Amerika`da eşcinsel evlilikleri yasallaştı. Ne güzel. Doğrusu bende isterim eşcinsel evliliklerinin yasallaştırılmasını. Ama bu bizim ülkemizde malesef bir hayal ürünü olarak kalacak. Bırakın eşcinsel evliliğini, eşcinsel birlikteliklere insanlar nasıl tepkiler verebiliyor. Dövülüyor, aşağılanıyor, hatta öldürülüyor. Sırf bu yüzden bir çok eşcinsel cinsel kimliklerini içine hapsedip "NORMAL" gibi davranmaya çalışıyorlar. Ama ne olursa olsun ben kendimden utanmıyorum. Evet bende bir eşcinselim. Yıllarca kendi içimde bile sorunlar yaşadım. Aşık oldum, aşık olduğum adamı kötülediler. Beni ondan soğutmaya çalıştılar. Kafamda karakter yaratıp o karaktere en yakın kişi olan adama aşık olduğumu söyleyen insanlar bile oldu. Ama hayır ben kafamda bir karakter yaratmadım. Ben sadece aşık oldum. Bu bir tercihde değildir. Kimse böyle bir şeyi tercih edemez. Ben sabahlara kadar ağlamayı, bir eşcinsim yüzünden asosyalleşmeyi tercih etmezdim, bu benim elimde olan bir şey değil. Ama artık bundan dolayı da utanmıyorum. Gurur duyuyorum diyemem. Çünkü bu ülkede bizlerin elinden o gururu çok önceden aldılar. Daha aileme bile söyleyemiyorken nasıl gurur duyabilirim ki. Ve eminim Türkiye`de birçok eşcinsel, eşcinsel olduğunu ailesine söyleyemiyordur. Yani daha cinsel kimliğimi aileme açıklayamazken nasıl eşcinsel evliliğini düşünebilirim ki?
Cevabın nedir?
Simdi sizlere saygi duymuyorum bunu bastan soyleyeyim daha once yorumum silindigi icinde daha bir hosgoruyle yazacagim yorumumu... oncelikle olaya dini acidan yaklasmanizi istiyorum egerki muslumansaniz lut kavmini bilirsiniz Allah onlari helak etti ve peygamber efendimize senin kavmini helak etmeyecegim diyerek soz verdi.. bu sozden oturudur simdi bu onur yuruyuslerinin yapilabiliyo olmasi boyle uluorta yasanabiliyo olmasi.. gel gelelim bunu sizin secmediginizi boyle yaratildiginizi iddia ediyosunuz ki bu imkansiz.. hem kadinda hem erkekte kadinlik ve erkeklik hormonu salgilandigini hepimiz biliyoruz kisi bunu kendi kendisine farkinda olarak ya da olmayarak yapiyor beyine o sinyali bir sekilde gonderiyosunuz erkekseniz kadinlik baskin cikiyo kadinsaniz erkeklik ve kendi hemcinsinize yonelim basliyo.. bunlari ben uydurmuyorum bunlari bilim soyluyo bir cok insanla gorustum yillarca escinsel olarak yasayipta aslinda oyle olmadigini anlayip kendi oz benligine donen ve doktorlarla konustum.. ama bunu sizler anlamiyosunuz ve cidden genelleme yapilirsa bu escinsellik furyasina katilanlarda hep 20 yas alti ve genellikle asosyal kesim kendi iclerinde sosyaller.. acin biraz ayet hadis okuyun bana sorulursa bunlar dis guclerin yaptirimi muslumanlardan nefret ediyolar tarih bilmezsiniz kitap bilmezsiniz bu yorumada he he tabi gibi yorumlar yazarsiniz kesin ama biraz okuyun ogrenin acikgozlu olun.. her insan hata yapar ve hersey insanin elinde bu kadarda disariya ozenti olmayalim
319 Yorumla- +1 yıl
Soran kişi bu saçma sapan cevabı neden eig seçtin? hem islamdan ben bilimden bahsediyor. bu ikisi (islam ve bilim) tamamen birbirine zıt şeylerdir yan yana gelmesi felaket oluşturur... lütfen cevaplarına eig seçerken daha dikkatli ol... burada resmen sapkınlık gözüyle bakmış cevaplayan kişi.
- +1 yıl
Hangi eşcinsel düzelmiş şaşarım git allah aşkına iyice saçmalamış ben doğarken bana zengin olmam veya güzel olmak istiyorum diye seçim hakkı sununuyor mu? Hayır tarih demişsin türk tarihi derslerde öğrencilere tamamen öğretilmiyor eşcinsellik osmanlıda çok yaygındı hangi derste yaziyor bu? sorarım size lut kavmi diyip duruyorsunuz peki allah eşcinsel yarattığı kullarını sırf eşcinsel oldukları için neden helak etsin kendisiylemi çelişiyor tevbe haşa lut kavmi denilen şey o döneminin çok sapkın bir toplumuydu pedofiliden tut zoofili eşcinsellik de varmış tamam hayir demiyorum fakat sırf eşcinseller diye helak edilmedi çünkü artık her şeyi dışarıda da yapmaya başlamışlar çok sapkın bir toplummuş allah bu yüzden helak etmişsin sadece eşcinselliği cımbızla çekip almayın neden eşcinseller halen var? Çünkü allah öyle yaratıyor yaratılanı yaradandan ötürü sev diye bir söz vardır insanın kağıdı bembeyazdır doğduğundan itibaren onu karalayan kendimiziz eşcinsellik doğuştan gelen bir şeydir
- +1 yıl
@Burocoliii selamlar, bende biseksüelim. ailene açılman konusunda çok ciddi isen ve istekli isen karşılaşacağın sorunlara karşı hazırlıklı olmalısın. ailenin eşcinsellere bakışı nedir, bunları bilmen gerekli. ailene açıldığın taktirde, onlar öncelikle şok olacaklar seni doktora, psikoloğa belki hocaya götürmek isteyeceklerdir. bunlara hazır olmalısın. açılmadan önce, gerekli ortamı sağlamalısın, eşcinselliğin doğuştan geldiğine dair haberler bulup onlarla paylaş, kendi fikirlerini belirt, onların fikirlerini al. gerekli alt yapıyı kur. bunlar sana açılma sürecinde verebileceğim tavsiyeler.
ama kişisel fikrim, açılmana gerek yok. ailenin bunu bilmesine gerek yok. diğer insanlarında bunu bilmesine gerek yok. bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil.
yazdıklarının devamına bakınca yorum yapmadan geçemeyeceğim. evet amerika büyük bir adım attı, kendilerini tebrik ederim. bizde uzun bir yol kat ettik, henüz başarı elde etmiş değiliz ama bazı değişimleride görmezden gelemeyiz. - +1 yıl
eskiden sadece nefret edilirken, şimdi biliniyor ve nefret ediliyoruz. bu bir başarı ;)
- +1 yıl
@tgbanazz kimse kimsenin saygısına ihtiyaç duymuyor. WHO hakkında ne biliyorsunuz bilmiyorum. Bu konuda araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Eşcinselliği bir hastalık ya da lanet olarak görüp görmemeniz inanın zerre kadar umurumda değil. Sadece farklı bir bakış açısına sahip olmanızı dilerdim.
Yazdığınız şeyleri bilimin söylediğini ve bu konuda bir çok doktorla konuştuğunuzu belirtmişsiniz. Sormadan geçemeyeceğim, neden bu konuda bu kadar araştırma yaptınız. Sizde kendini kabul edemeyen eşcinsel bir bireymisiniz yoksa?
Eşcinsel furyasına katılanların 20 yaş altı ve asosyel kesim olduğunu söylemişsiniz birde. İnsanın kendini tanıdığı ve ne olduğunu bildiği yaş zaten 20 üzerinde olamaz. 20 yaş altındadır bu tespit yaşı, bunu yazdığınıza inanamıyorum. Mantıklı bile değil.
Bunun Ayet ya da Hadisle alakası yok hanımefendi. Eşcinsellik insanlığın varoluşundan beri var, doğada sadece insanda değil, hayvanlar aleminde bile buna sık sık rastlanıyor.
Örümcek kafalılığa lüzum yoktur. - +1 yıl
@Zusammen yazdıklarına katılıyorum. Homofobik kişiler bizlerin sapkın, sapık, küçükken tacize uğramış olduğu için böyle olan, lanetlenmiş ya da çocukluğunda anne ya da baba profilinden uzak büyüdüğü için böyle olduğumuzu düşünüyorlar. Geneldede dinden uzak olduğumuzu düşünüyorlar. Din konusunda en azından burada yorum yapan hanımefendiden daha bilgili olduğumu kesinlikle söyleyebilirim ve yazacağı herhangi birşeye cevap verebilirim.
Türkiyedeki homofobik dostlarımız, eşcinselliğin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmadıklarından böyle davranıyorlar bize. Şöyle bir düşünüp, " Ya bu nedir? Ben şu eşcinselliği bir araştırayım. Birkaç bilimsel makale okuyayım. " diye düşünmez.
"Eşcinseller lanetlenmiştir. " diyen herhangi bir şeye körü körüne inanmayı kolay bulur ve inanır.
Bu zamana kadar, karşı cinsine ilgi duyguğu için alay konusu olan, ya da tartışmalara konu olan bir birey duymadım ben. - +1 yıl
@Üzeyirfb dinden Bahsedipde dinin ne olduğundan habersiz çoğu , bunu diyenler sosyal ağ dincileri sadece... Dinden bahsedipde neler yapıyolar
Eşcinselim ve utanmıyorum
Bana yapılan tacizler olmadı mı oldu
Ama ben bunu 9 yaşında fark ettim
13 yaşında kabullendim
17 yaşında tacize uğradım diye mi gay oldum? ne alaka... - +1 yıl
siz bence lut kavminin neden helak edildiğini detaylı bir şekilde araştırmalısınız biraz okuma yapmaya ihtiyacınız olduğuna inanıyorum söylediğiniz cümleler sizin cümlelerinizin olmadığı kanaatindeyim bir kaynağınızın olmadığını hissettim duyduklarınızdan bu yorumu yaptığınıza inanıyorum genellemeleriniz de aynı şekilde kaba bir şekilde konuştuysam size karşı özür dilerim ama
- +1 yıl
@mtas159 EŞCİNSELLİK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR.
HER EŞCİNSEL TRAVESTİ DEĞİLDİR.
EŞCİNSELLİK TERCİH DEĞİL YÖNELİMDİR.
EŞCİNSEL OLUNMAZ DOĞULUR.
EŞCİNSELLERİ DE ALLAH YARATTI.
LUT KAVMİ EŞCİNSELLİKTEN DEĞİL ZİNA VE ENSEST İLİŞKİDEN YOK OLDU. KURANDAN BİLGİNİZ YOK AMA YORUMUNUZ ÇOK. DEFOLUN - +1 yıl
@HacerKartal pardon ne demeye calısıyorsunuz?
bana kurandan bilgim olmayıp yorumuma laf mı söylüyorsunuz, defolun lafını bana ediyorsanız defolması gereken kişi sizsiniz - +1 yıl
@efeyildiiz herkes benzer şeyleri yaşıyor galiba
- 10 ay
@GivenUp kimse ailesinin eşcinsel olmasını istemez. bu tamamen batılı (duygu ve ilim yoksunu sadece bilimi esas alan yani sadece çıkarlarını düşünen) insanların bir zamanlar yüksek osmanlı üslubu ile efendilerin hakim olduğu bu topraklara aşıladıkları bilgisizlik ve disiplinsizliğin neticesinin hayatı ne olduğunu bilmeden küçük yaşlardan sapıtması ve iranlılar gibi hoşuna ne giderse onu doğru saymak isteyen pislik insanlardır.
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle şeyleri görünce çok üzülüyorum çünkü yıl 2016 ve bunları atlatmış olmamız lazım...
Sevgili burocoliii, sakın sakın sakın sana yaptığının yanlış bir şey olduğunu söyleyenleri veya saygı duymayanları umursama. Eşcinsel olmak çok doğal ve normal bir şey. Kurandan önce de vardı, hayvanlarda da var, insanlarda da var, çok çok çok normal ve ayıp olmayan bir şey. Ben eşcinsel değilim fakat olsaydım gurur duyardım. Ailene söylemek senin vereceğin karar, fakat asla ne olduğundan utanç duyma çünkü utanç duyulacak bir şey değil. Sana laf eden olursa da işlerine bakmalarını sana karışmamalarını söyle. Herkes kendine inanıyor. İmkanın varsa Nişantaşı ya da Etiler gibi İstanbul'un daha modern yerlerine taşın, oralar bu açıdan çok daha rahat. Ne olmak istiyosan öyle ol, hayat fazla kısa. Umarım aradığını bulursun. Bana istediğin zaman mesaj atmaktan çekinme lütfen. Bu örümcek kafalı gerici tiksinç insanları da takma lütfen. Onlar inan bana hayatta hiç bir yere gelemeyecekler. Seni etkilemelerine izin verme.172 Yorumla
Canım bende homoseksüelim. Bence ailene kesinlikle açıklama üniversiteni oku yurtdışına git. Eşcinsel evlilik hollanda belçika kanada ispanya danimarka norveç isveç portekiz izlanda fransa ingiltere irlanda arjantin meksika ve son olarak ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ AMERİKA en rahat yer amerika ingilizceni geliştir ve yanında bir dil daha öğren üniversiteyi bitirince veya erasmusla Amerikaya git derim Emin ol AMERİKA da çok rahat edersin şahsen ben Amerikaya gitmeyi planlıyorum. :)
30 Yorumla
@tgbanazz açıkladığı gibi müslümanlıkta eş cinsellik lanetlenmiştir. Çoğu şeyi istediğin zaman gerçekleştirebilirsin. Önce düşüncelerinden kurtulman gerekiyor. Hoş karşılamıyorum eşcinselliği ama yaşıyorsan bana zararın dokunmaz. Saygıda duymam, saygıda beklemem.
23 Yorumla- +1 yıl
EŞCİNSELLİK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR.
LUT KAVMİ EŞCİNSELLİKTEN DEĞİL ZİNA VE ENSEST İLİŞKİDEN YOK OLDU. KURANDAN BİLGİNİZ YOK AMA YORUMUNUZ ÇOK. EŞCİNSELLER YALNIZ DEĞİLSİNİZ NOT:HETEROYUM - +1 yıl
@HacerKartal harikasın
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle eşcinsellik bir cinsel tercih değil cinsel YÖNELİM'dir onu belirtmek istedim. Yani kişinin kendi tercihi değildir. Türkiye gibi bir yerde bırak evliliğin yasallaşmasını, eşcinsellerin el ele gezmesini bile yasaklayacaklar yakında. Ailen bu konularda ön yargılı mı? Yani öğrenirlerse verecekleri tepkiyi az çok tahmin edebiliyor musun? Ben eşcinsel olduğumu söylemeden önce çok tepki vereceklerini düşündüm ama öyle olmadı. Normal karşılandım ve artık gizli yaşamaktan kurtulmuş oldum. Yani bu ailenle alakalı. Direkt yüzlerine de söyleyebilirsin, yavaş yavaş belli de edebilirsin.
90 Yorumla
+1 yılEŞCİNSELLİK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR.
LUT KAVMİ EŞCİNSELLİKTEN DEĞİL ZİNA VE ENSEST İLİŞKİDEN YOK OLDU. KURANDAN BİLGİNİZ YOK AMA YORUMUNUZ ÇOK. DEFOLUN93 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılkardesim bu ülkede alevi, ateist, kürt, ermeni olmak bile zor. farkli olanlar herzaman zorluk ceker. benim sana tek söyleyebilecegim sey eger imkanin varsa yurtdisina tasin. cünkü sende biliyorsun ki türkiyede öyle bir hayati sana yasatmazlar. nekadar modern olsak bile herzaman tepki gösteren biri olacak.
63 Yorumla- +1 yıl
Daha üniveersiteye yeni başlayacağım. Bende okul bittikten sonra hayatımı yurtdışında geçirmeyi düşünüyorum ama hangi ülke onu bilemiyorum.
- +1 yıl
Hollanda
+1 yılşimdi buraya lut kavmi saclamaliklari dolar 😂 insanlar bir düşünmeli sevmek ya bu kadar basit.. ben anlamıyorum neden sadece herşeyi bel altı goruyosunuz.. buna tercih diyenleri de anlamıyorum sen heteroseksüel olmaya ne zaman karar verdin seçtin kimse bana seçenek sunmadı doğduğumdan beri ben buyum fitratim bu nasil karsi geleyim buna .. hormonla alakası yok arkadaşım çoğunlukla yok yani gayet feminen biri hemcinsine aşık olabiliyor bu tamamen yaratılışta böyle terci h falan d değil yasaamayanlarin anlayacağını sanmıyorum sadec e düşünsünler bir kere dünyada eşcinsellik normal olsaydı heteroseksüellik onların tabiriyle günah olsaydı napardiniz kadınlar zorla bir kadınla mi olurdu ya da erkekler sırf dini öyle söylüyor diye bir erkekle mi olurdu bir düşünün ciddi anlamda
00 YorumlaKim ne derse desin ne dusunurse dusunsun bu senin hayatin senin secimin. Bu duruma hastalikmis gibi bakacak olanlar kendi ahlak (!) Kurallarina aykiri oldugu icin seni asagilayacak olan cok insan var bu ulkede ama sen inadina yasa be su ulkede. Onca yapilan ayrima karsi acik acik yasa. Ailen konusunda da basta bekli sorun cikabilir fakat sonunda elbet senin yaninda olacaklardır. Ki olmak zorundalar.
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşağılancak bir durumun yok Allahtan gelen birşey herkesin başına gelebilir. Ama bu ülkede kız ve erkek bile el ele tutuşup yürüyemiyor. ahlaksızlık, cinsellik yerine sevgi olsaydı herşey farklı olurdu. en güzel şey gerçek bir sevgi :) sevginin cinsiyeti olmaz. Toplumun ahlak kurallarını çizerekte ilişki yaşanmaz. yani herkes gitsin ötede yaşasın aşkını göz önünde değil
50 YorumlaAçıkcası yaşadığın senin hayatın senin doğruların. Kimse seni onaylamak zorunda değıl ayni zamanda kimse sana ahkamda kesemez. Ailene söyleme konusuna gelince hayatinda teksin bunu bil. Söyleyeceksen aileni kaybetmeyi göze alarak söyle çünkü yüksek ihtimalle sana sırtlarıni dönecekler. Ki 19 yasındaymişsin gelecek planlarini yurtdışı adına yapmani öneririm. Çünkü maalesefki bilirlerse barinman cok zor olur. Ama yurtdışinda bir hayatin olursa ailene soylemeden çok rahat bir yasam geçirebileceğini düşünüyorum.
10 Yorumla
10 ayBence eşcinsellik bazı insanların tek mutluluğu olsa dahi yaşlandıklarında çocuklarının olmaması onlara "nasıl eşcinsel düşüncemizden kurtulabilirdik?" sorusunu hatırlatır. bu nedenle ilk hedefiniz neyin ne olduğunu öğrenmek olsun. hem eşcinselliğin ben birçok faktörden doğduğunu düşünüyorum. beni ilgilendirmez ama eğer eşcinsel olarak hayata adım atmaya başlarsanız, lütfen kötü nefis, sapık düşünce ve fikirlerle değilde saygı, güven, anlalayış, nezaket, inanç ve birlikteliğin iyimserlik ile ahenklendiği bir dünyaya başlayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sadece anneme söyledim bin pişman oldum. Bence söyleme. Evlenme de. Öbür dünyanı düşün. Sabret. Allah da bizi böyle sınıyordur. Yaşa gitsin zaten öleceğiz.
53 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir bakış açısı nasıl boş bir hayat
Cevap sahibi+1 yılBenim de hayatım böyle geçmek zorunda ne yapayım.
Bence söylemek zorunda değilsin. Ne zaman kendi hayatını kurar ve kendi ayakların üzerinde durabilecek zamana gelirsen o zaman söyle ki eğer geldiysen söylemelisin bence. İlk olarak sanki sen birey değilsin gibi onların yanında bu konuları aç ve görüşlerini öğren. Eğer gerçekten çok olumsuzlarsa söyleme gitsin. Destekçinim!✩
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. müslüman bir ülkede ibnelerin yeri yok git orda evlen madem
77 Yorumla- +1 yıl
sadece şeriatla yönetilen ülkelerin dini vardır; mesela israil şeriatla yönetilir ve ülkenin dini yahudiliktir, suudi arabistan şeriatla yönetilir dini islamdır ama Türkiye Cumhuriyeti Laik ve Demokratik bir ülkedir. şimdi istersen sen müslüman bir ülkeye siktirip gidebilirsin
sevgilerimle :) - +1 yıl
Müslüman olduğuna emin misin? İslam dini hoşgörü dinidir. Madem Müslümansın dinine uy.
- +1 yıl
LUT KAVMİ EŞCİNSELLİKTEN DEĞİL ZİNA VE ENSEST İLİŞKİDEN YOK OLDU. KURANDAN BİLGİNİZ YOK AMA YORUMUNUZ ÇOK. EŞCİNSELLER YALNIZ DEĞİLSİNİZ NOT:HETEROYUM - +1 yıl
allahınızda muhammedinizde ne kadar aşşağılıklarmış ya @demir1854 ün dediği gibi siktirip git arabistana
- +1 yıl
Umarım senin oğlun gay olur umarım
Gözlerim doldu okurken, ama bu ülkede hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten. Şu an için bence kimsenin yapabileceği bir şey yok ama sen en azından bu kimilğini kabullenmişsin. Bence en doğrusunu yapmışsın.
42 Yorumla- +1 yıl
Bizi ne kadar sapık, pislik, iğrenç kabul etselerde... Bizler kötü insanlar değiliz...
Tacize uğradım defalarca çok utanıyorum bundan...
aşığım diye kandırdı 1.5 senedir ağlıyorum ben...
Sevdim suç dendi
Kaçtım yaşamam suç dendi
Sevilmek istedim sevilmeyi hak etmedin dendi
Ama Biz sadece sevilmek istedik - +1 yıl
@efeyildiiz EŞCİNSELLİK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR.
LUT KAVMİ EŞCİNSELLİKTEN DEĞİL ZİNA VE ENSEST İLİŞKİDEN YOK OLDU. KURANDAN BİLGİNİZ YOK AMA YORUMUNUZ ÇOK. EŞCİNSELLER YALNIZ DEĞİLSİNİZ NOT:HETEROYUM
+1 yılAçıklamazsın 😶 yani ne kadar hoşgörü de olsa üzülcekler. Yazık üzülmesinler 😕 gizli gizli tam gaz devam 🙊
71 Yorumla
+1 yılTedavi olmanı öneriyorum sana bu insanlar için bir seçenek olamaz bir hastalıktır bu
Senide kınamıyorum sadece üzülüyorum inş düzelirsin00 Yorumla
+1 yılAilene güveniyorsan şöyle gitsin. obur turluyse gizlice yaşa. escinsellik çok zor bir durum ve sayımızda az.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'nin hali şekil @tgbanazz
Uluslararası İslam Kongresi caiz diyor bizimkiler daha ne diyor. Namazını kılıyor musun sen? Sor bakayım bir kendine?10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı.
5 ayEğer anlayış göstermiyor iseler homofobik yapıları varsa söylememen kendi yararına
00 Yorumla
+1 yılBence hiç deneme çok iğrenç bir süreç ben denedim ağzımın payını aldım pişmanım
00 Yorumla
+1 yılKendin ayakların üzerinde ne zaman durursan açıkla derim ^^
00 Yorumla
+1 yılBak kuzum Ailene açıklaman bence sıkıntı... Şüphesi yüzünden 23 yaşındayım ve öldüresiye dayak yedim...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun hayalini bile yaşatmazlar işte. Ayrıca Türkiye de eşcinselliğin yaygınlaşmasının tek sebebi, abd ye özentiliktir.
Bunu her türlü ispat ederim. Tercihtir bu.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum ne gerek var. Bende eşcinselim ana demiyorum. Sakin deme
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuyunca anlarsınnnnn
www.milliyet.com.tr/.../default.htm?ShowPageSkin=100 YorumlaAile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. boyle bısıyle gurur duyulmaz zaten? nesıyle gurur duyulur ayıp bısıyı yapmanla mı yanlıs bı hata sadece
12 Yorumla- +1 yıl
LUT KAVMİ EŞCİNSELLİKTEN DEĞİL ZİNA VE ENSEST İLİŞKİDEN YOK OLDU. KURANDAN BİLGİNİZ YOK AMA YORUMUNUZ ÇOK. EŞCİNSELLER YALNIZ DEĞİLSİNİZ NOT:HETEROYUM
+1 yılEğer onların gözünde en ufak değerin varsa (olduğunu sanıyorsan) açıkla. Zaten birkaç ihtimalden biri olur. Basit şekilde ya dışlanırsın ya da kabul görürsün.
10 Yorumla
+1 yılOkumadim ama goruslerden anladigim kadariyla gitme imkanin varsa avrupa ulkelerine git orda yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yıl geçmiş bu sorunun üstünden. Söyledin mi acaba?
00 Yorumla
+1 yılAbi herkes dini açıdan falan bakmış beyler insanları sallın bir mutlu olsunlar size dokunmayan yılan bin yaşasın love is love ya
00 Yorumla
+1 yılailene söyle yardım ederler. belki iyleşirsin. inşallah iyileşirsin
03 Yorumla- +1 yıl
@Sippycup EŞCİNSELLİK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR.
+1 yılEğer bizim gibi TÜRKÇÜLER başa geçerse üzgünüm ama hiçbiriniz olmazsınız bu devlette
46 Yorumla- +1 yıl
Şu bahsettiğin "TÜRKÇÜLÜK"ü açıklar mısın merak ettim doğrusu
- +1 yıl
Militarizm eşitlik yok eşcinsel yok sadece önemsenen şey TÜRK geriye kalan ırklar düsman ya da müttefik olablir yerine göre
- +1 yıl
Türkçülük'te islam da yok Tengricilik var. bil bakalım Tengricilikte eşcinsellik nasıl karşılanıyor. senin bahsettiğin şey ülkücülük ya da nasyonelsosyalizm (neonazi). ülkücülükle Türkçülük ve dahi neonazi birbirinden çok ayrıdır. Türkçülüğün babası Mustafa Kemal Atatürktür, senin bahsettiğin ülkücülüğün alparslan türkeş neonaziyi zaten bilirsin. çok cahilsin keşke ölsen :)
- +1 yıl
bu Türkçülük değilde daha çok zihinsel bir rahatsızlık gibi gözüktü bana
homofobiklik bilimsel olarak psikolojik bir rahatsızlık diye bilyorum
ırkçılıkta öyledir büyük ihtimalle
geçmiş olsun... - +1 yıl
Senin ben tipini
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ailem bilmiyor birkaç arkadaşım biliyor hatta bilen bir kıza aşkımı ilan ettim ve reddedilip bir daha konuşmamak üzere yollarımız ayrıldı. Onu çok seviyorum ve hep bekliyor olacağım
00 Yorumlabu ülkede yaşamak bile mucize
71 Yorumla
+1 yılEşcinseller de normaldir
10 Yorumla
+1 yılEşcinsellerde normal. Söyleme derim
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Buna uygun bir ülke seçeceksin o zaman sen de.
02 Yorumla- +1 yıl
Doğduğum ülke bu. Bunu seçemem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkca söyle ne olacaksa olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Korkuyorum desem. Onların gözünden düşmekten korkuyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir ittirin gidin lan
00 Yorumla
+1 yılAdın ne?
10 Yorumla
+1 yılTamamen tercih kesinlikle inanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSöyleme bence ya :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrdaysan birdey sorabilirmiyim
00 YorumlaSöyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAÇçıklama ertele