#SurmeliCocuk ve Baris Manco gibi guzel insanlarin ismini tasimaktan gurur duyuyorum. Bugun Baris Akarsu'nun dogum gunu. Dogum gunun kutlu olsun adaş, surmeli cocuk.
Baris Akarsu hakkinda herkes dusuncesini yazabilir mi?
Allah rahmet eylesin. yanlış bir şey söylemek istemiyorum ölen bir insanın arkasından. demek istediğim çok başka.. kör ölür badem gözlü olur durumları. 1000 tane böyle adam var bu ülkede bu müzik icra eden. kimse suratına bakmaya tenezül etmiyor. ölmelerini bekliyorlar galiba
Dinlemeyi hiçbir zaman bırakmayacağım, özellikle bazı şarkılarında gözlerimin hep dolacağından emin olduğum güzel insan. Daha yeni tanımaya başlamıştık onu, erken ayrıldı bu alemden. Mekanı cennet olsun, hiç unutulmaması dileklerimle
İyi kalpli insanlar genelde genç ölüyorlar ya oda onlardan biriydi.. Hayatı ve insanları severdi. Dünyadaki güzel insanlardan biriydi, müzikleri dinlenilesi, karakteri örnek alınası. İyi ki var olmuş, iyi ki doğmuş.
ölüm korkumu yok etti cunki öldüğüm zaman onu görebileceğimi düşünüyorum bence onun olmadığı bir dünya pekte anlamlı gelmiyor bana ve ne zman aklıma gelse o günüm çok iyi geçiyor tuhaf heralde sevdiğim için aklım onla dolu oluyor etrafımdaki herşey sönük ve anlamsız bitek gülüşün gözlerin endamın yeter be adam dünyaya bir daha gelsem yine seni severim seni çok özledim gece gözlüm benim
Ben onun hakkında düşündüklerimi hissettiklerimi burada nasıl anlatabilirim ki gördüğüm o güzel kalbi merhameti sevgiyi buraya nasıl yazabilirim. O dünyanın en güzel gülen insanı (: ahh aaah
bende hatta o öldüğünde depresyona girip 15 adet şarkı sözü yazmıştım hepside ulaşılmaz büyük acılı bir aşk hikayesidi teması buydu yani ayrıca ilk aşkımdı yine dünyaya gelsem yine ilk askım o olurdu ne zman bir akşam sahil kenarına gitsem bir yildiz tutardim adını barış koyardım ağlardım düşünürdüm onu hangi sözlerle yaşayabilirim diye siirlerimde sonra gider evde şiir yazardım baş kahramanıydı büyülü bir adamdi yani biraz uzun oldu ama sorry
En İyi Cevaplar