. Osmanlı global dünyanın gerisinde kaldığı için yıkıldı. İnsanlar ihtilal yaparken biz gerisinde kaldık ve yıkıldık. Matbaa barut silahlanma kötü yonetim. Durup dururken kimse kimseyi yıkmadi. 600 sene hüküm sürmüssün akıllı olsaydın Harem kurana kadar ülkeyi yonetseydin sözde muslumanjz ya
2013 de Şivan Davulla zurnayla karşılayan kimdi. Protolde oturtan kimdi? Kalkmış şimdi atasını tanımayan etmeyen de dem vuruyorsunuz. 600 sene haremden sürmedi o kısım farklı bir kısım ben harem kurana kadar ülkeyi yonetseydi dedim. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Tarihi okudun mu hiç. Ayrıca PKK diyosun PKK ne zaman destek açıkladı. Çocuk katiline televizyon gönderen kim internet baglatan kim. İşinize geldiği gibi konuşmayın.
@ülkücüalperen pkk mı? pkk ha? osloda kim görüştü? haburda 34 terörste kim özel savcı getirdi?74 askerin katili osman öcalanı 2018 yılında kim televizyona çıkarttı megri megri diye anıran şivan perwer ile karşılıklı kim ağladı? y? yahu bir şey bilmiyorsun konuşuyorsun ayıp ayıp az utanma olur insanda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kemal'e oyum
Kemal'e oyumu. Değişim şart size söz yine baharlar gelecek
abdulhamiti yikarkan ayni sloganlar atiliyordu osmanli yikildi ya
. Osmanlı global dünyanın gerisinde kaldığı için yıkıldı. İnsanlar ihtilal yaparken biz gerisinde kaldık ve yıkıldık. Matbaa barut silahlanma kötü yonetim. Durup dururken kimse kimseyi yıkmadi. 600 sene hüküm sürmüssün akıllı olsaydın Harem kurana kadar ülkeyi yonetseydin sözde muslumanjz ya
600 sene haremden mi hukum surduler tarih cahilleri, atasini tanimayan it pesinde gezer. bugun pkk pesindesiniz hadi bb
2013 de Şivan Davulla zurnayla karşılayan kimdi. Protolde oturtan kimdi? Kalkmış şimdi atasını tanımayan etmeyen de dem vuruyorsunuz. 600 sene haremden sürmedi o kısım farklı bir kısım ben harem kurana kadar ülkeyi yonetseydi dedim. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz. Tarihi okudun mu hiç. Ayrıca PKK diyosun PKK ne zaman destek açıkladı. Çocuk katiline televizyon gönderen kim internet baglatan kim. İşinize geldiği gibi konuşmayın.
@ülkücüalperen pkk mı? pkk ha? osloda kim görüştü? haburda 34 terörste kim özel savcı getirdi?74 askerin katili osman öcalanı 2018 yılında kim televizyona çıkarttı megri megri diye anıran şivan perwer ile karşılıklı kim ağladı? y? yahu bir şey bilmiyorsun konuşuyorsun ayıp ayıp az utanma olur insanda
Oyumu verdim bile piroya ❤️ Gümbür gümbür geliyoruz 😄
Olmayacak duaya amin diyorsunuz geçen seçimde yüzde 22 fark atmıştık size 100 yıllık akp devri geliyor
Bekleyelim görelim 😄
İnşallah çekmedin saçma bişe.
Bnde Erdoğan a attım hayırlı olsun
rte + mhp verdim. secimi kazanmak hdpkk ile gerdeğe girenlere verecek ulkemiz yok
Bence MHP vizyonsuzlaştı artık AKP'ye bağlandı tamamen projeleri yok adamların milliyetçi kesim Zafere geçti çoktan
herkes zaten milliyetci diyor kendine, chpkk bile. alperenler mhp den vazgecmez
Kemal’e verdim
Önüme kim gelirse basacam
Sinan aşkıma basçam birazdan
Dikkat et o sana basmasın
Ayyyhhhh ne güzel olur ya jsksjxksnsn şaka şaka auuuuu🐺
KK'ya
Aynen 😍
KILIÇDAROĞLU
Aynen bende
Kemal dedeme
💡🤘