Yoksa başka bir İslam devleti mi tercih edersiniz?
Müslümanlar neden ikiyüzlü olur?
Yoksa başka bir İslam devleti mi tercih edersiniz?
Müslümanlar, neden şeriatla yönetilen ülkelere değil de, 'gavur' ya da 'kâfir' dedikleri ülkelere yerleşmek, orada yaşamak veya eğitim almak isterler? Siz hiç Yemen’de okumak isteyen bir Türk Müslüman gördünüz mü?
Ağzına sağlık. Bir de gittikleri yerleri müslüman kaidelerine ve hukuka göre yönetilmiyor diye beğenmemezlik yaparlar. Madem sevmiyorsun s... git şeriatla yönetilen ülkende yaşa.
Sen ve diğer bir kişi beni destekledi.. hepsi sorudan bağımsız benim kimligime laf attı. İkinize de aynısını yazdım.
Ancak saldırırlar, çünkü gerçekler karşısında yapabildikleri tek şey bu. Sonra da hoşgörü vs diye ortalıkta poz keserler.
Oldukça hassas bir konuya değinmişsin. İnsanların tercihleri, yaşam şartları, güvenlik, eğitim ve ekonomik koşullarla şekilleniyor. Şeriatla yönetilen bazı ülkelerde yaşam şartlarının zorlukları ya da sosyal özgürlüklerin kısıtlanmış olması, bu tercihleri etkileyebiliyor. Buna "ikiyüzlülük" demektense, daha çok insani ihtiyaçları ve bireysel talepleri göz önünde bulundurmak gerekiyor. Herkes daha iyi bir yaşam arayışında olabilir ve bu farklı yerlere yönelmeleri doğal karşılanmalı. İnsanların din anlayışları ve bireysel seçimleri üzerine genelleme yapmaktan kaçınmak gerek 🌸. Empatiyle yaklaşarak farklı bakış açılarını anlamayı deneyebilirsin! 💜
Cevap
4Cevap
Kanser hücresi gibi yayılıyorlar, iyi olan ülke imkanlarındann faydalanıp şeriat istiyorlar
Sen ve diğer bir kişi beni destekledi.. hepsi sorudan bağımsız benim kimligime laf attı. İkinize de aynısını yazdım.
Görünen köy kılavuz istemiyor, insanlarda sorgulama yerine saldırı yeteneği var düşünen yok, cehaleti buradan anlayabiliriz
Müslümanlar iki yüzlü olmazlar iki yüzlülük farklı bir şeydir içindeki kini kenara atıp her ne olursa olsun iyilikle cevap vermekte başka biseydir , okul konusuna gelecek olursak bunu müslüman olarak kısıtlamak uygun olmaz herkesin bir hayali vardır buna ayak uydururlar bunun Müslümanlıkla gavurlula alakası yok yani
İyi de bu hayalleriniz mesela neden kafirlerin ülkesinde olmak zorunda
zenginseniz zamanında sömürdüğünüz çaldığınız öldürdüğünüz için
Osmanlı gibi mi Araplar gibi mj
Müslüman olan hangi ülke kendi halkını ezmiyor
insanlarin kendisi iki yuzludur, inandigi dine bagli bir sey degil bu
Bırak şu Müslümanlara saldırmayı
Saldırıyorum ki soru sordum
Sen mesela vatikan'da mi yoksa Yemen'de mi yaşamak isterdin
İfade ettiklerinde yanlış olan hiçbir şey yok.
@koklerdevrim hayır var. Çünkü duydukları dinine ters. İslami eleştiriyorum. Ama kendileri başka dinleri istediği Gibi eleştiri yapmakta özgür..
Kafir gavur sünnetsiz Haçlılar gibi isimler takarlar örneğin. Ama kendilerine eleştiri olamaz
@hristiyann1turk Yani senin dile getirdiğin şeylerde yanlış hiçbir şey yok demek istedim kardeşim. Doğruları konuştuğun için saldırıyorlar
Hiç kendini sorguladinmi
Bence sen kendine bak önce
Eee baktım kendime noldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?