Çok ilgi, sevgi karsi tarafta bir sureden sonra "ben ne yaparsam yapayim beni birakmaz " dusuncesini olusturuyo. Baslarda her sey guzel olsa da sonradan bu durum net olarak ortaya cikiyo. İliskide sadece tek taraf bir seyler icin caba gostermeye calisiyo. Daha sonra da ilgiyi azaltmayi dusunmeye basliyosun bu sefer de kaybetme korkusu kapliyo insani. Bu yuzden iliskinin en basindan ayarlamak lazim ölçüyü
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim görüşün için. Üşenmeden yazmışsın o kadar. Senin gibi üyeler lazım.
Maalesef heer insanda var bu sorun hemen hemen. O yüzden ne çok ilgi göstereceksin ne de az orta olucak çok gösterirsen sıkılırlar be bırakıp giderler az gösterirsen beni sevmiyor diyip başkasına giderler :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama çok seviyom? ölürüm :D az ilgi gösterirsem çıldırırım. Biri bana böyle ilgi gösterse ona kalkan olmazsam namerdim :D
aynen bende ama kendimize hakim olmamız lazım erkek milleti işte hepsi aynı ya :D süründürüceksin bir anda değiş fazla önemsemiyormuş gibi yap bak nasıl değişiyor
Senin yapman gereken tek şey şu sana gerçek anlamda değer veren ilgi gösteren birine o ilgini sevgini vermelisin hakkedecek yani yoksa sonu hüsran oluyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen. İnsana değer veren insanlar lazım. Olmayacak kişi arkasından zaman ve emek israfı. Teşekkürler.
İnsan sevince bırakamıyo ki hep onunla olmak istiyor.. bu işin ortası yok. Ya seveceksin ya da hiç bişey yapmayacaksın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sevdim, ama küçücük tartışmada yaptığım her şey yok oldu. Sanki bir düşman oldum. Herhalde artık ilgiyi keseceğim. İnsana değer veren insanlar lazım. Olmuyorsa olmuyor demek ki.
İnsan sevdiğinin şımardığını görmek isteyebilir. Ama karşılık alamayıp, yıkarlar ya seni. Ne kaybetmek istersin, ne de tekrar kazanmak. Araftayım şu an.
İnsanlar herşeyi karşılıklı bekler çok ilgi gösterince senden soğur çok açık, ilgi göstermezsen bana karşı neden böylesin cidden çok değişik insanlarız.
En İyi Cevaplar