Ped alirmisiniz alisveriste istese bir hanim arkadas, sevgili ya da akrabaniz. yoksa onu almam mi dersiniz.
Bana normal geliyor. alinmasini tuhaf karsilamiyorum
Bana normal geliyor. alinmasini tuhaf karsilamiyorum
Ya soruyu görüncee çok güldümmm çünküü yakın zamanda başıma geldi bu olay :) Eşimle adalara gittik günüm olmadığı halde erkenden regl oldum kalktığımızda yatağa bile geçmişti eşimde öyle utanan ve ağır bir tiptir ben utana sıkıla söyledim markete gidio aldı geldi birde marketten fotoğraf atıyor hangisi diye :) tek o gözükmesin diye bir iki torba ıvır zıvır almış kıyamam haahah
:) guzel bir ani gulumsetti
Normal şartlarda bir erkeğin almasını saçma bulabilirim. Ama Kadın sakatsa hastaysa veya bir davette tuvalette mahsur kaldıysa Daha kadının rica etmesine kalmadan gidip kendisi almalı, kadına banane almam dememeli daha çok yardımcı olmalı. Bu benim görüşüm tabi ki.
Ben de bu tur seyleri asmamiz gerektigini dusunuyorum.
Alınmaması taraftarı değilim, ama durduk yere hiç bir işin yokken, kendi işini ona verir gibi git bana şu marka ped al demek saçma geliyor.
şahsen ben alırım. bunda ayıp yok, utanılacak bişey yok? gayette kadınsal bir ihtiyaçtır. öküzlüğün anlamı yok bence. p*rno izleyen biri kalkıpta millete ayıp ayağı yapmasın. şimdi. ayıp denen bişey yok utanılacakta bişey yok. eğer bunlar olsaydı cinsel ilişki diye bişeyde olmazdı. mal mal yorumlar görüyorum. bu kadarda bir insan dar görüşlü, boş muhabbet, olamaz yani.
alırım tabiki neden almayayım. Ama kadının prezervatif almasını normal karşılayamam :))
Esinse alirsin kimden cekineceksin eczacidan mi. dogum kontrol hapi alinca da utanalim o zaman
Konu cinsellik olunca cok bicaksirti yorum yapmasi. neyse orayi atliyorum :) kisisel bir alan olunca iyi oluyor mesela kadinin guzellesme asamalarini erkegin gormemesi gibi. kas alirken vs. ama bu ortak bir alan
dalga geçmeyi biliyorlar ya ana vatan kan ağlıyor hahaha diye alır almalı bence hem bunda utanılacak ne var sanki her kadın ve erkek sağlıklı bir kadının ayda bir kez bu durumu yaşadığını bilmiyor...
Ben zor durumdaysam alması lazım. Biraz düşünceli olsun. Odun olmasın.
Bencede normal, kendisinin kullanamayacağı çok açık zaten :))
Alır ne olacak. Kendi için kullanmayacağı bariz belli zaten.
Ben bile alırken utanıyorum reyonun onundeyken bakiyolar bazı erkekler hey Allahım 😄
alabilir ne var bunda bende mesela babama tıraş makinesi almıştım
Bir ara markette çalışıyordum çoğunluk alıyordu bunda utanılacak birşey yok
Alır erkeklerde utanma mı var
Annesine yetiskin bezi almasi kadar dogal. getci o uzucu bir durum
Ped almakta bir şey yok alabilirler
almaya cekinende var alanda var
Ben almıyorum esim alıyor
Alır tabi anormal bişiy değil.
a bilmiomuydun onlarda adet oluyor?
Alanlar var
Babam almıyor.
Benim de almaz, abim alir telefin acar hangisini istiyosun diye
Alırlar
alır.
Benim eşim alıyor
almazlar
Ben karım için alırım sonuçta sağlık ürünü ne olacak ayıbı olmaz bunun.
mecbur kalmistim bir keresinde, saskin gozler esliginde markette sira bekledim, kasiyerin anlamli ve tacizci bakisina maruz kaldim, hayatimda bir yaradir,
Elalem dedikleri topluluk bu ped olsun prezervatif olsun vsvs. Bunları çok anormal gibi gösterdikleri ve milletin bilinçaltına böyle işledikleri için bir kısmı almaktan utanır. Utanılacak bir yanı yoktur. Gidin alın verin ekonomiye can verin.
Çok aldım. Özellikle sırf onu almaya gitmişliğim bile vardır. Malum kız zaten çileden çıkmış daha da kızdırmamak lazım. İstediyse yapacaksın bir şeyi :P
Prezervatifi alan pedi de haydi haydi alır sanırım :)
neden almasın bu çok doğal , prezarvatif ya da ped almak bunlar hiç utanılacak şeyler değil sağlık söz konusu
bizim burdaki market Ali abi kutu kutu alıyor. satmak için galiba
Ben kendi boxerimi anneme aldiriyorum pedi hayatta almam
Neden sorun olsunki ben gider alırım hatta hatunlarda eczaneden kondom istiyor
Yani.
aliriz. hatta tam anlamadiysam fotosunu cekip yollarim. cunku cok cesidi var :)
kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşım istemişti utana utana almıştım tezgahdarda bayan olunca :/
Botlarımın içine koymak için almıştım kasiyer kıza rezil oldum ama ne yapim :)
Meslegi asker olanlar aliyor genelde
Kardesim de oyle
aldım bile malesef. hemde markete girdim bir ton sıra bekledim o elimde milletin içinde aldım çıktım. ve 2-3 kez
yok ben öyle birşey görmedim duymaadım bu sitede yazılan çogu şeyi görmedim aslında
ne var ki bunda ya niye almayalım ihtiyaç değil mi sonuçta
Alırım niye almayım alınca ne oluyor arkadaş bilinmedik bişeymi bu almayan insanlar saçma bence :D
alırım ne var sonuçta ihtiyac olan bişe kadınların doğal yani
Aldığım kisi kendime almadigimi bilir o yuzden alirim he kendime aldigimi dusunuyosada Allah akil versin
Alırım ne olacak kendime almadığımı kasiyer dahil herkes biliyor sonuçta
Arkadas ya da akraba olmazda eşim isterse belki olabilir
Neresi Tuhafki Zaten İnsan İhtiyaçları , Ped Almadığın Zaman Eşin Akraban Adet Görmüyormu? Görüyor Alınca Ne Olacakmış ? :D
Delikanlı adam böyle abuk sabuk şeyleri gidip almaz.
Abuk sabuk şey mi?
aldığım kişi eşimse alırım neden almayayım... diğer türlü almam herhalde
Ne var alınır acayip olacak bir durum gibi gelmedi bana.
mide bulandırmakta üstünüze yok * bizene pedinizden len :)
bir tanıdık falan görse alırken ne deriz rezillik
alırım kasada o karışıklıkla ama sade tek ped almaya gitmem yani
ben almam sevgilim isterse sonunda meyvesini vericekse belki :D
Alır nolcak yani elimemi yapışır zaten zihniyeti fesat olan sırıtmaya gülmeye başlar :)
Askerde alıyodum botun içine koymak için mecburiyet :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar