Aile & Toplum Shakira mı Beyonce mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor S! hakira'nın yüzü çok daha güzel bence <3 ama Beyoncenin sahne performansı daha güzel.Shakira'nın 1.50 olduğunu varsayarsak fizik olarak da Bey <3 Shakira Beyonce Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Shakira mı Beyonce mi? Cevapla Güzellik Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Care_bendeE Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Ikisi de mükemmel hem güzellikleri hem fizikleri hem de performansları.!. Ikisinide öpüyorum amma en çok ta seni öpüyorum... Çünkü iki tane muhteşem insanı bir arada yoruma sunduğun için!!! Eminim sende onları andırıyorsundur yoksa yanılıyor muyum? 2 0 Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beyoncenin birkaç fotoğrafından çok etkilenmiştim ama makyajsız halini görene kadar, bu kadar çirkin olamaz biri mecburen shakirayı seçtim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yukarıdaki seçimde Beyonce derim hepsinden daha iyisi için bakınız parça bir harika :)https://youtu.be/t4H_Zoh7G5A 1 0 Yorumla
Seyma122 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Shakira makyajsız kötü beyonce daha güzel her anlamda 0 0 Yorumla
Kava-banga Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. shakira yılan gibi karı :D beyonce da at gibi karı :D onlar benim bebeklerim hıaa :D :D 0 0 Yorumla
UğurBeyDiyeceksiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Beyonce çünkü fizik benim için daha ön planda. Boyum 185 :) yanımda saglam fizikli biri herzmn tercihim 1 0 Yorumla
ÇizgiliKedi Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl shakira @buuseferdogru @trueorfalse2 sizce :D:Dd 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Shakira 1 0 Yorumla
kaptanpırays Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. beyonce 0 0 Yorumla
AksesuarAşkı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Shakira 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar