Çok ilgisizler, gamsizlar, beni ne konusturuyorlar ne dinliyorlar. Kavga çıkartıp vaktimi alıyorlar. Baska çocukları seviyorlardi. Her şeyime karşılar. Beni ezdiriyorlardi.. umrlarunda değilim... bir de nadiren samimiyetsiz e senin için dünyaları yakarım vs diyorlar 🤣Fitil oluyorum. Onlarin büyük payı var psikolojimin bozulmasinda. Okulumun uzamasında. Aklî sağlığımı kısmen kaybettim onlar yüzünden..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır tabii kinyadman daha iyi bunlara rağmen. Nasıl zorbalık okuldan alma, sebepsiz bağırma çağırma vs mi
Sabrediceksin
Ezmeleri beni, dövmeleri, beni hiç sevmediler, en çokta şiddet ağrıma gidiyor
kinyadman ne demek
Tabii ki yaşaman derken birleşti kelimeler klavye hatası oldu
Senden başka çok kişi var ailesi tarafından ezilen. Ben de ailemle sorumluyum hep kaç yaşına geldim.
Ben bitmişim inan ölümümü dört gözle bekliyorum
Hayır daha gencsin çok... Okuluna vs asıl.. Dayak derken tartaklama falan mı...
Başımı alıp duvardan duvara vurmaları. Ne zaman bir şey desem ağzıma vurmaları
Sen tek değilsin senle aynı durumda daha kötü ya da biraz daha iyi olan kişiler var.
Ben böyle aile ile yaşayamıyorum
Okul vs yok mu
Var ama onların yüzünden hep mutsuzum
Sen neler çekiyorsun ailenden?
Çok ilgisizler, gamsizlar, beni ne konusturuyorlar ne dinliyorlar. Kavga çıkartıp vaktimi alıyorlar. Baska çocukları seviyorlardi. Her şeyime karşılar. Beni ezdiriyorlardi.. umrlarunda değilim... bir de nadiren samimiyetsiz e senin için dünyaları yakarım vs diyorlar 🤣Fitil oluyorum. Onlarin büyük payı var psikolojimin bozulmasinda. Okulumun uzamasında. Aklî sağlığımı kısmen kaybettim onlar yüzünden..
evet