Aile & Toplum Herkes aynı tip? morgue666 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor erkekler de kızlar da hep tek tip artık Saçının önü kalkık yanları kazınmış saçlar ve sakal.. hepsi aynı.kızlarda klasikleşmiş eyeliner, düz-uzun saç, ergen ergen bad girl şapkaları falan. Herkes mi aynı olur ya. Sizce de öyle değil mi? Nereye baksam aynı tipler Herkes aynı tip? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
googlehaniim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı. Yukardan baktığın zaman yer kabuğu kızların oksidanla açılmış kafasından yumurta sarısı gözüküyor onu unutmuşsun 😂 0 1 Yorumla morgue666 +1 yıl ahahaha haklısın Yorumla
İmparatoriçe Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bütün erkeklerin sakal bırakma merakını unutmuşsun.. Bu aralar en uyuz olduğum konu. Hepsi aynı tip.. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. herkesin herkesleşmeye çalıştığı bir dünyada kendin kalabilmek ayrıcalıktır 0 1 Yorumla morgue666 +1 yıl kesinlikle Yorumla
Zorty Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen nasıl bir tarza sahipsin? Bu saatten sonra Mdv olmaya niyetim yok :D 0 7 Yorumla morgue666 +1 yıl Herkesin bakımsız dediği benim doğal dediğim tarz ben oluyorum... Belli bir tarz ve kalıbım yok anlayacağın Yorumla Zorty +1 yıl İyi. Belki bir beğenen olur :D Yorumla morgue666 +1 yıl kendimi beğendirme derdine düşseydim sanırım yukarıda genellediğim insanlardan farkım kalmazdı :) Yorumla Zorty +1 yıl Sevgi ihtiyacını başka türlü karşılıyorsun demek. Yorumla morgue666 +1 yıl tarzı olmayan sevilmez mi? yeterince sevgi görüyorum Yorumla Zorty +1 yıl İyi geceler. Yorumla morgue666 +1 yıl iyi geceler dostum Yorumla
Yazıklabana Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Baktığın yerler hep böylelerinin olduğu yerlerdir ve görünüşte tek tip olabilir ama hepsi tamamen farklı bir kişiliğe sahip? 0 0 Yorumla
uykuyaaşık Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kapalıyım beni katma açıkkende saçımı düzleştirirdim çünkü saçlarım bayaha kısa ve şapka kullanmazdm :D 0 0 Yorumla
bakirvekarizmatik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sıradanlaşan moda anlayışımız günden güne basitleşiyor, etkisiz ve heyecandan uzak tiplemeler 0 0 Yorumla
mrs_dreamers Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Baktığın yer aynıysa gördüğün tiplerde aynıdır. :) 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar