Sizce bu 3'lüden hangisi kazanır? Sinan Oğanı koymadım kazanma şansı yok zaten.
Tayyip Erdoğan
Jeremy Rifkin
İnce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce bu 3'lüden hangisi kazanır? Sinan Oğanı koymadım kazanma şansı yok zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bay kemal ama sinan oğana da verebilirim ikisi arasında kararsızım
oğan kazanamaz. Kk diye biri yok Jeremy Rifkin yonetecek ulkeyi secilirse.
Kilicdarogluna
ateist misin terorist mi hangisi
Anan
Sen gibi kadın düşmanı ve yobaz değilim
teroristtin misin ateist mi diye soru soruyorum cevaba bak jshxksjdnsjhe chp ye baskasi oy vermiyor cunku
Aynen teroristim dağlarda geziyorum. Hatta bu yorumu da dağda yazıyorum 😂😂😂😂
Chp kemalistlerin ve seküler insanların partisidir. Ha Bi de halka önem veren, yoksullukla mücadele edilmesini isteyen, ırkçılığa karşı bir partidir.
zuhahahahahahaha. doguda binlerce kürdü katleden parti. kurani yasaklayan parti. ezani turkce yapan parti. alimleri asan parti. yillardir heykel disinda bisi yapmamis milletin parasini hortumlamis parti. zuhahahahahahahhaha
Aynen knk. Doğru diyorsun 👍😂😂
bunlar tarihi gerçek ama bi tarafimdan sallamadim 🤡🤡🤡
Hem pkk li olmakla suçluyorsunuz hem de kurdleri öldürdü diyorsun. Alimleri değil gericileri aştı
Kurani yasaklayan değil, Türkçe çevirisini de gösteren parti. İnandığın dini Türkçe okuyup anlamak da mı istemiyorsunuz
Ezanı Türkçe yaptıysa nolmus? Her dile cevrilebilir din evrensel değil mi?
Anladığımız dilden de okunabilir.
Milletin parasını hortumlayqn mi sjfjskfksjek başkalariyla karıştırma
Inancsizim. Ateist de sayılmam. 😂 sen muslumansan ben de değilim e nolcak
iste bizim alim dediklerimize siz gerici diyorsunuz neden cunku İslam sizin icin geri kalmis bir din boyle bilincaltin ortaya cikiyor muhtemelen de dinsizsin. ikincisi nasilki ingilizce dunya dili yurtdisinda calismak icin o dili bilmen şart ezanda oyle dunya dilidir her yerde ayni okunur. korede korece fransada fransizca okunmaz. asli neyse odur. kuranida gayet bal gibi yasakladi ogretmek suçtu. ogretenler tutuklaniyor veya asiliyordu. hem bu milletin bu ekonomiye rağmen chp ye oy vermemesinin sebebini hic dusundun mu? chp bu millete dinini, dilini ve kulturunu unutturmak icin kurulmus bir partidir. selcukludan beri kullandigimiz 1000 yillik alfabeye arap alfabesi dediler, batidan aldiklari 100 yillik alfabe Turk alfabesi oldu. bugun arsivlerimizi yani tarihimizi okuyabilen insan sayisi 1 elin parmagini gecmez. her seyi gectim arada aç Halk Tv izle ve yapilan ihalara sihalara tanklara gemilere nasil çamur atiyorlar. yunan medyasi bile komşular bize fark atti derken sozde milli chp nin kanali halk tv yunanin yapmaya utandigini yapiyor ha bire kotuleme ha bire karalama.
Gerici diyoruz çünkü laiklige karşılardi. Demokrasiye karsilardi, medeni kanuna karsilardi. Batıya uyum saglamamiza karsilardi. Geride kalmak istedikleri için gerici diyorum
Islamla bir ilgisi yok.
Bizim inanç hakkında ne djsundugumuzun önemi yok. Sizin inanciniz. Napalm yani
Bizi alakadar etmez ama söz konusu ülkemizse ilerlemek zorundayız. Batıya uyum saglamaliyiz. İrana bak Fransaya bak? Hangisi daha ileride. Ülkesini ırkını düşünen gericiliğe karşı olur.
iste bak fikir ayriligi burada basliyor. biz diyoruzki osmanli cihana hukmettigi zaman Kurana sıkı sıkı sarilmisti. kuran ibadet edin diyor ama calisin da diyor. ilim çinde bile olsa gidip alin diyor. yani sadece namaz kilin oruc tutun demiyor. Osmanli cihana hukmederken avrupaya ozenmiyorduk avrupa cok gerimizdeydi. Osmanli ne zaman coktu? Kurani terk etti o zaman coktu. Avrupadan teknoloji geldi bu gavur icadi dedi işte o zaman çoktu. gavur icadi veya değil. ortada bir bilim bir teknoloji varsa alacaksin gelistireceksin. osmanli bunu terketti kurani terketti ondan yikildi. al 1923 te avrupaya ozendik. sapkasindan tut alfabesine kadar aldik ne oldu? Almanya bizle beraber yikildi 1. cihan harbinde. daha sonra onlar 2. dunya savasi icin tank yaparken biz sapka giymeyenleri asiyorduk halbuki almanyada da sapka giyen yoktu. cumhuriyetle biz batinin kulturunu ihrac ettik bilimini teknolojisini degil. bak yeni yeni milli savunma sanayimiz gelismeye basladi. cikmis birisi diyor bu sihalara dokunacaz. oteki diyor iha siha bizim icin buyuk risk. yani bu insanlara ben neden oy vereyim bunlarin derdi turkiye abd mandasi olsun. kilicdaroglunun basdanismani jeremy rifkin iste. ulkeyi kk mi yonetecek hayir o adam yonetecek. ve yillardir makarnaci diye alay ettiniz insanlarla sira bizde azcik soganci diyelim sizlere. :))
Tamam sen ver oyunu istediğine.
yani senin istedigine verecek halim yok🤡🤣
KK..
Jeremy Rifkin yani
Kimseye
niye