bir Tesettürlü olarak oyumu Chp ye verdim pişman değilim :) siz oyunuzu kime verdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılCHP! Ülkenin sizin gibi vatanseverlere , namuslu insanlara ihtiyacı var gerçekten teşekkürler... Bu arada muşta bazı ak-itler chp ve hdp lileri döverek oyları çalmış yine. Bu ak-itlerde hırsızlık genetik sanırım. Hepsi vatan haini ve hiç birinin yaşamaya hakkı yok.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
bızım dındar kesım dedıgımız kesım sızlersınız ıste.. dındarlık baska sey dınden ekmek yeme sevdalısı olmak baska sey.. ataturk senın onunde saygıyla egılırdı emın ol...
118 Yorumla
Soran+1 yılEstağfirullah. teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim.
chp döneminde tesettürlülerin neler yaşadığını bile bile 😊 eğer başındakine biraz olsun saygın olsaydı ellerinden gelse tekrar başörtüsünü yasaklayacak bir partiye oy vermezdin. Seni vicdanınla baş başa bırakalım
20 Yorumla
Canim bizler bbasini ortmus insanlariz beynini degil. Helal olsun dderimbende bir kapalı olarak oyumu MHP ye verdim
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
47Cevap
+1 yılbunu nasıl söyleyebiliyorsun? kamuda başörtüsü yasağı kalkınca anayasa mahkemesine iptal davası açan ve topluca protesto eden bir partiye oy vermek ve başörtülüyüm diye belirtmek kişilik bozukluğudur, bunun vebalini Allah katındada veremessin. kendini kandırma dindarım diye. chp olamazda olduki başa gelsin ilk işi senin başını açmak olucaktır. hey gidi hey ne cahil insanlara kaldık
73 Yorumla- +1 yıl
birşey yazma gereği bile duymuyorum. www.zaman.com.tr/...n-danistaya-gitti_2151277.html
arkadaşım seni tebrik ediyorum inşallah herşey gönlünce olur
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, Cümlemizin İnşâAllah
Tebrik ederim seni, hırsızlara vermeyerek dinine vatanına sahip çıkmışsın biz biriz ve beraberiz.
70 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılChp ye oy verecegim hic aklıma gelmezdi diyen tesettürlü sen miydin hee :))
İyi yapmıssın arkadasım hayırlısı olsun41 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Bir tesettürlünun oyunu chp'ye vermesi temel fıkrası gibi bişey. Demezler mi ee kızım bu adamlar yıllar önce senin türbanın var diye seni okula sokmuyorlardı sen hayırdır?
57 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
Chp döneminde nasılsa hala parti öyle bu adamlar Atatürk'ün yolundan gitmiyor mu? Ee o zaman bir partinin düşüncesi duruşu değişmez ne saçmalıyorsun kardeşim. Oy toplayamayacağını anladıktan sonra birden dindar olan chpyi herkes görüyor kör değiliz. Yalandan reklamda iki üç kapalı oynattı ama ne çabuk unuttu partisinin kapalı kadınlara çektirdiği eziyetleri. Birincil ağızdan dinlediğim duyduğum şeylerden bahsediyorum chp de özgürlük diye bir şey yok insanlık diye bir şey yok. İnsanların gözünü boyamak için değişmiş gibi yaparlar. Ak parti sayesinde özgürce dinini yaşayan, okulunda işinde engellenmeyen bir kızın chpye oy vermesinin saçmalığından tezatlığından bahsediyorum ben. @Ferdox6
- +1 yıl
pişman olacaksın ve diğer dünyada sizden hesabını soracağım hakkım size haram olsun 82 milyon kişinin hakkına giriyorsunuz helal olsun bir değişik insanımız var akıl yolundan yoksunlar Atatürk'ün yolu nedir araştır bir adamın düşünme yapısını araştır nutuk oku ne bilim yani bir şeyler oku her ağızdan duyulana inanırsanız çok yanarsınız ben ne akp'liler gördüm rezilliğini anlatan hırsızlığını anlatan ve pişkin pişkin gülen.
- +1 yıl
Senin bana hakkını haram etme gibi bir şansım yok benim üzerimde hakkın yok. Herkes istediğini yapar sanane bundan? Atatürku çok iyi biliyorum öldürdüğü insanları yaptığı vicdansızlıkları sen merak etme hadi hadi git başka yerde kudur. Chp de onun yolundan ilerlerse böyle bişey yapamaz işte çok şükür yıllardır biz iktidardayız da rahat rahat yaşıyoruz. Siz ayyaşlığa devam edin. @Ferdox6
Gizli Üye(25-29)+1 yılChp biz gelince din derslerini kaldırıcaz, imam hatipler kapanacak diyor ablacım için rahatsa ne mutlu yani :/ 1998 lere bak bakalım baş örtülülere nasıl eziyet ediliyordu insan yerine koyulmuyordu. Hâlâ da öyle onlar hele bir gelsin bak gör neler yapar şimdi böyle olduklarına bakma Allah onları başımıza getirmesin tebrik ediyorum yani seni ayakta alkışladım 😒
10 YorumlaTesettürlü olmak buna engel değil herkes farklı düşüncede. Ve aksine asıl kapalı olan ya da dinine cok düşkün olan chp mhp düşünmeli. Çünkü dinin kullanılmaması gerektiğini en cok onlar farkında olmalılar.
30 Yorumlakomünizm din düşmanlığı ya da dinsizlik değildir aklından çıkar bunu ve komünizm ve anarşizmi bir araştır din üzerinden prim yapanlara vermeyerek en iyisini sen yaptın :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tesetturlu chpye veremez diye bir yasak mi var allah askina ya.
31 YorumlaTesetrürlr oyun bagdastırılmasını sacma buluyorum ama bunu sen degil toplum yapıyor banada akplı koyun falan diyen cok oldu bu sitede aksine akpye oy hiç atmadım atmamda. Chpye de oyumu vermem yasattıklarini az cok okudum ben mhpye veriyorum
21 YorumlaHelal olsun bacim doğru yoldasin :) )
https://hizliresim.com/94WD1310 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlu olman şaşırtıcı değil bu senin düşüncen sonuçta
30 Yorumla
+1 yılOy kullanmıyorum.
Şu ülkenin başına chp gelsede millete zulüm etse keşke. Ne kadar çok zulüm görmeyi isteyen müslüman varmış hayret ediyorum.36 Yorumla- +1 yıl
chp ikltidara gelsinde o başında ki örtüyü çekip atsın gör bakalım o zaman. Üniversitelere ve devlet kurumlarına başörtü yasağını geri getirsin gör anyayı konyayı sen. Ayrıca senin kim olduğunu da çok iyi biliyorum ben.
- +1 yıl
- +1 yıl
@RoTa__37 ya bir kesin uzatmayı. Siz sadece 8 haziran sabahını bekleyin ve görün. Akıl yaşta değil baştadır 19 yaşında diye küçümsediklerin kadar ne bilgin var senin ha? şimdi yol al.
- +1 yıl
özgürlük için eşitlik için chp'ye vermeni tavsiye ediyorum cumhurbaşkanı için çalışan bir başbakan görüyoruz bağımsızlığını unutup bir parti için çalışan bir cumhurbaşkanı görüyoruz dini kullanarak prim yapan bir cumhurbaşkanı görüyoruz ben bunları söylüyorum gerisi senin kararın.
- +1 yıl
@Ferdox6 eyvallah benim yerime anam babam verdi zaten bana hacet yok.
- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılAferin. Hadiste belirtildiği üzere Kılıçdaroğlunun arkasında haşrolunca pişman olup olmadığına karar verirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Valla agzimdaki lafi aldi. Hakli
+1 yılTesetturlu deyince herkesin aklina akp geliyo. Ama iyi yapmissin :) ben de HDP ye verdim :)
31 Yorumla
+1 yılOy verirken şehit savcı mehmet selim. Kiraz ın oğlu hiç aklına gelmedi mş?
Elin nasıl gitti?73 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Arkadaşlar bugün bu seçim için yalan, takşye her kılığa girecekler dikkatli olun.
https://m.youtube.com/watch?v=t1_efkrnszk
Bu kadın gibi, müftü eşiyim diye vide çeken bar işletmecisi chp liler de çıkacak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüsüncene saygı duyarım ama adamlar yalakalık yapmak için reklamda kapalı kadınlar oynatıyor. Dine saygısızlık yapıyor. Sonra onlar Türkiye'nin gerçek dini müslümanlığa saygı duyuyor diyorsunuz.
Tabi "milletçe alkışlıyoruz "10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAKP'ye verdim. Yine seçim olsun yine AKP'ye veririm. CHP iktidar olmasın diye. Senin de tesettürlü olduğunu sanmıyorum. Olsan bile cahil bir müslüman olduğun açık. İslam alimleri buyuruyor ki:
Dinini bilmeyenin dini yoktur.00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=8Amm2C1uqUk
Eh hakediyorsunuz bu lafları.
11 Yorumla- +1 yıl
buda kafasını şeyine devşirmiş bir vatandaş komünizmi din düşmanlığı sanıyor sende öyle sanıyorsun sizin gibi zihniyetler yüzünden din üzerinden prim kazananlar kazanıyor komünizm özgürlüktür mutlak özgürlük te anarşizm'dir. sizin hiç bir bilgi olmadan bu video'yu paylaşman içler acısı.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Basortusunu fahiseler takiyor." Diyenlerin pesinden giden basortululer, tukursem yuzunuze yazik tukurugume..
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHirsizlarin yaptiklarini goruyoruz daha oncekiler ne yaptirdi size ne yardimi dokundu?
- +1 yıl
daha önce zulüm yapan insanların iktidarlğı yok artık o admalar öldü mezarlarında yeller esiyor krallık soyu değil bu onlar gitti halktan başka birileri geldi hırsıza bile bile oy veiryorsunuz ben sana vergilerimi helal etmiyorum haram zıkkım olsun 82 milyon kişinin hakkına bile bile giriyorsunuz.
+1 yılMİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ 👏👏👏👏 Bana gelip burada kelime oyunu yapmasın kimse başını keserim
40 Yorumla
+1 yılChp dönemini ne cabuk unuttun TESETTÜRLÜ :) okulin kapisindan kovuluyordunuz hayret ediyorum :)
42 Yorumla- +1 yıl
Farkında değil.
- +1 yıl
İnsan nasıl geçmişi bu kadar kolay unutur nankörler :/
+1 yılVerediğin oyun tesettürle ne ilgisi var onu anlayamadım sümdük insanlar
21 Yorumla
+1 yılBoşa dememisler demeye diken insana s*ken yaraşır diye.
20 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=RflTVs2Qbn0
KAFİRSİN ARTIK!
Geçmiş Olsun.01 Yorumla
+1 yılŞeriatı istemeyen birine oy verdin Allah katında sorumlusunun casiye 18 ayetini istemeyen partiye oy verdin
216 Yorumla- +1 yıl
sen şeriatın ne demek oldunu biliyomusun resülün_yolunda sen lşeriatla yöneildiğinde şuanda osamnlı dönemindeki kadar adaletli olabiliceni rahat ve korkusuz yaşayabiliceni biliyomusun allah sizlerden korusun bu milleti sadce kan emmekten başka bildiniz yok evet şeriat gelirr siz ve sizin yandaşlarınız kesesini doldurur fakir üreten türkiye için çabalayan insanlar hep haksız hep fakir olur.. düşün artık milletin yakasından
- +1 yıl
Şeriatı istemiyene cehennem farzdir
- +1 yıl
kardeşim kur-an da din ve siyaset işlerini karıştıranlar ve iktidara dini kullanarak gelenler müşrikdir yazıyor lütfen dininizi düzgün bir şekilde öğrendikten sonra gelip burada söz sahibi olun zira çok komik duruma düşünüyorsun. bu ülkede bir yanlış anlaşılma var komünist'ler din düşmanıdır diye bunu nerden soktunuz aklınıza bilemiyorum.
- +1 yıl
@Ferdox6 yalana b ak kuranda öyle bişi yazıyorsa ayet getirceksşn
- +1 yıl
(Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakârlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur.) [Tirmizi]
İslamiyet, şahsi menfaatler için dini kullanmayı çok büyük günah sayar. Dini politikaya alet etmek, yahut başka zararlı maksatlar ve menfaatler için kullanmak, bir takım cahilleri, din ismi altında, tahrik etmek çok büyük bir günahtır. Allahü teâlâ, en çok bunu kötülemektedir.
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Yazıklar olsun ilmini ticarete alet eden ilim sahibi kötü kimselere ki, devlet adamlarına yaklaşır ve kazanç temin ederler. Allah onların ticaretine kesatlık versin!) [Hakim]
(Ahir zamanda âlimler, halkın istediği yönde fetva verip, helale haram, harama helal derler, Kur'anı ticarete, menfaate alet ederler.) [Deylemi]
(İlim, dünya menfaati için öğrenildiği ve ibadetler, dünya menfaatlerine alet edildiği zaman fitneler zuhur eder.) [Abdurrezzak - +1 yıl
BEN SİZE BİNLERCE SAYFA KAYNAK SUNARIM BENİ DİNLEMEZSİNİZ YAZANI YALANLARSINIZ SİZ Kİ DİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANISINIZ SİZ Kİ ALLAH'A PEYGAMBER'E SAVAŞ AÇANSINIZ.
bir yağlı kağıt düşünün birde boya dolu kazan biz sizi o kazanın içine atıyoruz karıştırıyoruz saygı gösteriyoruz çıkarıtyruz siz 1 tek renk bile kapmıyorsunuz siz körsünüz efenim. - +1 yıl
@Ferdox6 18 yasındasın daha kuranı bıl öyle gel
söylediklerin hadistir - +1 yıl
Kuranda olmıyanlara ayet demen allah söyledi demektir yanlış yoldasın kardeşim
- +1 yıl
@Ferdox6 şeriat gelmelimi onu söyle
- +1 yıl
hepimiz insanız bir düşünsene senin benim içi temiz olabilir ama şeriat olan ülkelere baksana ne günahlar işleniyor kafirlerden daha kötü durumdalar hepimiz insanız sen düzgün olursun ben olurum o olur ama bir başkası olmaz ve dini kullanarak günah işler bu da en büyük günahlardan dır ben size şunu söyleyim dini kullanarak siyaset yapan bir partiye vermeyin madem şeriat istiyorsunuz saadet'e verin ama şunu bilin ki bu ülkede sadece islam dini yok başka şeylere inanlar inanmayanlar da var sen onları görmezden gelirsen kısıtlarsan ülkeye kaos hakim olur iç savaş çıkar bunları düşünmeden şeriatın gelmesini istiyorsunuz şeriat olan ülkelere gidip istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz ve bu arada islam dini hoşgörü dinidir zorlama yoktur davet edilir zorla diretmeyle olmaz biraz daha geniş çaplı düşünmeniz dileğiyle ben 18'im siz 38'siniz ama benim de aklım eriyor bende kitap okuyorum bende dinimi öğreniyorum belki siz benden daha çok gezmiş olabilirsiniz ama benden daha bilgili olduğınız aşikar
- +1 yıl
daha şeriatı istemiyorsun gelmiş dinden bahsediyorsun işine bak
- +1 yıl
ya mantıklı düşünsene dayı bu ülkede ne kadar müslüman varsa bir o kadar da gayri müslüm var bu ülkeye şeriat gelirse ülke kaosa sürüklenir bölünür birbirimize düşeriz amerika yandaşı akpartinin yapmak istediğini anında yapmış oluruz sen yazdıklarımı okumuyorsun heralde 5 bin 6 bin kelime yazdım bir cümleyle geçiştiriyorsun
- +1 yıl
Maide 44 : allahın indirdigiyle hükmetmiyenler kafirdir
allah bilgisiz ozaman sana göre? - +1 yıl
ya kardeşim biz sana müslüman olma gibi şeyler demiyoruz camilere hoca atıyoruz imamhatipler yaptırıyoruz islama davet ediyoruz tüm ülke müslüman değil ki sen şeriatı getireceksin sen bu gün şeriatı getirirsin tamam ama yarın savaş çıkıp insanlar öldüğünde hala islam diye bağırabilecek misin? sana sözüm şudur ki Allahın indirdigiyle hükmetmen için bu ülkedeki durumlar müsait değil.
- +1 yıl
onu yapman için önce herkesi müslüman yapman gerek. yoksa dini islam olmayan kişi'yi dışlarsan en büyük ayıbı yapmış olursun hitler'den farkın kalmaz bak örnek veriyorum hitlerin tarihini oku neler olmuş şu an şeriat yönetimi olan ülkelerde neler oluyor önce oku tamam mı oku diye ilk ayet indirlmiş oku ve mantıklı seçim yap din tüccarlarına oy verme çok aşırı dinciysen saadet'e vermeni söyeldim zaten illa gel de şu partiye ver demedim
+1 yılİyi ilerde kilicdaroglu dolandiricisi basini actirinca goruruz
10 Yorumla
+1 yılBizde yedik :D
Ablacım o şekilde oy gelmez, boşuna zorlama :)
HDP hariç bir partiye vereceğim.41 Yorumla- +1 yıl
Yüklen Akpye dayı. d Hdp baraji gecemesin
Şu kafası kirik bir tesetturlu CHP atatürkçü kız var kesin o sensin :P
Tecavuzcunuze Aşık olmayin41 Yorumla- +1 yıl
Evet tecavücu daha iyi bir tabir
+1 yılSen ayri bir salakmissin demekki ahahaha. Tecavuzcune aşık olmussun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende doğma büyüme bir chp li olarak oyumu akp ye verdim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürle ne alakası var :) Kör cahil insan işte kafanız bu kadar çalışıyor :)
Kafası kapalıysa Akp li
Açıksa Chp li :)
İnsan hakları diyorsa HDP li :D
Nefes almanız bile zarar.33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAçılım dimiyelim diye :D insan hakları dedik :D
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılPişman değilsin. Oy verilecek insan yok..
i yüzden gitmedim daha.06 Yorumla- +1 yıl
özgürlük için eşitlik için chp'ye vermeni tavsiye ediyorum cumhurbaşkanı için çalışan bir başbakan görüyoruz bağımsızlığını unutup bir parti için çalışan bir cumhurbaşkanı görüyoruz dini kullanarak prim yapan bir cumhurbaşkanı görüyoruz ben bunları söylüyorum gerisi senin kararın.
- +1 yıl
@Ferdox6
Guldurme ozgurlukmus. Özgürlük mu bu.
Tavsiye için teşekkürler. - +1 yıl
@Ferdox6
Okurum okumam bu beni ilgilendirir.
Ben akp veya herhangi bir parti adı vermedim. Yorum paylaşımın çok kaba.
Aynı yaslardayiz. Senin baban da muhtemel yeni doguyordy. Boş yapma yani.
hadi arkadaşım. - +1 yıl
@Ferdox6
Okuduğunu ve yazdığını anlama problemi mi cekiyorsun.
Neyse rahatsız etme beni.
+1 yılAk parti. Sonuna kadar. Kimseyi siyasi görüşünden dolayı yargılayacak değilim ama yanlış yapmışsın. Çünkü örtüye saygı duyan Ak parti, Chp değil
00 Yorumlaiktidara gelirlerse başörtünü çıkartırlar ezanı türkçe yaparlar ibadet etmini yasaklarlar ozman pişmanmsıın degilmisin anlarsın
14 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle keşke mho te verseydi
- +1 yıl
Mhpye
+1 yılAynen ver ver de o Tesettür başına fazla geldi herhalde
20 Yorumla
+1 yılakp li değilim de niye böyle bişey yaptın anlamadım
02 Yorumla- +1 yıl
komünizmin din düşmanlığı olmadığını biliyorum ama chp nin diş düşmanı olduğunu da biliyorum sen çok yanlış gelmişsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürünü önemseyen biri olsa idin. Chp'ye vermezdin zaten :/
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılchp herkezi kucaklayan parti
71 YorumlaAile & Toplum konusunda 642 cevap paylaştı. Helal olsun sana. #CHP
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAferin, celladına aşık bir kızımız
31 Yorumla CHP.. Mustafa Kemal Atatürk.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelalll sanaaa
bende chp attım oyumu60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHırsızlara vermedin ya gerisi önemli değil bacım
64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi verende en az onlar kadar hırsızdır, bu böyle biline
Cevap sahibi+1 yılHepsi nemalanıyor da ondan, biraz şeref gurur haysiyet her eve lazım
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Helal olsun +1 #chp
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yapmışsın hırsızlara vermemişsi
50 Yorumlabir tesettürlü olarak sempatimi kazandın canım
40 YorumlaÇok büyük bir hata yaptın
Her Biji AKP60 YorumlaTebrik ederim bacim seni..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. stokholm sendromu vakası
10 YorumlaBen kararsiz kaldim hala dusunuyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
özgürlük için eşitlik için chp'ye vermeni tavsiye ediyorum cumhurbaşkanı için çalışan bir başbakan görüyoruz bağımsızlığını unutup bir parti için çalışan bir cumhurbaşkanı görüyoruz dini kullanarak prim yapan bir cumhurbaşkanı görüyoruz ben bunları söylüyorum gerisi senin kararın. :)
+1 yılZaten tesetturle siyaseti bagdastiranlar utansin
30 Yorumla
+1 yıl:D iyi yapmışsın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de tesetturluyum akp ye verdim.
50 Yorumlagüzel yarınlar getireceğine inandığım partiye :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılO başındakini çıkar ağırlık yapmasın.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmıyorum bu dediğine
00 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
+1 yılTecavuzcu muhabbeti nedir?
00 YorumlaAk partiye tabiii ki.
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir Tesettürlü olarak oyumu Chp ye verdim pişman değilim :) siz oyunuzu kime verdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler