İnsanlarin. Alin yazisi. var degil mi?

Bu gun. inanc. konusunda zayif. olan biri ile beraberdim. bildigim kadariyla. onu ikna ederim. diye. konustum. " sordugu soru " insanlarin. Alin yazisi. onceden. yazilmissa. gelecekte. Kotu oldugu biliniyor o zaman hatta. Alin yazisina. inancsiz. olacagida. yazilmis oluyor degil mi? Yani o Alin yazisini yazan. Alin yazisini yazdigi kisinin kotu inancsiz. olmasini. Onceden yazmis. " Oda. Alin yazisi. geregi. Kotu ve inancsiz. olmus. Buna. Sebep. o kisinin. Alin yazisini yazan. Cunku. Alin yazisinin disina kimse. cikamaz? Simdi. Soru? " Alin. Yazisina kotu olacak. inancsiz. olacak. Yazilmissa? O kisi. Neden. Ozur dunyadaki. Test, I. gecemeyip. Cehenneme. gonderiliyor? Cevap ver. bana". Dedi. Bende Ona dusundugumu gostermek icin. Himm🤔 dedim ve. Cevap verdim " Cok soru sordun. bunun cevabini. " Sorularla. islamiyet adli siteye gir ve. Sor" dedim. orada cevabini bulacaksin sorunun ". Alin yazinda varsa. O siteye girme vakti bulursun" dedim. ( Dusundugu seye bak. Alin yazisinda onceden. kotu kader yazilmissa? neden. cehenneme gidiyormus? Unutmadan. Ona. ayrilmadan once. ". Tovbe et. O. affedendir" dedim

İnsanlarin. Alin yazisi. var degil mi?