Genital bölgede şişlik

arkadaşlar lütfen bana doktora git demek dışında bildiğiniz şeyleri söyleyin dış dudağımın kenarında top gibi birşey var içi sert ve dokununca sürtünce falan açıyor bu ne olabilir? kıl kötü iltihaplanması falansa kıl gözükmesi gerekiyormu bende içini gerdirince beyaz bişi var ama kıl falan gözükmüyor bu ne olabilir korkuyorum ne kullanmalıyım geçmesi için antibiyotikli krem ıyı gelirmi?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu bartolin kisti vajina girişine doğru bir yerde olmaz mı ? benim bahsettiğim yer büyük dudakların yani dış dudakların ikiye ayrıldığı kısmın hemen dibinde klitorise doğru bi tarafta
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bartolin bezi dediğimiz bezler benim araştırdıgım kadarıyla iç dudakta ve girişin orda bulunuyor ve iltihaplanmasıda doğal olarak o bölgede oluyor değilmi? bununla ilgili bilginiz vrsa vrya daha önce bartolin iltihplanması ve kisti olanlar vrsa ltfn bildiklerini paylassınlar. bu iltihap tam olarak nerelerde olur?
Güncellemeler
+1 yıl
link burda işaretlediğim yerde arkadaslar fikriniz olursa yormlarınızı bkliyorm
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar dr gittim folikülitmiş kıl kökü iltihabı antibiyotk ve kremle bir hftada gecti ihml etmemek gerek gtmeseydim kesmeleri gerekecekti kurtuldm hepiniz saolun yardmlr için
Genital bölgede şişlik