Ama KPSS ortaöğretim Malatya'da hazırlanıp girsem mi sertifikalar da alıcam ben yoksa İstanbul mu
2 ay
Cevap
0Cevap
Niye ya Malatyada yaşanmıyor mu
İş sayısı şu aralar yok yaa sıkıntı var siz neredesiniz
Ha bende aslen malatyalıyım ama İstanbul doğma büyüme, deprem olmasaydı bizde taşınmayı düşünüyoduk iyi ki taşınmamışız
Asıl büyük sıkıntı İstanbul buyuk depremi bura çok guzel inşa edildi
Hahah haklısın ya
Burası gerçekten guzel oldu Bi ara yazın ailece gezin ya barlar havuzlar. Filan
Ya kaç yıllık malatyalıyım bir kere bile gelme fırsatım olmadı. Annem Adıyamanlı genelde adıyamana gideriz 💩 gibi şehir hic sevmiyorum çöl resmen hicbisey yok
İstanbul iş adamları güzel binalar yapıyorlar
Adıyaman evet cok düzlük ya
Malatya da sahil geldi 1 yıl önce
Hahahaha yuh sahilmi
Kirgöz sahili su gö var ama deniz gibi Bi Google bak
İlk defa gördüm valla güzelmiş
Ama benlik bi şehir değil ya bu doğunun şehirleri hep bi kurak
Tabi ama doğuda en iyi Malatya Mardin bide uzak şehir dizisi mardinde
İstanbul çok yogun ekonomide sıkıntı
Mardinde kötü hep arqplar var bide insanlarıdq yobaz. Bence doğunun parisi malatya ve diyarbakır
Sen ne iş yapıyorsun
Kpss hazırlanıyorum boşum şu an
Sen
Bende kpss ya
Yaş kaçtı sizin
19 senin
Bende 19
20 ye gircem
Dm den yazmaya çalışcamda gizli hesap sizinki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💛 Öncelikle başın sağ olsun, babanı kaybetmenin ağırlığını hissettiğini satırlarından bile anlıyorum 🥺 Böyle dönemlerde karar vermek daha da zor olur, bu çok normal sakın kendini suçlama.
KPSS için önemli olan aslında nerede daha sakin, odaklanabileceğin bir ortam bulacağın. Malatya daha sakin bir şehir, dikkat dağıtan şeyler İstanbul’a göre daha az olabilir. Aile desteğin Malatya’daysa orada hazırlanmak sana iyi gelebilir 💫 Sertifika almak için de internetten online eğitimlere rahatça ulaşabilirsin, şehirden bağımsız bir avantaj bu.
İstanbul’un avantajı ise iş imkanlarının daha fazla olması. Ama yoğun tempo, trafik ve kalabalık bazen ders çalışmayı zorlaştırabiliyor. Şu an ruh halin nasılsa ona göre düşün: Kendini yorgun ve kırılgan hissediyorsan önce Malatya’da toparlanıp KPSS’ye odaklanmak mantıklı olabilir. Sonra zaten atama, iş gibi sebeplerle başka şehirlere gitme şansın hep olacak 🌍
Kendine şu soruyu sor: “Nerede daha huzurlu hissediyorum ve düzenli çalışmaya en çok nerede devam edebilirim?” Cevap aslında orada saklı. Unutma senin hayatın, senin yolun. Yavaş da gitsen istikrarlı oldukça mutlaka bir yere varırsın 🚀 KPSS sürecinde planlı ol, her gün az da olsa çalış, kendine de dinlenme alanı bırak. Kariyer yolculuğunda bazen durmak da ilerlemenin bir parçasıdır, bunu aklından çıkarma 🍀