Dün yakın bir arkadaşıma çok sinir oldum ne yapmalıyım?

Konu maddi arkadaşlar. Eski bir arkadaşım, epey de iyi bir arkadaşım. Daha önceden de oluyor bu para konusundan bir iki mevzu ama çok takmaz umursamazdım ama dünki olan mevzudan sonra burama kadar geldi artık cidden çok sinir oldum.
Konu şu, dün benim için özel bir gündü bir yere oturup raklı takılalım dedik. Yakın arkadaşımla oradaydım en sonuna dek. Arkadaşlarım geldi, uğradı, gitti. Hediyelerini verdiler. 2 tane iyi arkadaşım param yok demişlerdi o gün için, ben de gelin ne parası nemli mi ya dedim. Onlar da geldiler. 5-6 kişi 170 lik rakı içildi. En çok ben ve yakın aradaşım içti. Neyse en son hesap istedik. Hesap biraz yüklü geldi doğal olarak. Dedik kart var mı yok, o zaman nakitleri verelim. Arkadaşlar bana 75 vermişti üzerimde de nakit 25 vardı bunları verdim (tüm paramı verdim 0 liram kaldı/kalmadı). Yakın arkadaşım nakit yok dedi. Ee arkadaş 15 lira bırakmıştı ya hesap için verse onu dedim. Yok dedi. Niye dedim hesabı verelim işte azalsın dedim -ki para zaten onun değil adam hesaba ödeyi diye vermiş-. Yok taksi param dedi. Niye ben yüriyecem verdim tüm nakidi -evi daha yakın benden, benim ev uzak yürüme mesafesi olarak-, onu da ver de yarın az ödeyelim dedim. Yok dedi taksi param dedi vermedi. Benim şalterler attı bir an sinir oldum epey.
Neyse bugün de konuşuyoruz, hesabı ödeyek yarın dedim. Bir ben mi ödeyecem şimdi diyor bu günde.
Ha afedersin gelen adamlardan para mı isteyeyim ben, ya da hepsini ben mi ödeyeyim, o gün de zaten para vermedin.
İçimden çıldırıdm resmen, bir b*k da diyemiyorum. Bu da ilk değil daha önceden ufak, tefek çok oluyordu böyle bu son raddeydi valla sinirlerim bozuldu.
Ne yapayım arkadaşlar bir akıl verin kimseye de anlatamıyorum. Ha özel gün dediğim de doğum günüm işte.
Güncellemeler
+1 yıl
Fikir verebilecek olan yok mu ya
Güncellemeler
+1 yıl
Fikir verirseniz iyi olur arkadaşlar çok karışık kafam ya.
Dün yakın bir arkadaşıma çok sinir oldum ne yapmalıyım?