Cin, Şeytan, Büyü, Nazar, Beddua (Diğer adıyla kötü dua) bunlardan korunmak için ne yapılmalı kendimizi nasıl koruruz bu gibi varlık ve düşüncelerden?

Son zamanlarda cinlerle ilgili çok soru gördüm hepsinin altına tek tek yorum yazılmıyor bildiklerimi paylaşmak istedim konuya yeterince vakıfım yani biliyorum. Şimdi cinler insanlar gibi sorumlu varlıklardır ateşten yaratılmıştır dumansız ateş biz buna saft enerji diyoruz insan şuanda aurası yani etrafındaki manyetik alanın bir frekansı var tabi cinlerinde bir frekansı var eğer bu iksi uyuşursa musallat olabilir. Nasıl uyuşur eğer siz çok fazla ismini alırsanız onlarla rezonansa girersiniz ve musallat olması içten bile değildir o zaman. Bu yüzden büyükler ağzına alma der. Her canlını etrafını çeviren bir aura vardır manyetik alan bu hareketli canlılarda daha yüksek titreşime sahiptr.Örneğin köpek korktuğunuzda saldırır sizin auranız kırmızı renge bürünür köpeğin aurası bunu algılar siz uzaktada olsanız algılar ve saldırır. Cin insana yanaşa bilmesi için auranızın çökmesi lazım yani zayıflamsı bu aura sizi negatif enerjilere karşı korur. Tabi herkes aynı şartda değil bazı kişilerin aurası zayıftır onlara hastalıkta cinde şeytanda daha çabuk yaklaşır vesvesesini verir aurası düşük olan insanlar çok kolay telkine gelir sen ona bugün güzel olmamışsın de 1hafta evine kapanır negatifi hemen alır yani. Negatif her düşünce auraya zarar veriri pozitif herşey auranızı iyileştirir koruma alanınızı genişletir. Aurası güçlü olana cin yaklaşamaz yanar şeytan vesvese için gelir koruma alanı onun söylediklerini ona gönderir insan size kötülük yapacksa veya negatif yapıyorsa büyü nazar gibi bunlardan sizi korur negatifleri kendine döner bu yüzden atalarımız demişki bir insanın zikri neyse fikride odur yani negatif düşünürsen bu varlıklarada şeytanada kötü insanların gözünede gelme riskin yüksek. Şimdi bunlardan korunma yolları aura güçlendirmek enerji alanınızı genişletip kötü düşünceler vesvese ve cinden korunmaktır amacımız. Bunu biz islami olarak dua zikir namazla yaparız. Hintler çinliler meditasyon yaparak yapar kimisi yogayla hepsi bizi korumak içindir auramızı genişletir ve korur.
Güncellemeler
+1 yıl
. Bunların hepsinin kudreti allahtır bunu unutmamak lazım dua ile nas, felak özellikle ayetel kursi ile korunabilir çok tesirlidir bunlar. Unutmayın cinler biz dendaha güçlü değil Allah insan oğlu için halifem diyor ve biz onlardan güçlüyüz sadece görünmedikleri için korkuyoruz ama siz dua meditasyon yaparsanız dini inancınız neyse bir ritüel yaparsanız auranız genişler yanınıza yaklaşamaz yaklaşırsa okuyup auranıza geçirdiğiniz o dualara onu yakar.
Güncellemeler
+1 yıl
. Negatif insanların yanında bacak bacak üstüne atın veya işaret ve orta parmağınızı kilit yapın bu dışarıdan gelen negatifi kitler aura genişler. Olabildiğinci negatiften uzak durmaya çalışın negatif negatifi çeker pozitif pozitifi çeker unutmayın. Biraz uzun oldu ama sizinde takdir edeceğiniz gibi bir çıkarım yok bildiklerimi paylaşıyorm ben faydalanıyorum öğrendim sizden uygulayın bilin bunları negatif insalar auranızı çökeltiğini bilin mesela negatif bir insan yaınıza gelir hemen esnersiniz
Cin, Şeytan, Büyü, Nazar, Beddua (Diğer adıyla kötü dua) bunlardan korunmak için ne yapılmalı kendimizi nasıl koruruz bu gibi varlık ve düşüncelerden?