Samimi insanlar var ama çok az sayıda lar sizce neden insanlık bu kadar çıkmaza doğru gidiyor?

İnsanlar çıkarları için yaşar. Bu tanıma uyanlarla çok karşılaşmışsınız.
Daha çok insan tanımalısınız gidin gezin insanları kendinizce analiz edin.
Eğer bir Allahın varlığına inanıyorsanız kıyamete inanıyorsanız kıyametin gelmesi için o devirde birsürü kötülükler olunacak insanlar kendi çıkarları için herşeyi göze alıcak derler. Geçmişte kıyamet kopamıyacağı için o zamana gidiyoruz ve insanların değişmeleri normal.
Kime sorsan benim yoğurdum daha güzel derler, halbuki çoğunun yoğurdu ekşidir. Dürüst, açık sözlü, kıvırmayan insanlar çok az kaldı.
Malesef ki öyle.. Nereye gidiyor bu insanlık, amacı ne, ne yapmaya çalışıyorlar, insanoğlu neden doymak bilmiyor? Bu soruların cevabı inan onlar da bilmiyor.
Teşekkürler 👏 👏
Dünya öyle bir yer oldu ki şu an kötülük düşünmüyorsan saf gözüyle bakılıyor artık
Cevap
7Cevap
Artık? kaç yıldır yaşıyorsun da artık diye biliyorsun ayrıca bundan önce böyle olmadığını nereden biliyorsun? ofof 21 yaş için fazla komik bir bakış açısı
Bende onu diyorum işte önceden nasıl değildi milattan beri yaşıyorsunda bizmi anlayamadık? 21 yaşındasın yahu 21.
İşin ilginç yanı da, şimdiye kadar tanıdıklarımın hepsi ikiyüzlü ve yalancı oldukları halde, sorsan hepsi dürüstlük arıyor..
Çıkar ilişkisine dönmüş durumda herşey daha ne olsun ki
Dün adımı cimri yaptın yollarım diyip yollamayacagima direk yollamam dedim 😕
Bak halen diyor ya😡😡😡
Kıyamete gidiyoruz :/
Sen kendine baktin mi?
Insanlik Çok ilerledi Artik görünmüyor
İnsanoglu aciz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar