Müslümanlarda hep savaş, düşmanlık, cahilllik var elin adamaları ayda hayat kuracak biz savaşalım?
Katılıyorum
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence bu bir kesimin bilinçli yaptğı bir şey. batıdan bahsetmiyorum direk müslümanları yöneten insanlar bunu bilinçli yapıyor. insanları cahil tuttukları sürece dünyada cennet yasıyorlar. saraylarda kendileri eğlenip aç fakir halka "azla yetinin sizin düşmanlarınız batı, biz sizi düşünüyoruz" edebiyatı yapıyorlar. Kur'an kursları bile ezbere dayalı, size kelimenin derin anlamını vermeden sadece sizin düşünmenizi istedikleri şeyleri dikte ediyorlar. bu yüzdendir belki de okuyan arastıran insanlar deisme yöneliyor bazıları ateist oluyor. hrstiyanlık da saçma yahudilikte...
Pardon da kardeşim Arapların suçunu Müslümanlığa neden yüklüyorsun? Bende müslümanım savaş mı çıkartıyorum, düşmanlık mı besliyorum ya da bilimden geri mi kalıyorum hayır benim gecem gündüzüm araştırmayla geçer. İlgi alanım metafizik ve üst ilimdir kabalist olmaya bakıyorum şu aralar. Teşekkürler.
genel olarak bahsediyorum 10 kişiden 6-7 si araştırma yapmıyor bende yapıyorum ona bakılırsa
dindar kafa biri olarak bende katılıyorum. çok geri kalmışız çok. ama bunun öyle bir açıklaması var ki, desem de kimse anlamaz.. cevapların hepsi cehennemin dibinde
Cevap
7Cevap
Müslümanlar önceden çok büyük bilim insanları çıkarmıştır. Günümüzde çıkmıyor. Bunun sebebi de artık müslümanların birbirleri ile uğraşmaları yüzünden.
Onların icadlarının temelleri müslüman alimlerin buluşlarına dayanıyor
neden o zaman müslümanlar alimleri dinlemiyor?
Osmanlının son zamanlarında ingilizler arabistanda vehabilik mezhebini kurdu o mezhebe geçenleri destekleri geçmeyenlere zor kullandı sonra devlete isyan ettiler bu araplar bozuk mezhebe sahip oldukları için dinlemiyorlar ışidin de mezhebi vehabilik zaten dediğin gibi biri çıkarsa suikastte gidiyor dış güçler tarafından
Bizim ülkede teknoloji bilim degil din tüccarlıgı para yapıyor aynı orta cagdaki avrupa gibi o yüzden para yapan bir iş varken digeriyle neden ugraşsın milletimiz
Katılmasam ne olur her şey ortada değil mi? İlim adamları "acıkınca eşinizi yiyebilirsiniz" diye fetva verirken ne bekliyorsun ki?
Nasılsa gavurlar yapıyor ne gerek var. kafasındayız çünkü
yaratmak Allaha mahsustur.
yaratmak Allaha masus olsaydı bunca şeyi biz yapardık
Katılıyorum çünkü böyle.
Katılmıyorum
Katılıyorum
Katılıyorum
Katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar