Görmemişin bir güzel kızı olmuş. Tutmuş kimseye öptürmemiş durumundan çıkmak için ne yapmalıyım?

Öptürmemiş derken kızını.
Neyse az çok tanıyanlar vs bilirler bir kızım olduğunu. Gözümde dünya güzeli tabiki. Neyse yolda görüp çevirip sevmek isteyenler öpmek isteyenler oluyor. Hatta yolda çevirmeye gerek kalmadan tanıyanlar da öpmek sevmek istiyorlar ancak ben ne öpmelerini ne sevmelerini istemiyorum.
Hayır efendim kıskanmak falan da değil bu, rahatsız olmak bilakis. Sevmeleri bir nebze tamam ama severke elini kolunu bir yerlerini öpmeleri çok rahatsız edici. Bazen tanımadığım kişiler öpmeye kalkınca ruh halime göre terslediğim veya uyardığım oluyor ama bunu her zaman da yapamıyorum. Çoğunlukla hadi kırmıyım insanları diyorum. Ama bu sefer de ben paranoyak şekilde kızın elini öptüyseler hemen ellerini, yüzünü öptüyseler de yüzünü yıkamaya koşuyorum. Ödüm kopuyor Gökçe onların öptüğü elini ağzına götürecek diye. Resmen deli oluyorum böyle yapanlara.
Bmyle kişileri kırmadan falan uyarmak için bir yöntem bir bahane şeyedin bana yahu. Hayır hasta doktor yasakladı diycem en sonunda o olucak :D
Görmemişin bir güzel kızı olmuş. Tutmuş kimseye öptürmemiş durumundan çıkmak için ne yapmalıyım?