Arkadaşların seni nasıl tanımlar?
Cin gibi.
Komik neşeli.
Sağı solu belli olmaz.
Pek konuşmaz sessiz.
Organizasyoncudur, en iyi fikirler ondan çıkar.
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadık, güvenilir, mükemmeliyetçi, inatçı, gerçekten istediğim konularda hırslı, üşengeç, paranoyak, kıskanç (öyle böyle değil aşırı), sevecen, komik, anlayışlı, utangaç, şeytan, sağı solu belli olmayan, duygusal, hassas, güçlü... Ayy bitmiyor be ben harika bir arkadaşmışım be ama bence malım :D
içi dışı bir ve kötülüğü aklına dahi getirmeyen biri olarak tanımlarlar.
seytani zeka, yakısıklılık, yürüyen ego, marka hastası, guvenilir, kimseye güvenmeyen, Sıcak kanlı, öfke dolu, hayvansever, fuckbuddy
daha yazacaktımda neyse
dürüst efendi kibar iyi insan olduğumu sürekli söylerler bunu sorduğumda ya da belli ettiğimde :)
Cevap
11Cevap
Soguk, neşeli, olgun, sagı solu belli olmaz derler kesin eminim.
@Arika gibi ona sorma kesin sover
D şıkkına ilaveten uzaylı...
bu sıralar sagı solu belli olmaz uygun sanırım:)
cazgır, takıntılı ve güleryüzlü
@S4T4N1ST ' e sormak lazim.
O sorunun cevabi değil şiklara gore cevap ver 😂 Saol bu arada sende öylesin canimin içi 😘😘
Ml yav jsjsjsj sen samimisin, malsin, dert dinleyen ve yanında olan bir kardeşsin, guvenilecek bir kardeşsin, şirinsin, saygılısın, bazen kafayı bozuyon 😂😂, cok kafa takıyon bazı şeylere, sevdiğinden vazgeçmeyen ve karsindakine değer veren birisin, seni çok seviyom lonnn 😍😍😘😘
Oys gotum tavana çıktı mal. d. d Utandm * yirim seni yir yir canumun içi kardesim benim 😘😘😘😍 😍 Çok sefiyom seni vallahi utndm su anda 😂 Canini yediğim
Puşt. Piçin önde gideni
sağı solu belli olmayan aykırı ruh.
Komik neşeli ve kafa dengi
Neşeli guler yuzlu ve sabırlı ☺
sağ solu belli olmazz
A-B-C kokteyl :D
Kafa dengi
Komik eğlenceli
Komik neşeli güleeç
A b c ve e 😄
Çılgın değişik
Komik neşeli 😊