Onca emek verdim bugün itibariyle açığa alındım ben bunu nasıl anlatacam aileme hangi yüzle dönecem İstanbul'a çok doluyum çok kötüyüm ne yapıcam?

4 yıllık hemşirelik bitirdim bu ilçeye atandım hastanede hiç yapmadığım görevle ilgili bişeyle suçlandım ama hiç suçum yoktu zaten o bölüme ben bile bakmıyorum burada 27 Yaşında ilk görev yeri olan çok tatlı bir Kaymakam Hanım vardı ilçe sağlık müdürü vasıtasıyla müdür ile beraber Makamında görüştüm ve beni haklı buldu görevle ilgili suç olduğu için cumhuriyet savcılığı kaymakam Hanım'dan soruşturma izni istediğine soruşturma izni vermedi savcılığa. Kaymakam hanım izin vermediği için savcı soruşturma açamadı. Vali'nin kulağına gitmiş ile duyulmuş bugün beni açığa aldı aynı kaymakam hanım doğrudan açığa alındım şu an ne yapacağımı bilmiyorum sadece iki satır yazı sağlık Müdürü'nün imzası ve Kaymakam Hanım'ın Olur ibaresi ve imzası hepsi bu. Benim ailem klasik anadolu ailesi onlara nasıl anlatırım? Nasıl dönerim Yanlarına geri şimdi? Soruşturma süreside belli değil. Cezada belli değil. Yine Sayın kaymakam ile Görüşmek istedim sağlık müdürüne ulaştım bişekilde yardımcı oldu özel kalemini aradık kız yurtdışına gitmiş buraya hemen 30-35 km uzaklıktaki ilçenin Kaymakamı olan nişanlısı bakıyormuş şu an vekaleten bu ilçeye benim görevden alınmamı imzalayıp gitmiş. Ben hiç bişey yapmadım şehit kızıyım zor okudum ve suçsuz yere benim başım yanacak beni geçtim aileme nasıl anlatırım ben bunu? Ne yapacam ben? Nasıl dönecem Yanlarına? Off
Onca emek verdim bugün itibariyle açığa alındım ben bunu nasıl anlatacam aileme hangi yüzle dönecem İstanbul'a çok doluyum çok kötüyüm ne yapıcam?