Arap Halkını küçük görenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aynı ülkede yaşadığımız halde milliyetçi olmayı ırklara düşman olmak sanan geri kafalı o zihniyete sesleniyorum. Arap düşmanlığınız ezikliğinizden geliyor. Evet Araplar İslam dinine girmeden önce orta asyada kafir putperest atalarımızı rezil etti ve onları vergiye bağladı köle muamelesi yaptı aşağıladı. İslam öncesi Türk tarihini küçümsemiyorum ama şu gerçektir ki Selçuklu Osmanlı dışında bir tane bile gerçek anlamda Türk medeniyeti yoktur. Attila Cengiz han Mete han Göktürkler ve bunun gibi diğerleri İslam dininden önce kaç tane devlet kurulmuşsa ömürleri 40 50 sene sürmemiş ve tek yaptıkları vergi almak yağmalamak tecavüz etmek yakıp yok etmek. İslam öncesi kaç tane eserimiz var diye soracak olsam bir kafir göktürk anıtları birde çinlileşmiş putperest uygur buda heykellerini

gösterebiliriz. Küçümsemiyorum ama bunlar Müslümanın övünüleceği şeyler değil. Peki siyah sandığımız Araplar öyle mi anadolunun ilk kavmi Hititler Asurlar Babiller Akadlar Elamlar Sümerler devletleri ve bunların binlerce yıldır hala çözülememiş eserleri o kadar çok şey anlatıyorki. Mardindeki Süryaniler Hataydaki Adıyamandaki Batmandaki Muştaki Diyarbakırdaki Araplar asırlar öncesinden günümüzde hala varlıklarını bu yerli kültürle koruyor.

Peygamberimizi ırkı Arap olduğu
Arap ya da Türk farketmez
Arapları sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Peygamberimizin ırkı Arap olduğu için bir zamanlar onu Türkçülük yapacağım diye küçük görmeye çalışan densizler günümüzde yalan hadis uydurdular haşa ben Arabım ama Araplar benden değil diye. Böyle bir hadis yok olamazda Peygamberimiz aslını inkar eden soysuzdur demiştir. Arabın aceme acemin Araba üstünlüğü yok demiştir. Bugün sanatçı diye çıkan soytarıların şarkılarının yüzde 90 ı Arapçadır ve zamanında dili Türkçeleştirmeye kalkanlar rezil oldu dildeki kelimelerin çoğu Arapçadır.
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiyedeki pratik yemeklere tatlılara bakıyorum köken olarak bunların çoğu Ortadoğu kültürüne ait. Baklava Halep tatlısı çıktı. Lahmacun (Lahm et-li Acun ekmek) konyanın etli ekmeği gibi. Karadenizin saçma sapan hamsi yemekleri dışında maraş dondurması dışında ne kadar ünlü yemeğimiz varsa hep güney illerinden geliyor. Mantının orjinalı şişberek ya da şişbörek denilen hatay muftağından çıktı. Bir kaç kro bir Milleti küçümseyecek diye neler öğrendik :D