Dualariniz ve iyi dilekleriniz icin
ne acıymış yaşadıkça öğreniyorsun işte
O kadar uzuldum ki, anlatamam
Babami mide kanserinden kaybettik, babam gozumuzun onunde eridi, saclari dokuldu, kemikleri cikti, rengi bozuldu ama korkularimizi ona belli etmedik...
Annem asla yaninda aglamadi, babam o olurken biz tek olmayalim, korkariz diye hep akrabalarimiza gelin, cay icelim diyordu, asla evde hasta var gibi davranmamalisiniz, neseli ve guler yuzlu olun, biliyorum cok zor :(
Ona sevdigi yiyeceklerden alabilirsiniz, onun ufacik mutlulugu sizede yansiyacak,
Ayrica babama uc ay omrun kalmis dediklerinden sonra, babam 2 yil yasadi, hic bir sey belli degil.
Cok gecmis olsun, sakin umudunuzu kaybetmeyin, bu hastaligi atlatan insanlarida taniyorum...
Allah şifa versin. iki iyilikten birini versin. inşallah iyileşir tüm kalbimle söylüyorum. Allah korusun olmazsada çok acı çekmesin inşallah. baba başkadır. baba güvencendir. hep yaslandığın duvardır. onun yanından ayrılma. öpebildiğin kadar öp. kokusunu içine çek. sonra çok özlersin. inşallah iyileşir
Allah'tan acil şifalar vermesini diliyorum inşallah verir. Sende sabırlı ol kardeşim her şeye razı ol Hayır ve şerde Allah 'tandır. sen yeterki babana hep güler yüzlü ol onun kalbini ferah tut. Benim amcamda 1.5 ay önce kanserden öldü elden gelen birşey yok maalsef dua etmekten başka , Allah ne isterse o olur benim sana tavsiyem dualrını hiçbir zaman eksik etme ttiğin dualrı ise hafife alma hiç bir dua, istek Allah'a zor gelmez o çok kolaydır onun için o older olu verir Tekrardan geçmiş olsun diyiyorum ve Rabbimden acil şifalar vermesini diliyorum babanın o mübarek ellerinden öpüyorum kardeşim sağlıcakla ve sabırla kal ümidini kesme, yitirme Allah'tan ümit kesilmez
seni anlıyorum hazır bekleyecen eşe dosta akrabaya durumu bildir herkes hazır beklesin aynısını yaşadım 15 gün içinde babamı kaybettim dr. 10 gün zor yaşar dedi ve bitti hakkın rahmetine giti
prostatmıydı senin babanda?
Cevap
10Cevap
Cok gecmis olsun kardesim umarim iyilesir eger gulucuklerin sahte olacaksa bunu yapmamani tavsiye ederim icinden geldigi gibi davran bu onu daha mutlu edecektir biliyorum cunku babam gibi sevdigim bir insan als hastasi idi :(
Allah acil şifalar versin , kendini karşısında bırakma kardeşim. Siz güçlü durun ki babanda güçlü olsun. Allah'tan ümit kesilmez.
Okadar iyi anlıyorumki farklı bir türünden kaybettim ben Babamı hastayla beraber malesef bitiyor insan gözündeki yıkılmayan dağın eridiğini izliyorsun Allah şifa versin sizlerede sabır versin
Soylenecek yazacak soz yok... Dağ yikiliyor eriyor şu an gozunde. Allah sifasini versin bir an once :(
ona hala baban olduğunu hissettir çünkü babaların hayattaki en büyük amacı iyi bir baba olabilmektir
Çok geçmiş olsun Allah sana ve ailene güç kuvvet versin.
Seni anlayamam ama empati kurmaya çalıştığımda bile yüreğim burkuldu Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim yapılacak tel şey dua
Geçmiş olsun kardeşim çok çok çok zor bir durum bir an babam geldi gözlerimin önüne. Tutamıyorum gozyaslarimi
babam için bişey ama aynı durumda Allah göstermesin baska bir sevdiğim olsa dayanamam Allah şifalar versin cok geçmiş olsun
Çok geçmis olsun allah acil sifalar versin kardesim
ALLAH ŞAFİ adının hürmetine şifa versin İnşaAllah Amin :(
aynısını ben yaşadım babam lenf kanseriydi ben namaz kılarak düzeldim sende düzelebilirsin
Allah acılarını hafifletsin
Allah yardımcınız olsun abi
dua et kardeşim
eee nabak
Yazik yeaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar