İslam'da tayt giymenin, erkeklerin görebileceği yerlerde bikinili denize girmenin haram olduğunu biliyor musunuz?
#GündemAnaliz
#GündemAnaliz
Evet hayatimda sadece bir kaç kez giydim sonra evde giymeye basladim , Rabb'im affetsin.
Fakat insanlar bunu anlamaz sadece denizde bikini giyip taytla kalmiyorlar malesef moda olsa ic çamaşırlariyla gezecekler. Aylardir sokaga cikmiyorum ve 1-2 cikmamda insanlar ne kadar degismis dedim sadece gerdanlik ile gogus bolgesi kapali milletin yarim badiyle geziyorlar. Boyle insanları gorup kinamamak ve günaha girmemek icin dışarıdan uzaklastim. Suruklenmekten korktum bir anlik vesveseye dusmekten korktum. Allah im ummeti muslumana Hidayet versin.
Kusura bakmayında insan bunalıyor ciddiyim. Ya insanlar abartıyor ya da bu bir gerçek. İnsan değişiklik istiyor ne biliyim güzel bir elbise giymek ya da atıyorum güzel bir bikini giymek. Ama o bunu kotu niyetle yapmıyor. Mesela ben öyle değlim insanlar için giyinmiyorum ben onu kendimde yakıstıyormuyum ona bakıyorum. Ya her şey haram günah bilmiyorum ya çok ağır gelmeye başladı. Allaha inancım var tabi ki ama ben insnların abarttıklarını düşünüyorum bu yasak günah konularında felan. Benim görüşüm
Kardesim su beyinlerinizi biraz kullanin... bayandada erkekte de vucut hatlarini belli eden hersey haramdir diyor... simdi sen cikmissin neler zirvaliyorsun... hasa Allaha isyan edip sirk kosuyorsun... tovbe et... bu senin istegine bagli birsey degil bu Allahin emir ve yasaklaridir... anlamiyorum mesela banka soyup yakalanacagin icin ve ceza olarakda belli bir sure hapis yatacagin icin korkudan yapmiyorsun... ama Allah seni uyardigi halde cehenneme atarim diyerek korkuttugu halde Allahin emrine kulak asmiyorsun... gunahtan kacinalim kardesim...
Kardesim tamam sen doğrusundur tamam mı. Ben kesinlikle yanlış Allaha inanmıyorum günah işlicem felan demedim. Bu benim görüşüm siz ister kapalı ister açık olabilirsiniz. Ne sizin gunahınızı ben çekerim ne benim günahımı siz çekersiniz. Yorumun için teşekkürler başka bir soruda görüşmek üzere :)
Bence hiç girmeyin giyim kuşam işlerine eğer bir kişi bikiniliyse bakma ya da onu kardeş gibi gör etkilenme sorun da olmaz o zaman. örneğin tayt diyosun senin ailende sülalende giyen yok sanki
Ha bide kaynak?
Sağlam yerden dokundurdun zıpladı arkadaşlar
Cevap
18Cevap
Tayt haram degil. Gotunden uydurma. Erkek gorurse haram. Vucut hatlarini belli ettigindrn. Yoksa kocasina giysin. Kocasi ile bikini ile kendilerine ozel havuza girskn. İsterse hic birsey giymesin. Yeterki helaline giy, yeter ki baska erkeklerin gozlerinden koru kendini.
hıhı Cebrail (a. s) sana geldi dimi islamda vucut hatlarını belli etmek haram belki tayt rahat diye seviyoruz ama üstüne uzun elbise giyiyoruz?
Tayt giyeni hayal edip 31 çekmek de günah değil mi?
Bu ne lan! Nedir bu islamdan çektiği kadınların? O yasak bu yasak! Herkes kendine hakim olsun ne var altı üstü seks işte... Bıktım islamın fikir terörizminden!
ya he he @BAYMERAKLI
Lan Bak Çocuk Senin Belanı severim Ananı Bacını Siktiğimin Evladı İslam ile dalga geçilirmi lan güzel kardeşim şerefsiz top kardeşim gerçek hayatta seni bulsam seni öldürür mezar taşına top kardeşim diye yazdırırdım
Evet. Kolumuzun bacagımızın sacımızın gozukmeside cok buyuk gunah en basitinden
@Zeki_Cocuk Birader Eyvallah. Namahremi Bilmeyip te? Sadece Ramazanda Öpüşmek Günah mı? Vb. Soru Soranlar Hakkında Ne Düşünüyor sunuz? Merak Ettim.
Bizim müslüman insanlar herşeyi biliyorlar ama işlerine gelmiyor. Özgür yaşam saçmalıklarını uyguluyorlar
Öyle kişiler müslüman değil işte güzel kardeşim
Kur'an-i Kerim'in yazıldığı dönem tayt giyen kızlar var miymis da tayt haram deniliyor?
Sorun sadece tayt değil, sorun vicut hatlarını belli etmek, göstermek
islamın ayetleri yasakalrı sadece kadın için geçerli değildir kardeşim. bir şeyi yazarken tüm insnalık için yazın. erkek içinde bakmak günahtır. böyle yaparak insnaları soğutuyorsunuz dinden
Sence bu millet bu kadar günahı bilmeden mi yapıyor. Yok mk.
O dediğin şeyler bikini vs sonradan çıktı bunu da sen biliyorsun dimi?
Yorumlara bakıyorumda biliyorum yazmislar. Önemli olan bilmek degil uygulamak zaten
Biliyorum kardesim, evet.
Kuran'da mi yaziyor bu? Vay canina...
haram kadar tatlı olan ne var dünyada
Helal ve helalden kaynaklanan iç huzur.
ah birde adnan oktar kedicikleri bilse :D
İnsanların salak oldugunu mu düşünüyorsunuz :)
İslamda yasak olmayan bir şey mi var mı
var bak konuşabiliyosun başına şu an taş atmadılar
aa ne iyi ya
@ismiyook insan bu her şeyi abartır :D En iyisi kendinin okuyu araştırması :)
*okuyup
kuranı kerim indiğinde tayt mı vardı
Zaten tayt demiyor... vucut hatlarini belli eden hersey haramdir... su beyninizi Allah kullanin diye vermis... masallah sizinki 0 km... hic kullanilmamis...
ya sanane ben müslüman değilim ki
siz de bu dar görüşünüzden vazgeçin. Nefret ettiriyorsunuz. Tüm bunlar sizin iğrenç nefsinizi kontrol edememenizden dolayı. Yolda dar giyinmiş 12 yaşındaki kıza bile bakıyorsunuz ama sizin yüzünüzden biz kapanıyoruz. Rrrr sinirlendim.
Ya musluman degilsin neden islami elestiriyorsun? Hem ne aptalsinizki bu sadece kadina degil erkegede emirdir... erkektede vucut hatlarini belli eden hersey haramdir... hem senin gibi birisini gorsem inan yonumu degistiririm... etini pazarlayan yaratiklardan nefret ederim... o degil acilip sacilmak senin ozgur iradense sokakta sizin gibileri gormeyi istememek te benim ozgur iradem sen neden benim gorusume saygi duymuyorsun...
Yeterince sıkıldık cünkü cahiliyetinizden daha fazla saygı duyamıyoruz
Yani bilmeyen var mıdır dostum
Bilmeyen Müslüman var mı?
Ben giymiyorum
tayt giymesen dar antolon giyiyosundur abinin kast ettigini anlamamışsın bence dinine göre yaşa hayat kısa topuzları yersen aklın başına gelir
benide taytlı mini etekli kadınlar ((( bekar kalmak farz oldu
Evet biliyorum
Biliyoz?
Gelde anlat bunlara
Biliyoduk
Eee yani?
hadii lennn
Biliyoruz ne oldu
Biliyoruz..
Biliyoruz
biliyorum
Hangi ayet?