Kendime bile katlanamadığım zamanlarımda bana katlanıyorsa, en kötü anlarımda her zaman yanımda olduğunu bir şekilde hissettiriyorsa ve daha ben anlatmadan ses tonumdan dahi bir şeyimin olduğunu anlıyorsa tamamdır benim için. Böyle bir dosta da sahibim, kendimi bildim bileli hayatımda olan ve yeri çok çok ayrı olan...
Herkes kötü gün yazmiş bence iyi gündede anlaşılır attim sen bir şey başarirsin elde edersin seninlen mutluluğunu paylaşir sevinir eder. Kötü gündede ayni şekilde seni dinler yaninda olur mutlu etmek icin belkide büyük şeyler yapamaz ama güldürür eder.
yanlısına yanlıs der... sen kızacaksın dıye lafı egıp bukmez... mesela evlısıdır gel kacamak yapalım dedıgınde... abi sen evlısın sana yakıstıramam ben yengemı aldatma demelıdır... gel orti alemlere akalım dıyen dostun degıldır
Gerçek dost iyi ve kötü gününde de yanındadır. Özellikle kötü günde kendisini daha çok belli eder. Ayrıca söylediğini sağa sola anlatmıyor ve sır tutuyorsa. Hatalarımızda bizi yadırgamıyor yardım etmeye çalışıyorsa.
Yaralı parmağa sorgusuz sualsiz işiyorsa 21 yıllık birikimimle tamamdır diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Paran varsa "gerçek dostlar" küp şekere üşüşen karınca misali yanına üşüşürler diğer türlü bu devirde gerçek dost kalmadı, hepsi menfaatçi olmuş artık para için kırk takla atan zalımlar