp yemek yapmasını izliycem bişey doğramasını izlicem ve her zamanki gibi aşkla bakıcam :)
Soran+1 yılvala helal.. Allah'ım herşeyi gönlünüze göre versin... bencede o sadece bi kez yaşanmalı ve yaşanması gereken şeyler.. bikez ve sonsuza dek
Soran+1 yılreca ederim :D
En çok üzülen siz misiniz? Bir bayanın erkeği üzdüğü kadar hiçbir erkek bir bayanı üzemez. Ayrıca genelleme yapma, bir kızın benden hoşlandığını anladığım anda konuştuğum biri varsa hemen konuştuğum biri var diyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılben sadece söylemeyen kesim için genelleme yaptım. ne mutlu size o zman.
+1 yılben dıyorum.cevremdekı hereste bılır.facede fotograflarımız ılıskı durumumuz herkes acık.mesaj dahi atmıyorum hiç bir bayana.akın arkadaslarımlada sevgilim gorusuyor genelde onlar gorusecegı zaman gorusuyoruz.o olmadanda hiç bi bayan arkadasımın yanına gıtmıyorum
00 Yorumla
+1 yılbu milletin istisnaları hariç herkes abaza ki
cinselliği aşamadık bu ülkede erkek-kadın13 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle katılıyorum
Birde şu açıdan bak, bir erkekle konuşuyorsun, daha merhaba kısmında benim sevgilim var diyor. Ne düşünürsün? Yani merhaba kısmında olmasına da gerek yok, konu oraya gelmedikçe, sevgilim var denmesinin bir anlamı yok bence.
10 Yorumla
+1 yılŞansını denemek için olabilir.. Erkek maymun gibidir bir muz ile doymaz :))
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D çok haklısın
- +1 yıl
Birisi arkadasa çıkışı göstersın..
+1 yılKonştuğum tüm kızlar sevgilimin olduğunu biliyor yeni tanıştığım bir kızda olamaz zaten sonuçta hayatımda biri var normal kız arkadaşlarım için yorum yaptım.
12 Yorumla
Soran+1 yılolması gereken bu zaten
- +1 yıl
aynen öyle.
Benim olduğunu her yerde söylüyorum çünkü bu bana gurur bile veriyor çünkü 9 senedir birlikteyiz inşaallah seneye de evleneceğiz :) ancak onun arkadaşları dışında bir kızla pek muhattab olmam olsam da parmağımdaki alyansı görür ;)
00 Yorumlaben diyorum beni karıştırma :D bide hep sizmi üzülüyorsunuz bırak gözünü seviyim ya
16 Yorumla
Soran+1 yılgenelde öyle oluyo.. istisnalardan bahsetmedm :)
Soran+1 yıltamam bıraktım :D
Soran+1 yılBende :D
+1 yılkarşıdakinin yanlış anlamasından korkuyorum ben . o yüzden söylemem mesela söylediğimde sanki o benden hoşlanıyormuşta uzak dursun diye söylediğimi düşünmesin diye söylemem
01 Yorumla
Soran+1 yıle isterse anlasın yani sevgln var dye uzak durur en azıneden seni kafadan eler
+1 yılyani zarf atıp beklemek!ne çıkacağı belli olmadığı için pusuda beklemek :)fazla mal göz çıkarmaz hesabı yani :)
04 Yorumla
Soran+1 yılama nereye kadar ?
- +1 yıl
üzülme yada kızma ama her fırsatta :)
Soran+1 yılböyle bi ilişki karşı tarafa şüpheden başka bi halta yaramaz
- +1 yıl
ilişki risk demek değil midir zaten?yani ne çıkacağı ne olacağı ve sonucunun ne olacağı konusundaki belirsizliği bakımından?
asıl soru bu risk alınmalı mıdır?alınırsa neden alınılır?
bence biz olmasını ve görmeyi istediğimiz hayal ettiğimiz sonuçlar için peşinden koşarız hayallerimizin!buna da ilişki deriz!ya gerçekleşir yada hayal kırıklığı...
Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Tam tersi ,
Bu sitede kaç tane sevgilisi olan kız var
Kaç erkekle samimiler
Duygusal aldatmayı en çok kızlar yapıyor
Sevgilisi ile yaşayamadığı duygusallığı
burada arıyorlar00 YorumlaBir tane de yedekte olsun isterler :))) Sanırım budur. Ama farklı olanlarda var tabiki ben gibi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO Nasıl bi zihnyettr ya :D sonra da ben sevyorum dye geçinrler
Soran+1 yılben sadece babama güvenirim :D
"erkekler" diye genelleme yapma çocuk...
bak ben diyorum "sevgilim var!"34 Yorumla
Soran+1 yılvala helal.. istisnalardan bahsetmedim genelde erkeklerde görülen bi durum Allah mutluluğunuzu daim etsin
Soran+1 yılprofilleri incelemiyorum :))
+1 yılGenelleme yapma onu yapan erkekler çapkındır 10 tane olsa 11.ye de yok der açıklaması bu :)
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten erkeklerin yaptığını belirttim :D çok haklısın hep kızlar çekmek zorunda
- +1 yıl
:) İnan bu durumu çeken erkeklerde var. Fark sizden çok az olması... Erkek ama her erkeği de aynı kefeye koymamak lazım. :)
Soran+1 yılkoymadm zaten bozmayan istisnalardan bahsetmedm :D söyleyenlerde vardr tabi
Toplumda kaçan taraf kadın, kovalayan taraf erkek olduktan sonra, dahası erkeğe böyle bir rol biçildiği müddetçe demezler...
00 Yorumla
+1 yılolmaz biliyon mu mazallah kız hoşlancak olur filan samimiyeti dağılır birden. sonra egosuna yazık günah olmaz mı? :P
00 Yorumla
+1 yılHayatımda sevgilim olursa açıkca sevgilim olduğunu söylerim
bir kişiyi sevmişim 2 cinin yeri yok hayatımda bu kendime hakarettir.
ilişkime saygısızlıktır.03 Yorumla
Soran+1 yılhelal be :)
- +1 yıl
ver gazı yanmasın :)
Soran+1 yıl:D aman dikkat
bir de şöyle bi durum var tabii.. yoldasın kız adres soruyor
-olmaz. benim sevgilim var
-?11 Yorumla
Soran+1 yıl:D bahsettiğim erkek-kız ilişkilerini sevgili olduğu için kısıtlamak değildi
+1 yılellerinde yeni bi tane daha ttutmak için aradıgını hala bulamadıgı için..
01 Yorumla
Soran+1 yılhala arayışta olduğu için..
+1 yılKim diyemez bence yoktur çünkü sanal ortam da sewgilim yok denildiği zaman erkekleri küçümsüyorsunuz neden yok gibisinden hadi ya kandırıyorsunuz bizi diyorsunuz. olmayan da varmış gibi takılıyor yani.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılfarklı ve doğru yaklaşım :D
+1 yılyedekte her zaman olması gerek erkeklerin doğası böyle
11 Yorumla
Soran+1 yıltopuna kibrit suyu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüt oğlan gibi görünmek istemezler uzak dur benden ayol benm sevdiğim kız var salak konuşma benle mi desin :D
14 Yorumla- +1 yıl
evet desin biz bize yavşayanlara benim sevglim var demesin biliyoruz sevgilimizinde böyle yapması lazım hersey karsılıklııı
Soran+1 yılsüt oğlan mı oluyo öyle :D uygun bi dile ima etsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılneblm bn öyle düşünüom ama erkek değilmki anlım neden sölemedklerni :D
Soran+1 yılhaklısın gülüm ya ben bunu nye sana sölüyosam :D afedersin.. ama hep biz üzülüyoruz :(
yeni düşürmeyi umdukları tazeyi kaybetmek istemezler.. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızı sevgilisine göre daha çok beğenmştir ve sevgilisi olduğuna pişmandır, ben de evliyim ama bazen bekar olabilmeyi çok istiyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
erkekler kadınlar gibi değildir-kendimizi kandırmayalım...sevgilisi veya karısına aşık olduğu halde karı bafilemek isteyen çok herif var -iş gezisine veya bara felan giderken yüzükleri çıkarır - karıları bafiler sonra eve karısına sevgilisine döner. olan da arada bafilenen kızlara olur- bir süre musallat gibi yapışırlar adama- evini felan ararlar-tehdit şantaj felan derken en sonunda her oltadaki yeme atlamamayı öğrenirler.
Eski bir atasözü vardır! "Fazla mal göz çıkarmaz!"
14 Yorumla
Soran+1 yılbi ilişkiyi bitirmek pahasına da olsun dmi..
Soran+1 yılanladm gerizekalı değilm :D
Her zaman açık kapı bırakıcan arkadaş nolucağıı belli olmaz bu hayatta anladınn ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılişte lafım bu zihniyette olanlaraydı..
konuştuklari o kizida tavlayip etkilemek isterler:) o yüzden yolu baştan tıkamak istemezler;);)
00 YorumlaSiz hayır olmaz derseniz . adamlar tabi olsada var demezler
00 Yorumlaavı kaçırmak demek bu göz göre göre hiç kimse yapmaz bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılha adam gibi seven hiç olmcak yani.. (benm sevglm dışlında :D)
- +1 yıl
ya off adam gibi sevmekle alakası yok bak ben 22 yaşıma kadar sadece sevmek sevilmek istedim tip falan gayet iyi boy pos ama nerede çakallar var kızlar onlarla kızlar bu yaşlarında yiyişebildikleri kadar yiyişmek sonrasındada adam gibi adam istiyorlar ama bilmiyorlar ki iş ciddiye gelince şeyimize sürmicez o salakları
Soran+1 yılbu da çok açıksözlü bi konuşma olmuş :D
Soran+1 yılanlamak lazım :D
herkese potansiyel sevgili gözüyle bakan tiplerin sorunu..
01 Yorumla
Soran+1 yılgit gde çoğalıyolar :D
Olaya genis yönlü bakariz genelde o sebebten olabilir diye dusunmekteyim:)
013 Yorumla
Soran+1 yılbaya bi geniş yalnız :D
Soran+1 yılsiz de mi yoksa hayııııııııııııııırr :D
Soran+1 yıl:D anladım yahu :D teşekkür etmedm ki rca ediyosunuz :D
Soran+1 yılayyy örneğe bak :D :D aeıioöuü sesli güldüm :D
Soran+1 yılha ebn gerizekalımıyım yani . çok saolun ya Allah razı olsun
Soran+1 yıl:D dyemezsn yahu :D amin aminn
Soran+1 yılaktristlk yaparm ben :D
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. var dese yine ona öyle güzel güzel bakacak mısın? :)) hayırrr.o bakışmalar devam etsin ister
00 Yorumla
+1 yılher yanıma gelen kıza sevgilim var mı diyeyim çok komikmiş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkonu açılınca söylemeyenlereydi lafım.. söylememekte ısrar edenlere.. yoksa km durduk yere sohbetn ortasında benm sevglm var desn ki :D
+1 yılerkeklerin yaptıgı hiçbirsey de mantık aramayın :)
118 Yorumla
Soran+1 yılhıh senmi geldn :D
- +1 yıl
evet ben hıhhh:)
Soran+1 yılhııh.. :D
- +1 yıl
:D bekliyorum cevap
Soran+1 yılşarj btmek üzere :D
- +1 yıl
ne sarj mış bu yaa hemen bitiyor
Soran+1 yılişine gelmeyen durumlarda :D
- +1 yıl
uyanığa bak ya
Soran+1 yılbu saatte uyunurmu :D
- +1 yıl
sen hiç uyumuyorsun zaten :D
Soran+1 yılçok komik hıh.
- +1 yıl
:D
Soran+1 yılseni bu sayfadan attırırım ona göre :D :D :D
- +1 yıl
ne yaptım bee :)
Soran+1 yılgcıklık yapıyosun :D nerde bu sayfanın güvenlik görevlisi nerdeee :D iki kolundan tutup atsınlar seni karga tulumba :D
- +1 yıl
bak gercekten atacaklar şimdi:)
Soran+1 yılnye :D
- +1 yıl
cığlık atıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ayrılırsa ? O zaman kime koşacak ha sorarım sana ?! :D
00 Yorumlasormadan söylenmez ki direkt gidip benim sevgilim mi var denmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılsorunca söylenmeyen durumdan bahsediyorum zaten
ee çünkü sevgilimiz varken sizinle konuşma gereği duymayız ki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsorumu anlamadın galba dostum :)
kalıtımsal o durum :D.. zamanında 7-8 tane alıyorlarmış.. şimdikilerde dedesinin izinden devam
10 YorumlaMaymun istahli cogu..
10 Yorumla
+1 yılAç gozluluklerinden dolayi ...
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılDerler. Demiyorsa da kaçak et kesmek niyetindedir.
03 Yorumla
Soran+1 yılkessin o zaman.. ama böyle bi ilişkinin gizli şeyler besledikçe yaşicanı sanmıyorum.
- +1 yıl
Yaşanmaz zaten.
Soran+1 yılyaşanmasında zaten :D
ergendirler o yüzden.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın :D yaş ilerlemş hala atlatamayanlarda var.. embesilliğe doğru ilerlemekte gençlk
+1 yılErkekler böyle şakalardan hoşlanırda ondan :)))
13 Yorumla
Soran+1 yılşaka :D
- +1 yıl
evet şaka:) derlerya her şakada azda olsa gerçeklik payı vardır :))
Soran+1 yılvala Allah bahsettiğim kişilerin yardımcısı olsun.. ona buna sarkan abazaların.. çok zavallılar
+1 yıldiyemediğimizide nerdne çıkarttın
01 Yorumla
Soran+1 yıldiyemeyenler için
Çünkü sevgilimiz yoktur :)
18 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D olsa da aynı şey ama
Soran+1 yılama böyle bişey yapmaya gerek duyuyolar
Soran+1 yılama bozmalı :D
Soran+1 yılbi insan sevgilisi dışında briyle hiç sevgilisi yokmuş gbi nasıl konuşablrki
+1 yılkızlar da bir erkekle konuşurken diyemiyo panpa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbazıları evet..
+1 yılbir tane daha olma şansını riske atmamak için :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbuyur hep aynı zhnyet.. ''Yedekleme sanatı''
muhabbeti açılmamıştır :D başka neden olsun :p :D
02 Yorumla
Soran+1 yılya muhabbet açılınca söylemezse?
- +1 yıl
sevgilin var mı diye sorarsa, eleman da var olduğu halde yok diyorsa bunun birçok nedeni olabilir.
Sevgilisinden utanıyor olabilir
İlişkisini gizli tutmak istiyor olabilir
Kız arkadaşını sevmiyordur yenilerine engel olmak istemiyordur
Daha iyisi olduğuna inanmıştır dur şuna da iş atim olursa ayrılır bunla çıkarım diyodur
Kız arkadaşının ailesi duyar falan diye geriliyor olabilir ondan girmek istemez hiç bu muhabbetlere
herşey olabilir :D
+1 yılgüzel bir bayana hayır demek bizim için zor
02 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğini iddia ettiği kız ne olucak peki ? bostan korkuluğumu
daima aç gözlü oldukları için
01 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru :D
ben diyorum valla
22 Yorumla
Soran+1 yılhelal o zamn..
o cümle bizim doğamıza aykırı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu anlamıyorum ya zaten..
Soran+1 yılsznde canınıza mnnet hıh.
Soran+1 yılbende bunu kabul etmyorum ya ne demek yaratılış bunu meslek edinen sizsiniz
fazla kuku göz çıkartmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılhe buyur iştee
Soran+1 yılişte bu felsefe değişmeden bde farklı bişeyler ararlar.. sonrada ben sana layık değilim falan..
Soran+1 yılöyle sevgiyi kabullenecek istisna bile yoktur bence.. öyle sevgi şurda kalsın.. benle aklına eserse konuşucak benm dışımda herkese ayırabilicek bi vakti olucak..
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden bir kızla konuşurken 'benim sevgilim var' diyemezler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler