Güncellemeler
+1 yıl
Reel veya burası fark etmiyor hangi kıza sorsam daha önce sevgilisi olmuş. Sevgili olunca kimse arkadaş gibi temas etmeden takılmıyor sonuçta o yüzden bana ters sevgilisi olmuş kızlar
Ben geç farkına varmışım kusura bakmayın hangi kıza sorsam hemen hemen herşeyi yaşamışlar erkeklerle. El ele tutuşma öpüşme daha basit kalıyor bunun daha ilerisi de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de senin gibiyim ama belki de benim doğrum yanlıştır. Artık şans vercem gelene gidene çünkü ben kendimi koruyorum ama asla evleneceğim kişi öyle olmayacak
Ne alaka niye öyle olmasın manitası olmamış adam çok var
Sanmam yok ben mal gibi afedersin bilmiyorum ya önceden neyse de üniversiteye geçtim unide de teklif geliyor hayır diyorum ya da başımı eğiyorum çoğu cesaret edemiyor yanıma gelmeye belki de benim doğrum yanlıştır bilmiyorum böyle diyorum ama ben yine yapamam muhtemelen bana da 10 kişiyle sevgili olmuş biri denk gelecek
Sevgilisi olmamış erkek çok var
Tek tük de olsa var ama geneli çirkin oluyor. Tercih edilmediklerinden öyle kalan fazla
Öyle ya güzel kızlar hepden bozuk zaten güzel olup da namuslu aramıyorum zaten
Zor aga bulsam bende evlencem djdj
Sanırım yok o yüzden bulamıyoruz
İllaki sen varda bunu düşünen karşı cinste vardır
Kızlar erkeğin geçmişine bakmıyor ki
İllaki bakan vardır aga
Bakmalı zaten bence
21 yaşındayım sevgilim oldu ama bir erkeği yanağından dahi öpmedim şimdiki aklım olsa daha rahat yaşardım bir şeyleri
Kızlar namuslu olmak zorunda
Allaha inanıyorsan zorundasin
Ben de Allah inancımdan hep doğru durdum ama insalara birde baktımki hiç benim gibilerin kiymeti yok
yok mu? erkekler kafayı yiyor düzgün kız bulamiyoruz diye. İstediğin erkeğe sor %99 namuslu kız arıyor
Bazı rahat genişler var tabi onlara erkek deme namuslu kız aramayan tayfalar
Sen yaşadınmı bunları?
Yaşıycam kanka bulamıyorsam düzgün kız yoksa bende kalmam bundan sonra düzgün olarak
Ben 26 yaşındayım bunların hiçbirini yaşamadım
14 15 yaşında yaşıyor çoğu kız sen birde 26 yaşındasın inandırıcı değil
Neden yalan söyleyeyim ki bu konuda yani elime ne gececek
Bu konu yalan söylemek için çok müsait bir konu
Zaten çoğu kız dürüst değil bu konuda
Ben o kızlardan değilim zaten seni inandırmak gibi bir amacım da yok
Ben kendi mi biliyorum o bana yeter
Karşına çıkacak insana inandırman lazım kendini.
Tamam da buradan aramanın luzmu nedir
Sadece buradan değil reelden de bulamıyorum
Vardır bende dahil böyle kızlara Allah hayırlı erkek nasip eylesin. Karşılığını alalım inşallah
Senin eline kız eli değmediyse istemek hakkın ama herşeyi yapıp kızlar erkeğin geçmişine bakmaz diyip el değmemiş kız istemeye hakkın yok
@ibrahimfurkan34 evet doğru. O yüzden diyorum herkes yaptığının karşılığını alır inşallah
İnşallah
Ben daha fazla bulamazsam bozulcam kararliyim yetti canıma artık bir insana 1 defa bile istediği kriterde düzgün kız çıkmaz mı allah aşkına
Kriterlerin ne acaba?
Aga sen kız bulmak içinmi trmiz kaldın yoksa sen Allah içinmi temix kaldın bulamıcan diye dininin sorumluluklarından niye vazgeçiyosun
Ben düzgün kız yok diye hiçbi zaman nirşeyler yaşamak bozmak sapıtmak aklıma gelmedi demekki sen sırf o temiz olsun diye temiz kalmışsın
@ibrahimfurkan34 👏👏👏
@kapalıveminnos kusura bakmayın sizin görüşünüze atlamış oldum daha yazmam hayırlı geceler herkese Allaha emsnet olun
Kriterlerim bedenine erkek eli değmemiş kız olacak bu ama yok işte böylesi. Dine de önem veriyorum ama kızlar aşırı bozulmuş erkekler bile bu kadar bozuk değil emin ol
Ben böyleyken bana benim gibisi denk gelir mi ne garantisi var?
Daha sevgilisi bile olmamış adamlar var yaşları 25 in üzerinde ama kızlar 13 14 yaşında bekaretini veriyor
Herkes kalbinin ekmeğini yer unutma
Ben şahsen Allah için namusumu koruyorsam erkek bulamamak üzmez beni
Hiç evlenmesemde korurum laf getirtmem kendime ve aileme
Kusura bakma yargılamak gibi olmasın ama sen temiz biri için temiz kalmışsın gibi geldi
Yoksa kız ben bozcam kendimi demen sağlıklı bi düşünce değil
@ibrahimfurkan34 umarım sabrediyorum bakcaz artık ama sabrım tükenmek üzere. Ne kadar orzbu varsa hem burada hem reelde benim çevreme toplanmışlar 1 tane düzgünü denk gelmiyor. Artık güzel kızlardan da vazgeçtim onlar hepten bozuk bari çirkin olsun namuslu olsun kafasındayim çirkin kızlar bile aynıymış
@ibrahimfurkan34 dinle daha çok alakası var ama haliyle temiz bir kız yoksa bende erkek olarak temiz kalırsam bu eziklik olur o kız haliyle temiz değilse ben niye temiz oluyum zaten kalmamış temiz kız kanka kalanlar da şişman ve çirkin.
Sen bana bakma dostum ben bozulurum çok büyük ihtimal. Zoruma giden şeyler var kizlarla ilgili çünkü
Çok yanlış düşüncedesin namuslu olmayı eziklik olarak görmeyi bırakmadıkça işin zor umarım hakkında en hayırlısı olur
@ibrahimfurkan34 aga senin hiç mi zoruna gitmiyor kızlar bile namuslu olmayı takmıyor herşeyi yaşıyor bak en basitinden nude atıyorlar dudaktan dudağa öpüşüyorlar. Ben bir erkek olarak benim yaşamadığım şeyleri kızların rahatca yaşamış olması zoruma gidiyor. Erkeklerin nefsine hakim olması aşırı zorken düzgün erkek çok ama düzgün kız kalmamış. Sana bozul demiyorum ama devir çok kötü düzgün kız bulma konusunda fazla iyimser olma
Çok olumsuz konusuyorsun düzgün kız kalmamış gibi.
Bunun düzgün kız bulup bulmamakla iyimser olmakla alakası yok kızların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor ben kendim günaha girmiyim temiz kalayım öbür tarsfta rahat edeyim derdindeyim isteyen istediğini yapsın neden zoruma gitsin
Kalmamış kalanlar da bozuluyor. Daha 3 ay içinde 4 5 tane hiç manitası olmamış kız ilklerini verdiler bu yıl benim çevremde. Düzgün olan kız çirkin ve şişman olunca düzgün oluyor fırsatını bulan herşeyi yaşıyor kusura bakma güzel kızlarda ben zaten namus aramam ama çirkin kızlar bile düzgün değilmiş
@ibrahimfurkan34 evleneceğin kızı başkası ellemiş öpmüş olsa hoşuna gider mi?
Gitmez dimi benim derdim bu işte benim midem bulanır öyle kızla sevgili bile olmam
Tamam olma ben olurum demiyorumki düzgün kız bulamassam evlenmem sen hayatı kızlardan cinsellikten ibaretmi sanıyosun bu sığ düşünceden bi çık kızlardan daha önemli şeyler var
@ibrahimfurkan34 evlilik kafasında değilim evlenirsem diyorum benim gibi olsun diyorum. Kızları çok ciddiye alsam her halti yerdim bu yaşa kadar ki 21 22 oldu yaşım manita bile yapmadım
Üni okuyorum ortam çok bozuk millet manitası ile gözümün önünde sevişiyor
Başka yerde konuşur musunuz rica ediyorum
Kusura bakmayın özür dilerim hayırlı geceler
tamam yazmayız artık iyi günler
@ibrahimfurkan34 tamam sorun değil size de 😊
@ibrahimfurkan34 hayırlı geceler
sen yaşadın mı bunları knk
Yok ama aşırı pişmanım 2023 de muhtemelen her şeyi yaşıycam aşırı kafaya takıyorum psikolojim bozulcak böyle gide gide. Yaparsam heralde kafaya takmam kızların geçmişini
çok detaycı olursan çok üzülürsün takılma o kadar
Sana ne onun hayatı onun özeli
Ben yapmadim
25 yaşını geçmişsin emin misin yapmadığına
Hayır 28
Yapmadım
Vay be dfrdzsdgds
ben böyleydim beni kaptılar hshdhsha
Bence gülme haram işliyorsun kocan değil
helal haram fetvası alacak olsam diyanet işleri başkanına danışırdım sana değil yallah
Sen fırsatını bulamamışsın ilk fırsatta bozulmuşsun dinle dalganı da geçtin maşallah böyle yaparak işte şeytan dinden soğutuyor senin gibi akıl yoksunlarını
Anana babana da de beni kaptılar namusum gitti diye bakalım ne diyecekler allaha da de aynısını
sgg
Orzbu olmakla gurur duyma orzbu çok var namuslu az var namuslu olunca gurur duyar insan
Yokki kardeşim