Kapalıların son zamanlardaki giyimi hakkında edilen laflar hakkında?

Arkadaşlar öncelikle kapalı değilim fakat tesettür modasına çok olumsuz yorumlar gördüm kapalı olup sizden bizden güzel giyinen bayanlar var neden dışlama gereksinimi duyuyorsunuz onların da stili onların da tarzı olamaz mı sonuçta herkesin kendi bedeni kendi fikri ve kendi giyimi tabiki abartıya kaçıp tayt giymeleri absürt kaçıyor fakat benim onların böyle giyinmesi hoşuma gidiyor ne mutlu onlara illa çarşafa mı girmeleri lazım illa uçuz uçuz mu gezmeleri lazım nasıl ki bizim bir dünya görüşümüz varsa biz şortumuzu askılımızı giyebiliyorsak onlar da istediği gibi giyinebilir diye düşünüyorum modayı sonuna kadar destekliyorum kapalı vardır kapalı vardır... Bırakın yapsınlar makyajlarını giyinsinler önce örtünmeleri sorundu şimdi örtünüş biçimleri sorun oldu artık ülke bunları aşmalı yanlış mıyım?

kapalıların son zamanlardaki giyimi hakkında edilen laflar hakkında ?

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar siz çok yanlış anlamışsınız biz burada inanç sorgulamıyoruz biz neden insanlar birbirlerinin giyinişini dış görünüşünü sorguluyor neden sürekli yorum içindeler onu tartışıyoruz yani biri şort giyerken aaa şuna bak kaş** diyorlarsa aynı şekilde bu tarz kapananlara da kapalı o**** deniyor neden deniyor? kime ne? isteyen istediğini giyer bunu tartışıyoruz inançmetre değiliz burada inanana da saygım sonsuz inanmayana da.
Güncellemeler
+1 yıl
neyse