• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Gerçek dost nasıl olur?

kalpsiz29
kalpsiz29 Takip Et
Xper 2 Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
gerçekten dostum dediğiniz sizi canından çok seven iyi ve kötü günümüzde de sizinle olan arkadaşlarınız varmı yoksa çevreniz hep çıkarcı mi
Gerçek dost nasıl olur?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

, kendim için hiç kavgaya girmedigim halde dostum için çogu kez karakola bile düşmüşümdür, herne durumda olursa olsun ayırt etmeden her derdine koşmusumdur, bi mekanda kızlarla kesişirken bana dikdik baktıgı halde dostum kız bana bakıyo dedigimde sayısız örnekleri vardır, heralde dostum sana bakıyo demişimdir, hiç bir kız açamamıştır aramızı, imrenirlerdi aramızdaki dostluga, hiç satmadım onu, hep kolladım hep korudum, kendi derdimden çok dostumun derdiyle ugraştım, biz dosttuk kimse bulaşamazdı bize mahallede, bi kere rest çekerdik kimse salça olamazdı, bilirlerdi dostum için herşeyi göze alacagımı, kızlar bizi birbirimize düşüremezdi, yani arkamızdan konuşturmaz ne söylenirse haberimiz olacagını bilirlerdi, bi gün dostum aşık oldu, yapma dedim, mutsuz olacaksın saglıklı düşünemiyosun, kimler geldi geçti buda geçer, evlilik oyun degil dönüşü yok bizim için , evlendikten sonra görüşemem senle mutsuz olacaksın, böyle böyle bi durumvar hala evlenmek istiyomusun dedim, sen benim mutlu olmamı istemiyosun yanlız kalmaktan korkuyosun dedi, eyvallah böyle düşünüyorsan söylenecek çok şey yok dedim, ama beni sakın arama haklı çıktın diye mutsuzum diye, acımam çok kötü kırarım dedim, öyle birşey olmayacak dedi, evlendikten sonra sadece 2 hafta geçti, aradı dert yanmaya mızırdanmaya çalıştı, ne umdum ne buldum dedi, çok mutsuzum sen haklıymışsın çıkamıyorum işin içinden dedi, dilimin ucuna geldi ama ona ben demiştim diyemedim, dostumdu benim çünkü, 14 senelik dostum acısıyla tatlısıyla herşeyiyle sımsıkı bi dostluk,onun için bişey yapamamak çok üzüyo beni ama ne yapabilirimki, eşide hasta, ama çok mutsuz biliyorum, o benim dostum hepten öyle kalacak bi kere söz verdik en zor zamanda hiç birşey bizim dostlugumuzu etkilemeyecek diye, ben sözümü hep tuttum, her ne olursa olsun dostum kardeşim o benim,hepte öyle kalacak.

0
    1 Yorumla
    • bambAşka1iyim
      bambAşka1iyim
      +1 yıl

böyle dost lazım bana işte

Yorumla

En İyi Cevaplar

• soledatgo
    soledatgo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl

Dost var veya yok kavramı olamaz . Öncelikle bir insana dost diyebilmen için Vefasını görmüş olman gerekli , zor gününde yanında oldumu onu bilmen gerekli. Bir ekmeği seninle paylaştımı bu önemli . Hatalarına kör olmalı kulağına fısıldamalı dost dediğin . Dost el içinde över yalnızken söver. Benim dostum bir tane idi bunların hepsini gördüm onda . Ama bir baktım ki oda gitti Sebeb ? Sebebide yüzündeki sivilcesini eleştirdim sakallarının biçimini eleştirdim diye . O bana değil eleştirmek , gelmişime geçmişime sövse gram gururuma dokunmazdı . Dost bulunmaz yaratılır .

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet var.En kötü zamanlarımda onun omzunda ağladım.Kimsenin ama hiçkimsenin bilmediği sırlarımı verdim.Oda öyle.Yeri geldi beni bazı konularda uyardı.Bunu üzülmemem için yaptı.Bende aynı şekilde.

Hep yanındaydım.Kötü günlerinde hep yanında oldum.Onunla birlikte ağladım.Onun sorunlarına çözüm bulmak için hep uğraştım.Buldumda.Onun mutlu olması için her şeyi yaptım.Oda aynı şekilde.Çok sinirlendiğimde,ona istemeyerekte olsa kırıcı sözler söylediğimde bile bana kızmadı.Yine yanımda oldu.Sustu.Onunla eğlendiğim kadar kimseyle eğlenmedim.Haftada en az 2 kez mutlaka buluşuruz (Okul dışında)

Beni hiç değiştirmeye çalışmadı.Beni hep olduğum gibi kabullendi.Ben biraz kırıcı biriyim.Onu çok kırdım zamanında.Bana hiç bu yüzden küsmedi.Sinirimin geçmesini bekledi.Dostluğumuz çok sağlam.İnşallah hiç hayatımdan çıkmaz.

1
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

çok güzel Allah bozmasın dost Lugunuzu daim eylesin

Yorumla
  • SEZİNS32
    SEZİNS32 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl

Bu konuda çok şansızım maalesef:(değer verdiğim zaman sanırım kendimi kaybediyorum.öyle abartıyorum ki durumu karşımdaki insan kendini kral ya kraliçe zannedip havalara giriyor.sonra ben kendimi geri çekip uzaklaşmaya başladıkça da bu sefer de onların gözünde ben değerli konumuna geçiyorum.ben değer verince onlar yok onlar değer verdikleri zaman ben yokum!bu hep böyle oldu benim hayatımda.Dost aramıyorum artık.Herkesle konuşuyorum ama mesafemi koruyarak.Mecburen.!Bundan sonra kimse kral ya da kraliçe değil artık benim için.o devir kapandı.!

0
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

evet doğrusun bir insana çok değer veriyorsun sen değersiz oluyorsun geçen gece arkadaşları aramasam onlar beni hiç aramıyor gerçek dost Allah cc dir ve Allah cc sevdikleri dir

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

20

Cevap

• babyjane
    babyjane Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Benim başarımı kıskanmayıp övünüyosa herkese işte o kişi gerçek dostur.Ama insan yapısı gereği nankör kıskançtır öyle birinin olduğuna sanmıyorum ne yazıkki.Ama ben bi arkadaşıma karşı öyleyim mutuluğu mutluluğum başarısı başarımdır umarım oda benim için öyle düşünüyordur.

1
    2 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

aslında tek taraflı olunca insanin canı sıkılıyor hep bir şeyler veren sen oluyorsun

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

resim çok güzel kaç aylık

Yorumla
  • ricky54321
    ricky54321 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 50%
    +1 yıl

Küssede konuşan, zor anda yıldırım misali yanınızda biten, ağladığınızda üzülen güldüğünüzde üzgün olsa bile belli etmeyen, hurdalığın içerisindeki paslı tenekelerin arasında ki platin misali insandır. Can dostum var ve en son onun değerli fikrini alırım.

0
    0 Yorumla
  • derocan
    derocan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

benim çocukluğumdan beri tek bi dostum oldu çok şükür dostluktan öte kardeş gibiyiz artık onu çok seviyorum iyi günümdede kötü günümdede hep yanımda olur bi tek onunla konuşunca rahatlarım mutsuz olduğumda benden çok üzülür allah eksik etmesin ömür boyuda bozmasın canım sedam seni çok seviyorummmm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gerçekten dostu bulmak hiç de kolay değil. Bir arkadaşım vardı lisede tanışmıştık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi yapışık ikiz gibiydik birimiz nereye gitsek diğerimiz oraya gelirdi. Bildiğiniz kardeş gibiydik. Lise bitti herkes evine misali oldu. Kimseye güvenmeyeceksin arkadaş. He bir de doğduğumdan beri birlikte büyüdüğümüz bir arkadaşım var gerçek dost kim diye sorarsan bir an bile tereddüt etmeden o diye cevap verebilirim

0
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

senin var 1tane de olsa benim yok arkadaşım var ama gerçek anlamda yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çok yakın olduklarım var ama hiç bir zaman canımı verecek kadar değerli biri olmadı hatta kısaca tek bir sırrımı bile vermedim birine eğer birine sırrımı veriyorsam o kişi için canımıda veririm demek benim için ama henüz o kadar yakın olduğum biri olmadı belkide gittiğim her yerde kısa süreli kaldığım içindir

0
    4 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

olabilir kısa sürede insan tanıyamaz kısa sürede bazen yıllarca arkadaşını tanıyamıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

haklısın 17 yıllık dostum mu hiç ama hiç tanıyamamışım bi o vardı şimdi kimse yok aslında bazen sırf yine bana ihanet edilecek diye insanlarla yakınlaşmaktan korkar oldum

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

insan iyi niyetli olunca kendi si arkadaşlarına çevresine at gözlüğü takip bakıyor meşur bir söz vardır dostunu tanımak istiyorsan onu kızdır eğer kızgın halde de sana ayni yaklaşıyor sa işte bu gerçek dost

Yorumla
    • damla2E
      damla2E
      +1 yıl

Dostum annesi ni çok seviyor seni De çok seviyor ama seni annesinden kıskanır sa tepkiniz ne olur

Yorumla
  • designmaster
    designmaster Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

genelde hep çıkarcı ama gerçek dost demek benim gözümde seni yalnız bırakmamalı. iyi gününde de kötü gününde de. hep yanında olmalı. hep yanında tutmalı seni. gerçek dost ile sıradan arkadaş farkına varmalı.

0
    0 Yorumla
  • dangeras92
    dangeras92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Dost ölmeye gidiyoruz dediğin zaman " neden" değil " ne zaman" diyendir...

has gerçekten gerçek dost dediğim adam var. Allah a şükür ki gerçek dosta sahibim.

0
    0 Yorumla
  • Negro
    Negro Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Gerçek Dost Kendisine Yakın Olabildiğim Yanında Yüksek Sesle Düşünebildiğim Kişidir.

Not: (Gerçek Aşka Çok Seyrek Rastlanır Ama Gerçek Dostluk Derecesinde Değil.)

0
    0 Yorumla
  • buramakadargeldi
    buramakadargeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Var 1 tane... Herşeyim o benim.. Kardeşten öte her anımda benimle yanımda olmasa bile varlığını hissettiriyo.. Gerçekten bambaşka kelimeler anlatmaya yetmez..

0
    6 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

çok güzel böyle arkadaşlar olması

Yorumla
    • buramakadargeldi
      buramakadargeldi
      +1 yıl

Kesinlikle.. Böyle dostu olanlar şanslı insanlar bence..

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

evet sevgili de dost gibi olmalı bence demi

Yorumla
    • buramakadargeldi
      buramakadargeldi
      +1 yıl

Olmuyo işte...Dost sen mutlu ol diye elinedene geleni yaparken sevgili sadece kendini düşünüyo.. aşk bencilliktir zaten

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

yanlış benim vardı bir tane sevgilim dostum her şeyim ama rabbim ömrünü kısa yazmış

Yorumla
    • buramakadargeldi
      buramakadargeldi
      +1 yıl

Kızlar iyi oluyo zaten orda sorun yok... :D Erkeklerde çok ender...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her davranışınızı bilir, neye sıkıldığınızı ağlamanız zamanın ne zaman olduğunu bilir ailenizle kavga ettiğinizde onun yanına gidersiniz. Sevgiliniz ter ettiğinde salya sümük onda ağlarsınız. Siz üzüldüğünüzde oda ağlayandır gerçek dostlar. Art niyet yoktur saf sevgi olmalıdır.

0
    0 Yorumla
  • foyet
    foyet Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 44%
    +1 yıl

gerçek dost ısmarlama olmaz. şöyle olsun böyle olsun değildir gerçek dost. Onu olduğu gibi kabul edersiniz o da sizi.

0
    0 Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Tabikii var , bu yaşıma kadar 3-4 tane gerçek dostum oldu , dost dediğin iyi gününde değil zor gününde seni arayan gelip gözyaşını silendir ...

0
    0 Yorumla
  • initials
    initials Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Dostum dediğim bir kişi var hayatımda,diğerleri normal arkadaş,çok dosta da ihtiyaç yok bence,az olsun ama öz olsun

0
    15 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

evet benim düşüncem de ayni az ama öz ben kimin dost kimin sahte dost olduğunu anlayamadım

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

bunu zamanla anlarsın bence

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

biz bir kaç arkadaşız ama mola bir birine daha yakın ben geri kalıyorum beni geri de tutuyolar fanatik mısın

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

Kendini öne çıkarmazsan geride kalırsın..Evet koyu fanatiğim ama konuyla alakası yok

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

kendimi öne çıkaracak bir durum yok onlar benden önce de tanıyordu ben sonradan dahil oldum diğer konu ben de gs liyım da haftaya ki maç bizim ins

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

5 Aralık'ta da alacağız,16 Aralık'ta da kanaryayı parçalayacağız Allah'ın izniyle!Sen de kendine daha uygun kafa dengi bi arkadaş bul o zaman

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

parçalarız ikisini de 5 kasım dönüm noktası ama bizim defans açık vermez ins arkadaş yok bende bana kim ne kadar değer verirse bende karsım dakine okadar değer ereceğigm

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

5 Aralık? :) öyle yapman senin için faydalı olur evet,Cris de sakatlandı belki kadroya almayacaktı ama alsa iyi olurdu,tabi düzelirse bence almalı

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

ama insan üzülüyor işte güveneceği bir dostu olmamasina maçlara gidiyormusun ben çok istiyorum gitmeyi nasip olmadı :) hel halılarda bu maç bizim bizim olması lazım da ins

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

Gidemiyorum.İnşallah

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

iyi geceler seni de oynanan futbol korkut dumu 5 aralık daki maç öncesi kaleci de sakat bu sen de ki gs sevgisi nerden gelmekte benim gibi sende ıst uzak sin sanırım :)

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

Küçüklüğümden beri böyleyim ben,kendimi bildim bileli

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

:) herkesin hayatında takım seçerken bir sey sebep olmuştur senin ki

Yorumla
    • initials
      initials
      +1 yıl

Babamın beni yönlendirmesinden de öte renklerini çok sevmem

Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

:) güzel benimde çok küçükken izlediğim bir gs maçı

Yorumla
  • Dilinikullan
    Dilinikullan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

Kötü günde belli olur dost her zaman diğer zaman gerçek dost olup olmadığını anlayamazsın.

0
    0 Yorumla
  • tatlimsilimon
    tatlimsilimon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Zamanla eleniyorlar :) ama yine de var az da olsa benim sorunlarıma benden çok üzülen insanlar :))

0
    0 Yorumla
  • anastaciacasta
    anastaciacasta Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

tabiki de var çıkarcı insan kendiini belli ediyo merak etme

0
    0 Yorumla
  • Minnakedi
    Minnakedi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Benim bi tane dostum var, diğerleri sadece arkadaşım.. Zaten insanın kırk tane dostu değil bir tane dostu olmalı..

0
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

evet arkadaş dost 1 tane olur ama ben gerçek dost tam anlamı ile bulamadım daha

Yorumla
  • kaptanmühendis
    kaptanmühendis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Dost yok ask yok bunların hepsı yalan cıkar bu devırde herseyden onemlı :(

1
    0 Yorumla
  • Chinaski35
    Chinaski35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Gerçek bir dost seni arkadan değil, önden vurur. Bunu unutma.

1
    0 Yorumla
  • renkly
    renkly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

sadece 1 tane ole gercek dostum var..gerısı cıkarcı dost gozukup arkadan ıs cevıren cok...ınsanın cok arkadı olur ama gercek dost 1 tane olur..

0
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

evet ama gerçek dost Allah cc ve sevdiği kullari dir

Yorumla
  • localhost
    localhost Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

gerçek dost dügünümde halay çeken degil cenazem oldugunda benimle aglayandır bence

0
    0 Yorumla
  • sebastiyanalonso
    sebastiyanalonso Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

gerçek dost nasıl olur biliyormusun insanın öz be öz kendisi gibi olur kendi nasılsın aynen öyle.

1
    0 Yorumla
  • Elaa35
    Elaa35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

2 tane dostum var ve her zaman yanımdadırlar. Diğerleri hikaye...

0
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

çok iyi

Yorumla
  • kızprensi
    kızprensi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

gercek dos zor bulunur arkadas 3 cesıt dost vardır 1 cebıne bakan 2 namusuna bakan 3 gercek dost ve oda zor bulunuur

0
    0 Yorumla
  • kültigin
    kültigin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

yalnızlık benim en iyi dostum ama şuana kadar bi hayrını göremedim:)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bi kac tane var zor zamanimda yanimda olan, arkami kollayan dostum, ama 4 tane dostum varsa 10 tane cikarci ve arkamdan is ceviren kolpa dostlar var tabii.

0
    0 Yorumla
  • defne-555
    defne-555 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

insan seçme konusunda o kadar başarısızım ki...

1
    0 Yorumla
  • lelylely
    lelylely Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Hiç yok hepsi çıkarcı

1
    0 Yorumla
  • sx7paAm
    sx7paAm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Var sanırdım ama yokmuş..

1
    0 Yorumla
  • Teddd
    Teddd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Hatalarını yüzüne söyleyendir.

1
    0 Yorumla
  • TheDeniz
    TheDeniz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bana göre en iyi dost Allah'dır.

1
    1 Yorumla
    • kalpsiz29
      kalpsiz29
      +1 yıl

evet gerçek dost arıyorsan Allahcc ve sevdikleri dir evliya kullari bizler nefsi terbiye edemeyen insanlarız biz den gerçek dost anacak nefsi terbiye ettiğmız de olur

Yorumla
  • alfacrazy
    alfacrazy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sizlere ömür bu yaz kaybettim :(

0
    0 Yorumla
  • Kapanış
    Kapanış Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Koyunca hoplar..

0
    0 Yorumla
  • bloodstone
    bloodstone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

az ama öz olur...

0
    0 Yorumla
  • ekremdavut
    ekremdavut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Hepsi çıkarcı :D

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Gerçek dost nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gerçek dost nasıl olur? 25 cevap verildi
Gerçek dost nasıl olmalı? 6 cevap verildi
Gerçek arkadaş nasıl olmalı? 4 cevap verildi
Gerçek dost nasıl anlaşılır? 12 cevap verildi
Gerçek dost nasıl anlaşılır? 28 cevap verildi
Gerçek dost nasıl anlaşılır? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨