Bir sevdiğim var. Ama benden çok uzakta.

Başlıkta olduğu gibi , bir sevdiğim var ve çok karmaşık şeyler oldu , ben bu kızla yaklaşık 2 sene önce bi sitede tanışmıştım ve o zamandırda konuşuyoruz. Bu kız o kadar iyi niyetli o kadar güzel biriki çok değerli biri. Ben istanbuldayım o ise bandırmada. Tanıştıktan 1 sene sonra benimle birlikte olup olamayacağını sordum yani çıkmatan bahsediyorum . Oda bana biz sadece arkadaş kalsak daha iyi görüşemeyiz demişti. Bende çalışkan bi kız oldugundan dolayı üniversiteye gelirsin istanbulda olmamzmı dedim ama bana hep o zamana kadar sen birini seversin dedi. Ben ona ben seninle daha fazla konuşamam dememe rağmen seni çok seviyorum seni kaybedemem dedi ama kafam çok karışık bana değer veriyor ve bende ona . Onu beklemek istiyorum , hayatımda gördüğüm en farklı kız çünkü ama onu nasıl ikna edebilirim. Bana o kadar inanıyorki aslında ölürüm desem inanır ki ölürüm gerçekten. Bütün hobilerimiz herşeyimiz bir çok çok iyi anlaşıyoruz ama daha sesini bile duyamadım çok garip biliyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz . ?
Güncellemeler
+1 yıl
İnternetten tanışmanın mantıklı olmadığını bende biliyorum ki hiç aklımda böyle bir düşünce yoktu aslında. Sadece ailevi sıkıntılardan dolayı bazı hobilerimi çok sıklıkla yapardım örneğin şuanda 4-5 binden fazla film arşivim var ve hergün izlerim tek zaaflarımdır aslında. Kolay kolay kimseye yazmazdım ama sadece o kızın biyografisinde cristopher nolan'ı gördüm ve bende hiç yapmadığım bişeyi yaptım tanışmak istedim. Herşey enteresen biliyorum.
Bir sevdiğim var. Ama benden çok uzakta.