Kişilik & Karakter Arkadaşlarınız size nasıl hitap eder? zevâhirr_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhabalar✨️Size takılan, hoşlandığınız lakaplar var mı? Güncellemeler1 yıl Süper soru✨️ Arkadaşlarınız size nasıl hitap eder? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Herbokolog derler çoğunlukla. Yürüyen ansiklopedi gibi her 💩u bilddiğim için 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Barış şeklinde. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Lakap olarak en yakınlarım Bismarck der, onun harici patron derler. 1 2 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Bismarck ilk defa duydum😅 Yorumla Mario45 1 yıl Normaldir :D Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Genelde kanka derler 1 1 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Kanka da güzel Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl mavişim boncuğum kız kıvırcığım güzelim bebeğim 2 1 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Boncuk güzel bi lakapmış🌺
Anyway111 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% 1 yıl Sürekli kanka dedikleri için dilime takılmış dayıma bile knk demiştim bi ara hahshsjs 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var ama söylemem 😂 1 1 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl Soruyu , söyleyin diye sordum🤣 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sinir topu djdjx 1 1 Yorumla zevâhirr_ 1 yıl 😂😂 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kanka ya da adımın ilk 3 harfiyle 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Adımla hitap ederler veya kanka diye 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İsmin ile 1 1 Yorumla LordofJungle 1 yıl İsmim* Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Lakabımla 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. İsmimle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Herbokolog derler çoğunlukla. Yürüyen ansiklopedi gibi her 💩u bilddiğim için 🤣🤣🤣
Barış şeklinde.
Lakap olarak en yakınlarım Bismarck der, onun harici patron derler.
Bismarck ilk defa duydum😅
Normaldir :D
Genelde kanka derler
Kanka da güzel
Bazen minik
Bazen Hulk
mavişim boncuğum kız kıvırcığım güzelim bebeğim
Boncuk güzel bi lakapmış🌺
Sürekli kanka dedikleri için dilime takılmış dayıma bile knk demiştim bi ara hahshsjs
Var ama söylemem 😂
Soruyu , söyleyin diye sordum🤣
Sinir topu djdjx
😂😂
Kanka ya da adımın ilk 3 harfiyle
Güzelim, knk, beyzoş,
söylersem adım ifşa olur 😀
Adımla hitap ederler veya kanka diye
Teyzem bana kuşum der bazen
İsmin ile
İsmim*
Adımla