Valla kızlar hiç söylenmeyin, siz de "ayy yakışıklı değil kööö"yada"ayy kassız buuuuööö"diye diye karaktersiz adamları buldunuz hepimizi genellediniz. Az da karakter arayın dayaktan kurtulun. Yok yakışıklı olsun yok kaslı ve sakallı olsun bilmemne.. Al ben de bunu istiyorum. Siz büyük çük ben büyük meme istiyorum ne var?:))) Sapıkmış abazaymış demeyin, siz yakışıklı ve kaslı sakallı istiyorsunuz da farklı birşey mi istiyorsunuz? yapmayın yaaa:)) Eee beyler hatun nasıl?:)
Alın bakalım ben de böyle bir hatun istiyorum, haksız mıyım?
Yüzü standart sürekli kadının memesine mi bakıcaksın arkadaşım. Ayrıca sadece sen bakmazsın bütün erkekler bakar. O kadar rahat biriysen diyecek birşey yok yani. Ki herşeyi geçtim o göğüs ancak slikonla olur o kadar büyük göğüs yaptıran bir kadının da niyetleri farklıdır. Çok net.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır kadın evli zaten, kocası 70 küsür yaşında ve göğüsler fake değil, küçültme ameliyatından önce çekilen resimler bunlar. Kısacası çoğunuz gibi paracı. Sen sorumu anlamamışsın.. Yani siz isteyebiliyorsunuz da biz neden istemeyelim? siz isteyince birşey yok da bize geldi mi biz abaza mı oluyoruz?
ıyyy yok tövbe de. çok hanım hanımcık bir bayan bu. faceten konuşmuşluğum var. Da sıkı dur, bu hatun 40'lı yaşlarında ve 1 oğlu var:))) yaşına inanamadım bende.
En İyi Cevaplar