Aile & Toplum Adamlık herkese nasip olmuyor arkadaşlar işte size adam gibi adam.! (Fotoğraf ve yazılara ıyı bakn)? Athelstan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Turia Pitt Avusturalya'lı genç ve güzel model. Orman yangınında vücudunun %65 yanıyor ve yangında sağ elini de kaybediyor. 5 ay hastanede tedavi görüyor.Bu feci kazadan sonra kocası işinden istifa edip eşine bakıyor.Gazeteciler kocasına soruyor, 'Ondan ayrılmayı düşünmediniz mi?'- Ben onun ruhunu sevdim, karakterini sevdim. O benim sonsuza dek eşim kalacak.(ADAM GİBİ ADAMLAR var bu dünyada arkadaşlar helal olsun adama...) Adamlık herkese nasip olmuyor arkadaşlar işte size adam gibi adam.! (Fotoğraf ve yazılara ıyı bakn)? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ipikopukuçurtma Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 66% +1 yıl Takdir ettim. 1 1 Yorumla Athelstan +1 yıl Kesinlikle.. Yorumla
AsosyalGörll Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Cidden helal olsun kadına çok üzüldüm. 1 2 Yorumla Athelstan +1 yıl Bende üzüldüm ama bir yandan da sevindim böyle bir insanlar birlikte olduğuna. Yorumla AsosyalGörll +1 yıl Evet :) Yorumla
yıldızlar_altında Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Cidden adammış yaa... 1 1 Yorumla Athelstan +1 yıl Kesinlikle.. Yorumla
En İyi Cevaplar