kürt dili ve edebiyatı okuyan var mı?
bu arada rojbaş jı hemu insanara :)
bu arada rojbaş jı hemu insanara :)
Kardeş herkesin anadilini okuyup öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu eğitim hayatın seçmeli dersten ibaret olmalı. 2. lisans eğitimi olarak ta okyabilirsin. Senin şu anda ekmeğinin derdine düşmen gerekir. Git ekonomi, maliye vs ileride işe girmene yardımcı olacak ya da kpss den biryerlere yerleşebileceğin birşeyler oku. Yoksa ileride çok pişman olursun.
Ekmegimin zaten peşindeyim
KPSS 90 ile girecek ben o puani hayatta alirmiyim sence :) oda zor ben KPSS girecem okuma bilmeyen birileri dayilari miletvekileri sayesinde. Direk atanacak bu mu atanma :) yazik diyorum bence kürt dili edebiyatı gelecekte patlama yapabilir sanada tavsiye ediyorum kardeşim... Sen de güzel düşündün ama yorum için tşkr ederim kardeşim
Kardeşim ben 2 lisans bitirdim üst düzey bir devlet memuruyum zaten. Ben sana ileride pişman olmaman için tavsiyede bulunuyorum. Daha yaşın küçük farklı düşünüyor olabilirsin. Kpss de kimsesi olmayıp biryerlere gelenler çok. sadece puanla atanıyorsun neden bu kadar kötümsersin?
Kötümser degilim kardeşim wallah eline kalem almayan biri memur şimdi bende patlaya patlaya ona bakıyorum adam bana diyor dayılar sağolsun :) haklida karektersizler sağolsun... yau. Abicim bunun kimsesi yoksa 4 araba :) kuyumcu dukani okdar malı mülkü nerde :) abim gecen sene bir bursa başvurdu üniversite kapsamında zengin çocuğa geldi fakire hiç gelmedi nasil sistem ;) inşallah 3 uncusunude okusursun kardeşim ve hayatında iyi yerlere gelirsin kardeşim
yorumlarda görduğüm kadarıyla sen zaten kararı vermişsin. en çok nereye gitmek istiyorsan oraya git.
Noldu bunlar meclis başkanı seçemedik diye bugün ks'de hortladılar.
Cevap
8Cevap
O kadar dil gördüm şu ''J'' harfini bu kadar sık kullanan bir etnik kalıntı görmedim.
İçinde J harfi bulunmayan kelimeleri yok denecek kadar az.
cok sacma hangı salak oyle bır dıl okur mal olması lazım
Ne mutlu eger okuyan varsa
Saçma gereksiz bölümler okumuyoruz
Kürt dili ve edebiyatı dersi yok
Varsada gitmem
Orayı okuyup ne olucam tek seçenegim o olsa gitmem. Benim düşüncem
tm by :)
küfür etmedin umarım :D
hayir ama ögrendim b iraz
sen okuyormusun? :)
ama o bölümün gelecegi var mı ,. yani ilerde is imkanlari?
neyse gönlnden geceni yapsin
in sha alllah
Yok TÜRK dili ve edebiyatı okuyorum
Ne diyon mk ya
Hayatta ogrenecegim son dil
En büyük atatürk
Atatürk sevmek ayıp midir ki? Biz kürtlere saygı duyuyoruz. Siz neden Atatürk sevmiyorsunuz
kimseyi kimseden üstün görmeyeceksin kardeşim konumuz atatürk değil :) lütfen konu dışına çıkar mıısınız :) @mavidenizay be kürt dili edebiyatı diyorum yorumlara bak hepsi ırkıcı faşizt yorumlar :) şimdi kim kime saygı duymuyor bak dil diyorum üniveriste diyorum okul diyorum adamlar ne diyor saldırmak iç, in atatürk diyor :) bana ne atatürk ten sen seversin ben sevmem veya ben severim sen sevmesin sorun yok burada birine zor sevdirebilir misin kardeşim :) konumuz kürt dili edebiyatı :)
Ben bir Solcuyum ayrım yapmam
Kürtlerin bir vatanı olmadı asla da olmayacak. Azınlık olarak yaşar giderler soruna gelince öyle bir dil bilmenin kimseye bir faydası olmaz o dili okuayacak olan kurdistana gitsin baska yerde isine yaramaz
Ne demek istedigimi cok iyi anladin.
Anlarsın zamanla.
İnadına ATATÜRK.
İş imkanı var mı?
hrmm muke :D
Küfür etmeyi bile bilmiyon şimdi hangi dilde sana küfür edeyim onu söyle ben her dilden. Bilirim hangi dili seviyirsun. Türkçe mi kürtçe mi arapça mi İngilizce mi almanca mi Rusça mi ermenice m. İbranice mi hangisi :) ciddiyim ben :) karektersizlikle bir yeret gidilmez. Kardeşim :)
https://www.youtube.com/watch?v=95jQRMCOgB8 oruclu iken küfür iyidir :D sen niye gerildin bu kadar anlamadım kardeşim aaa
Gerilmedim kopek köpektir demi :) yüreği büyük kürt çocuğu kazik kadar adama laf soktu ya o yeterli budur iste insanlik diğeri de kopekliktir. Se. Benden daha. İyi biliyorsun niye gerileyeyim ki :) gücü küçük çocuğa yeten köpeğe mi gerileyeyim adam olsunlar :) sende çok Amerika filmi izlemissin kardeş :)
Yüreği yeter dedim ya herkes küçükken dayak. Yer ama yürek başkadır bıra o küçük yürekler seni korkutmuşlar galiba :) çocuklari gördüm de diğer kopek utanmali bence :) kendinden kendini rezil etmiş YouTube kanalında sanki iyi birşey yapmiş :) adama laf sokmuş küçük yiğitler :) l*n bunlarda. Adam mi olunur :) heyt salak insanlar heyt :) işte ahmaklik buna denir :)
Vardır belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar