Dün akşamüstü metroda hayvanın teki tarafından taciz edildim. İşin daha kötü yanı nedir biliyor musunuz? Artık insanlık ölmüş kmse neden yardm etmyor?

Metro da ilkten fark etmedim ama adam tuhaf tuhaf bakıyodu yüzüme eğdim başımı demire yaslanmıştım o yüzden kendimi güvende sanıyodum ama sonra kalçamda elini hissettim hemen çekildim çanta koydum araya cam kenarında bir genç vardı yerini bana versin diye baktım yüzüne fark etti adamın beni rahatsız ettiğini ama karşılığında ne yaptı biliyor musunuz eliyle pantolonunun önüyle oynadı. Ağlamak istedim o an. Yanlış anlamayın neden sesini çıkartmadın diyeceksiniz. Ama bir arkadaşım en son sesini çıkarttığında adam kendisine iftira attığını söyleyerek herkesin içinde ağza alınmayacak hakaretler etti ve kıza saldırdı. Kalabalık ayırdı. Söyler misiniz ne yapamız gerekiyor taciz edilmemek için? Dikkat çekecek şeyler giymiyorum tesettürlüyüm ama yinede durum değişmiyor. Ben 21 yaşındayım ama bunları yapan adamlar 30, 40 yaşında abi diyeceğim adamlar biz daha ne yapalım? Gören yardım edeceğine pislikleşiyor
Dün akşamüstü metroda hayvanın teki tarafından taciz edildim. İşin daha kötü yanı nedir biliyor musunuz? Artık insanlık ölmüş kmse neden yardm etmyor?